Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Забравих да добавя. Малко след като си направих фаровете монтирах лед във фаровете за мъгла, жълт на 3000к. Честно казано не виждам голям ефект, защото фаровете така цепят мъглата, че въобще не са ми нужни отделни светлини за мъгла, даже и на дълги не ми е проблем да си карам.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
skodko написа: 26.12.2022, 20:41:20
защото фаровете така цепят мъглата, че въобще не са ми нужни отделни светлини за мъгла, даже и на дълги не ми е проблем да си карам.
skodko написа: 26.12.2022, 20:41:20
фаровете така цепят мъглата,
Абе щом така се изказваш.........
Ако караш в наистина гъста мъгла ако щеш и крушки от Кибертрон донесени лично от Оптимус Прайм сложи,ще сцепиш дедовия
Мъгла през деня и мъгла през ноща нямат много общо През нощта, ако влезеш в мъгла и набичиш дългите все едно ти меткат чаршаф на джама В такива случаи аз гасим фаровете или ги свалям максимално ниско, и карам на габарити и фарове за мъгла. А се е случвало и да се връщам, от където съм стигнал.
През деня в мъглата слагам слънчевите очила и газ
Последно промяна от Taratajki на 28.12.2022, 17:06:23, променено общо 1 път.
Taratajki написа: 28.12.2022, 16:35:45
Мъгла през деня и мъгла през ноща нямат
Точно така е,аз затова имах на предвид.Вечерно време в мъгла ще цепи мъглата фара(крушката) ама друг път
Най-шибаната мъгла ме е хващала една вечер в Сърбия на тунелите(старият път) виждаше се само едно деление на осовата линия и пред него напред чаршаф
Не случайно, светлините,а мъгла са най-долу и светят сравнително близо. Важното е да следиш двете линии в гъста мъгла - осевата и ограничителната на платното, за да можеш да се движиш безопасно.
zloQQ написа: 28.12.2022, 17:15:04
Важното е да следиш двете линии в гъста мъгла - осевата и ограничителната на платното, за да можеш да се движиш безопасно.