Skoda Superb 3 - силен резонанс/ вибрации при шофиране на паваж

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Иван

Шкода Новак

Мнение от Иван »

Здравейте колеги!!!
При мен се чуват подобни вибрации когато потеглям от място и при спиране преди покой и когато гася автомобила. Шума се чува отпред от дясно и под волана и по някога се усеща по пода.Чува се като хлабава кора.След два дни престой в ЕТ казаха “ разхлабени гориво проводи, не могат да се притегнат трябва да се сменят” за мен това е доста странно. Още повече, че тези шумове започнаха да се чуват след смяна на дискове и накладки ( задни) в ЕТ. Колата е С3 2017г 2,0 дизел 190 не е лизингова и не е гарнционна.
Иван

Шкода Новак

Мнение от Иван »

Намирам се във Варна да ми препоръчате доверен сервиз за втори преглед и отстранява евентуално на проблема.
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Иван

Шкода Новак

Мнение от Иван »

Моя проблем е решен, благодарение на Сами!!!
Вибрациите идват от изкривена планка на генерацият и ауспуха удря в пода на колата.
Гюнтер сервиз БЛАГОДАРЯ!!!
Joe

Шкода Новак

Мнение от Joe »

Здравейте на всички.
Относно тропането. Имам същият автомобил Skoda Superb 3, 2.0D 190 к.с. комби 2018г. Тропането се поеви около 20 000км. Откарах го на серви в Еуротек. След 2часа си я взех и проблема изчезна. Казаха, че нищо страшно, дрънчи при накладните и апаратите а се чува в купето като тропане. Сложили уплътнение и работата заспа. Това е от мен. Колата е страхотна. Успех на всички и карайте разумно. Много здраве.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”