Тресене трептене при движение
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Ускорението , ( оборотомера) не играят ли със същата честота или само в окачването се усеща?
Що не пробваш да сложиш на N когато започне трептенето. Ако остане ще да е само в окачването...
На ДСГ може да се пуска N пробвал съм , няма проблем.
Що не пробваш да сложиш на N когато започне трептенето. Ако остане ще да е само в окачването...
На ДСГ може да се пуска N пробвал съм , няма проблем.
-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
При ускорение ли го усещаш само или и без да подаваш газ го усещаш?
-
lakrizz
Не само в окачването се усеща, пробвал съм го това - тупти на 100 км на D, пускам на N и пак се усеща. Не при ускорение ако я настъпя яко всякаш изчезва или се усеща много по-малко, усещасе като караш спокойно с не много газ! Също не се влияе от завои дали ляв дали десен пак го има..направо се видях в чудо вече
-
lakrizz
Колата е обслужена от - до, масла, филтри, кутия, халдекс масла цедка , сменени са предни амортисьори, че бяха текнали, сложих Каяба защото за 4х4 не намерих други тогава, и е сменен десен лагер главина и то защото механика мислеше че е от него, да ама не …
-
lakrizz
-
lakrizz
на малко газ или когато я отпусна, при ускорение е по-малко или почти не се усещаlpetrovv написа: 25.10.2025, 19:00:15 При ускорение ли го усещаш само или и без да подаваш газ го усещаш?
- димон
- Обратна връзка:
Откъде си , момко ?
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Това е трудно да се определи онлайн , но се случва при неизправни/деформирани гуми.
I ask you to judge me by the enemies I have made
- димон
- Обратна връзка:
Той каза, че е сменил гумите...
-
lakrizz
-
lakrizz
Гуми, джанти сменени балансирани на две гумаджийници 
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
А, каретата как са?
-
lakrizz
Каретата нали пукат при завои, не съм чук такъв характерен шум..е… ли му майката вече, нямаше ли да ги видят в сервиза ако бяха скапани (в 3-те сервиза)
не знам вече да плача ли, да се смея ли
-
lakrizz
Може ли да е свързано това с кардана има ли някакви балансиращи тежести там или да се е разбалансирал, не знам какво да мисля вече, все едно има някакв дисбаланс това е усещането
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Принципно ,ако не са нови не е гаранция .
Вероятността е по-малка , но я има.
А с пружините как е положението ?
I ask you to judge me by the enemies I have made
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)