Отзиви за софт от Радев гараж - Варна
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Моята баба е със софт от Радев.
1.8Т Супърб 2006
Дотук 30 000км не ми е светкало нищо никога.
Имам и газова уредба, никакви ядове.
Ремапвал съм 5 от 8 коли при Радефф, Маднес и Хеед, които съм имал - може би аз съм късметлия, но проблеми не съм имал с ремапната кола. Като А4ката от Маднес се караше като открадната на газ.
Но винаги са били бензин с турбо. Дизела е малко по-специфичен, особено ако е пълен с еко-датчици.
1.8Т Супърб 2006
Дотук 30 000км не ми е светкало нищо никога.
Имам и газова уредба, никакви ядове.
Ремапвал съм 5 от 8 коли при Радефф, Маднес и Хеед, които съм имал - може би аз съм късметлия, но проблеми не съм имал с ремапната кола. Като А4ката от Маднес се караше като открадната на газ.
Но винаги са били бензин с турбо. Дизела е малко по-специфичен, особено ако е пълен с еко-датчици.
На морето колите са най-бързи!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Аз си мисля, че за дизелите евро 6, рево софта е удачен само на относително нови коли. Най-вероятно осветкването е лечимо, но някой трябва да задълбае какво и защо. И то някой, който има желание и познания над нивото "наливач".
Бееееее.....
- One-Three
- Гараж: неШкода
Този "някой" трябва да е Рево (в случая) ... но те явно не се напрягат особено
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
За да се напрегнат Рево, трябва дилъра да посредничи. Но тук влизаме в една друга тема, дето е разгъвана вече
Бееееее.....
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
@Цецо75,
@One-Three,
Цецо им е писал мнооого пъти покрай Явор.
Накратко - само вие в БГ имате такива проблеми.
Имаме хиляди такива флашнати и само при е това.

@One-Three,
Цецо им е писал мнооого пъти покрай Явор.
Накратко - само вие в БГ имате такива проблеми.
Имаме хиляди такива флашнати и само при е това.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Демек дреме им на уя,че някви българи са си дали евраците и колите им кат коледни елхи.
Наближава времето,когато,такива фирми ще си флашват мозъците само![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Наближава времето,когато,такива фирми ще си флашват мозъците само
-
shpeki
Като цяло всички голвми фирми ги боли уя за Бг пазара което е нормално като се има предвид колко е голям и как масово гледат хората да минат тънкана.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еа 288 мнооого съм ремапвал,до сега никоя не се е освятквала - и в комбинация с махане на дпф и агр.....
Едните са двулитрови са на 1,45-7,другите по мощните да на 1,7. И на двете около 100 млб.им пускам и 6 -7 млгр.
На Шурето е с Рево софт и също НИКОГА не е имал проблеми.
Защо така става с някои, трябва да се обърне повече внимание на състоянието преди още ремапа. - съмнение за механичен проблем в управлението на турбото!
Друг е въпроса какъв е смисълът,но това е една друга тема.
Едните са двулитрови са на 1,45-7,другите по мощните да на 1,7. И на двете около 100 млб.им пускам и 6 -7 млгр.
На Шурето е с Рево софт и също НИКОГА не е имал проблеми.
Защо така става с някои, трябва да се обърне повече внимание на състоянието преди още ремапа. - съмнение за механичен проблем в управлението на турбото!
Друг е въпроса какъв е смисълът,но това е една друга тема.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Радев прави доста извратени неща, та едва ли ще има драма да пипне малко дизела )
В тази тема има и отзиви.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- ЦецоNOL
Не знам какво трябва да се очаква от стоков Дизелгейт Покойник???Dzhelebov написа: 14.12.2022, 14:47:42 На мен самото поведение на кутията ми е по-изнервящо, от това колко върви колата. На нормал сменя много рано, на спорт задържа до много високи обороти, първа скорост буквално не съществува, и за да се случи нещо трябва педала на газта да е натиснат над 50%,
Кола за екология и икономично шофиране на дълго.
Затова има ръчен режим, има и спорт, а има и коли с ръчна кутия.
Моята кутия има над 20+ софта вече сменени и на Комфорт на 7-ма съм с 69км/ч, а преди това сменя на всеки 9-10км.
Комфорт функция само и единствено на дълго.
В града спорт/динамик и това е.

- ЦецоNOL
Само да отбележа, че Диностенда е инструмент , а не да се развяват цифри, които след две давания на газ не са адекватни.Dzhelebov написа: 13.12.2022, 10:22:09 Да питам, чисто информативно, за колеги от Варна, които се занимават с мапване, знам за Сами, с който съм убеден че няма да сгреша, но няма дино и не знам дали пипа и кутията или само мотора. Чувал съм за Radeff's Garage и също така PDK Chip Tuning, като и двете места имат и дино и май правят мотор+кутия. Става дума за сейфти подобряване на динамиката на моят дизелов параход 190кс 4х4 на вече малко над 150к км
Мнения за горепосочените три опции?
Особено за тия съвременни дизели.Трябва да си много зле като ПРТ Клуб Батката, че да омажеш дизел.
Иначе Мартин от PDK e номер 1 в момента по резултати, много кадърен и разбиращ човек.