Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Радвам се, че се присъединявам към семейството на Шкода и форума. Поръчах Октавия РС, та въпросът ми е някой, скоро да е поръчвал РС, за да ме ориентира колко време се чака? От ЕТ след като направих авансово плащане въобще не ми се и обадиха .
Благодаря предварително и поздрави Надявам се някой ден да се видим на сбирка и на по бира
Здравей, в договора нямаш ли ДО колко време се чака? Точен отговор на този въпрос няма, тъй като колата може да дойде по-рано / по-късно от предвидения срок. Аз също поръчах нов автомобил преди 2 седмици и все още нямам обаждане с така наречената седмица на производство.
При мен се случи така - поръчах я, след 5-6 дена ми се обадиха за седмицата на производство и след 40-45 дена беше при мен (тя даже пристигна по-рано, но беше точно дните около Коледа и затова трябваше да изчакам още малко)
Аз поръчах Април, но я отказах преди 2 седмици, защото спряха цвета, който исках, не мога да ти опиша колко ме е яд, но жена ми беше казала или този цвят или друга кола Цвета беше стоманено сив. Бяха ми казали, че началото на Август щеше да е при мен
Стоманено сив кой точно цвят е? Онзи специфичния за РС? Бахти ако най-якия цвят са спряли.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Никаква логика.. това за мен беше най-хубавия цвят особено за РС. Масово Аудита и Поршета се поръчват в него, ама както и да е, сигурен съм, че не съм единствения клиент, който са изпуснали
Ако толкова си си навил за тоя цвят - виж из дилърите по западна Европа дали няма някоя нова някъде по шоурумите. Ако ти се занимава де.
Недейте страда за това "мишо сиво" (или "бетоново сиво"). Преди 10 дена разглеждах на живо една О4 RS в точно такъв цвят. На живо този цвят в комбинация с черната решетка, черните рамки на прозорците и черните джанти изглежда доста зле, да не кажа много зле.
Това където O4 RS задължително е с черна решетка, черни огледала и черни рамки на прозорците според мен е голяма глупост. На повечето цветове тези черни неща не им отиват. На този "мишо сив" цвят не му отиват. На сребрист цвят не му отиват. На гранитно сив пък съвсем. И на синьо не му отиват. Не знам какъв им е бил проблема, че да не може в O4 RS да си има хромираните детайли, а пък който иска, да си избира безплатно "черен пакет".
Цветът наистина е уникално як. Аз съм с обикновена О4 и беше хванал свръх яд, че не го поръчах. После разбрах, че този цвят се предлага само за РС, та пак ме хвана яд се, че го няма за обикновените О4, но по малко