Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
redalex написа: 04.10.2019, 14:53:47
Питане - на октавия (ВРС) има ли 100% изключване на тракшън контрола или дори и в спортния режим (задържане на копчето за тракшън) все си остава някакъв асистент?
@todor87, си беше програмирал през Ваг кабела да му е напълно изключен.
Така че ако искаш към се обърни към него, иначе не е напълно изключен.
Здравейте,
имам следния проблем с O3 FL 11к км.Вече два пъти ми се налага да доливам антифриз(общо около 600мл). Вчера бях в ЕТ и ме убедиха,че няма течове и всичко е в рамките на нормалното. Възможно ли е този толеранс да е от свиване и разширяване, както твърдяха?
Как точно работи Add-blue с дизелоивте мотори на Шкода? има резервоар да се добавя, но от там натък? Каква е разликата със старият ДПФ филтър който се използваше до sega? Препоръки за добра експлоатация?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
на теория, би трябвало с една идея по-малко да пълни ДПФ? Като се е напекъл да регенерира, какво става като му се подава addblue сместа с различна температура?
Здравейте забелязах,че понякога регенерациите при мен протичат с дим от ауспуха,но не винаги.двигателя е 2.0tdi CR нещо подобно:
След като премине регенерацията няма никакъв пушек,нито има някакви грешки записани в ECU
Skoda_auto67 написа: 16.10.2019, 10:01:37
Здравейте забелязах,че понякога регенерациите при мен протичат с дим от ауспуха,но не винаги.двигателя е 2.0tdi CR нещо подобно:
След като премине регенерацията няма никакъв пушек,нито има някакви грешки записани в ECU
Като е понатрупала кюмур за горене е така. за да приключи процеса по-бързо, с по-високи обороти на по-ниска скорост. Аз преди правех обиколка на квартала на 3-та с 3000 об/м, и за 7-8м приклюваше всичко.