Въпрос за поръчка на Октавия РС
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
@andreev Черните елементи пасват добре само на Вашето червено, на бял цвят и на черен цвят. На нито един друг цвят не пасват.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
smoke, Пич,ти си опериран от вкус! ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- smoke
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
"Пасва" = "Комбинира се добре с"
Не разбирам кое не ти става ясно.
- igeorgiev82
Май на теб не ти е ясно
Комбинират се 2 различни цвята,тогава пасват.На черното да сложиш пак черно все ще си е черно,кво има да пасва и да се комбинира![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Боядисай си стаята само в бяло и покани някой да му покажеш как си пасва бяло с бяло![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Комбинират се 2 различни цвята,тогава пасват.На черното да сложиш пак черно все ще си е черно,кво има да пасва и да се комбинира
Боядисай си стаята само в бяло и покани някой да му покажеш как си пасва бяло с бяло
- smoke
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
@igeorgiev82 Отказвам се да споря с велик философ. Ти си боядисай стените във виолетово, а тавана също във виолетово, понеже ще си пасва, нали са един и същ цвят, как може да не си пасва :)))
- Aelyon
- Гараж: Superb 2 2013 LB 2.0 170
Нека не си пасват, няма да я върна
- igeorgiev82
smoke, детето ми на 12г.
има повече логическо мислене от теб![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
има повече логическо мислене от теб
-
alexkk
Свърши при мен филма с Шкода. Хубавото е че дилъра върна бързо капарото, направиха някой подаръци, за да ме задържат, но за мен сивото беше цвета. Истината е че те не са виновни за абсолютно нищо. Съобщава им се от някъде си, че се спира и тук те се срамят
Ходих да гледам специално на колегата Танев и колата на живо е брутална, предполагам, който е виждал на Андреев може да каже същото. За мен това са двата цвята, както и черния, ама при него не изпъкват толкова детайлите.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
@alexkk, към какво ще се насочиш като алтернативен автомобил? От чисто любопитство питам.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
alexkk
Това в много добър въпрос на който самия аз все още нямам отговор.
Определено се опитвам все още да се придържам към това да бъде нов (въпреки че много се блазня от идеята за 4-5 годишен премиум).
От към новите това за което в момента се чудя е Мазда 6 и Хюндай Тусон. От Хюндай ме примамиха с доста добро предложение за тест-драйв (цял уикенд) в който ще мога наистина да усетя колата, за сравнение от Шкода за РС казаха, че категорично няма да имат такава кола за тест-драйв. Ще се радвам да споделите какво мислите и дали вие сте имали чуденки и колебания между други нови автомобили.
За съжаление както казах за цената на Октавията, няма да мога да намеря алтернатива от към визия (със сигурност, РСа е просто брутален, никога няма да кажа, че е Шкода). Маздата е на подобна цена и качеството е доста по-високо, но пък модела си е старичък, нищо, че е обновен, вътре няма усещането на кола 2021. Тусона е доста модерен, даже повече от Шкодата, но не знам дали е толкова качествен, колкото изглежда на пръв поглед. След теста ще разбера.
Определено се опитвам все още да се придържам към това да бъде нов (въпреки че много се блазня от идеята за 4-5 годишен премиум).
От към новите това за което в момента се чудя е Мазда 6 и Хюндай Тусон. От Хюндай ме примамиха с доста добро предложение за тест-драйв (цял уикенд) в който ще мога наистина да усетя колата, за сравнение от Шкода за РС казаха, че категорично няма да имат такава кола за тест-драйв. Ще се радвам да споделите какво мислите и дали вие сте имали чуденки и колебания между други нови автомобили.
За съжаление както казах за цената на Октавията, няма да мога да намеря алтернатива от към визия (със сигурност, РСа е просто брутален, никога няма да кажа, че е Шкода). Маздата е на подобна цена и качеството е доста по-високо, но пък модела си е старичък, нищо, че е обновен, вътре няма усещането на кола 2021. Тусона е доста модерен, даже повече от Шкодата, но не знам дали е толкова качествен, колкото изглежда на пръв поглед. След теста ще разбера.
-
avladev
- Гараж: Superb 3 Combi FL Lava
Аз гледах Мазда 6 и карах CX-5 и двете Takumi преди да вземем Superb 3 FL L&K, но за Мазда според мен трябва да се чака новата, просто е остаряла доста няма база за сравнение въпреки, че интериора вътре е пипнат.
Предполагам сравнението с O4 още повече накланя в тази посока.
Предполагам сравнението с O4 още повече накланя в тази посока.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Ей тука е ключето.alexkk написа: 07.06.2021, 20:53:25 Масово Аудита и Поршета се поръчват в него, ама както и да е, сигурен съм, че не съм единствения клиент, който са изпуснали
Явно доста са подбили пазара на
Голф
ТТс
РС3
и така нататък.
Без извинение, баси педалската работа
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Насочил си се, ама бая грешно...
Нито един от цитираните се доближава до вРс-а, като вървеж, визия, цена...![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Нито един от цитираните се доближава до вРс-а, като вървеж, визия, цена...