Софийска скара на полянка

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Софийска скара на полянка - Сезон 2017

Мнение от Vinci74 »

Stuci написа:
Бай Ненчо написа:Ще чакаме снимки на Монте Карлото
Чакаме и тема за Фабията! Много е готина и отвън, и отвътре. Човекът ни отвори и с кеф се намърдах вътре :) Тапицерията е с рейсинг червени детайли. Красота! На мен ми липсват черните джанти, защото е сложил зимните с тасове...
Казвам се Васил, но можете да ми викате само Васко. Темата ще я имате, събрал съм към 100 снимки от интериора и екстериора на Монте Карлото. Трябва ми малко време да понапиша впечатленията си от едногодишния драйв с нея. В тази връзка имам питане относно бъдещата тема: колко като обем мога да напиша, всичко на едно място ли ще бъде или пасаж от нея ще отиде отиде в подтема за гуми, сложено допълнително оборудване, аксесоари и т.н.?
На едно друго място вече щях да бъда наплют, че няма такъв модел на Шкода, че това е ниво на оборудване, че се фукам с Канона...... Стари работи. Но аз така си и казвам, а и така и лепнаха в Еуратек прякора на Шкодата ми.
Благодаря още веднъж на колегите за посрещането на барбекюто, идвам за първи път. Обаче докарах Карлото мръсно, прашно и вече със зимните гуми - стоманени 15" джанти, които нямат визията на 17" черни спортни арумитиеви джанти.
Имам и още едно питане: кога се правят сбирките в София?
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Темата си я пускаш в раздела за Фабия 3. Описанието може да е в колкото искаш поста, като във всеки пост е добре да не са повече от 2-3 снимките. Желателно е за максимално качество да публикуваш снимките от твой хостинг или облак с [img] таг.
Ти я започни когато имаш време, пък ако се налага ще коригираме.
TSI Team
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Vinci74 написа: Имам и още едно питане: кога се правят сбирките в София?
няма конкретен регламент. Току някой рейсър се сети да се обади за Шела в петък, току на Икея, току на жълтия сектор на Ринг-а, току на друго място.
viewtopic.php?f=3&t=410
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

Срещите са всяка втора седмица... [smilie=sarcastic.gif] ...майтапя се, спонтанни са в повечето случаи, просто се уговаряме в темата за софийските срещи. Виждаме се (почти) всяка седмица, кога в по-широк, кога в по-тесен кръг. Събота/неделя срещите ги правим или на открито на Камбаните, ако времето го позволи, или в пидземния паркинг на Ринг Мол, на жълтия сектор, ако е студено/вали.
Понякога и петък правим вечерни "рацерски" срещи [smilie=sarcastic.gif] , за да изпием по бира, след работа около 21ч., които продължават до около полунощ :) Провеждаме ги на Шел на Околовръстното или в Ринг мол, жълт сектор.
goAPR
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

... а понякога те срещне Стуци или Бондо на светофар и си правите рейсърска среща до другия светофар ...
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа:... а понякога те срещне Стуци или Бондо на светофар и си правите рейсърска среща до другия светофар ...
bondo е светофарния майстор! Аз съм с чичомобил! [smilie=music.gif]
goAPR
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Опс... И аз се присъединявам към групата и вече сме 2-ма с Монте Карло-та [smilie=pardon.gif] Моята е (ката)комби варианта, че е проекто бебевоз ;)

Наистина в "другия" форум е малко бамбашкЪ работата. Имам тема там за колата, още от преди поръчката. Редовно пиша с подоробности кое, какво и защо ми е напрвило впечатление. Пиша и за леките подобрения по колата, които правя за мой кеф, а 95% от народа ти се чуди и едва ли не те укорява що правиш "излишни разходи", от които те не виждали смисъл [smilie=fool.gif]

Виждам, че тук сте по-отворени към тези неща и като цяло тук са хората, които обичат да глезят Шкодите си, ЕВАЛА за което! Ще се засечем на някоя бъдеща среща, за да се запознаем и лично. Чета, че се подвизавате в района около ИКЕА, а на мен често ми се налага там да "марширувам" с количка пълна с кашони и жената, но ето един повод да се измъкна ахахахха
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Здравей и добре дошъл!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Vinci74, digitalundgrd, Добре дошли !!!

наздраве наздраве наздраве
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Мнение от Vinci74 »

digitalundgrd написа:Опс... И аз се присъединявам към групата и вече сме 2-ма с Монте Карло-та [smilie=pardon.gif] Моята е (ката)комби варианта, че е проекто бебевоз ;)

Наистина в "другия" форум е малко бамбашкЪ работата. Имам тема там за колата, още от преди поръчката. Редовно пиша с подоробности кое, какво и защо ми е напрвило впечатление. Пиша и за леките подобрения по колата, които правя за мой кеф, а 95% от народа ти се чуди и едва ли не те укорява що правиш "излишни разходи", от които те не виждали смисъл [smilie=fool.gif]

Виждам, че тук сте по-отворени към тези неща и като цяло тук са хората, които обичат да глезят Шкодите си, ЕВАЛА за което! Ще се засечем на някоя бъдеща среща, за да се запознаем и лично. Чета, че се подвизавате в района около ИКЕА, а на мен често ми се налага там да "марширувам" с количка пълна с кашони и жената, но ето един повод да се измъкна ахахахха

На ИКЕА-та ходя и аз често (събота и неделя), вече знаеш как изглежда Карлото, няма проблем ако ме мернеш/или мернете да ми се обадиш/те колегите да пием по кафе там? Колкото до другия клуб много точно си ги видял нещата, мене от първата среща започнаха да ме "ядат с парцалите" и плюят) за Монте Карлото, даже си имам цял фенклуб с почетен председател Белята. Не искам да ги коментирам нещата повече, меко казано имам неприятни преживявания. Но такова плюене каквото там имаше не съм видял никъде! Един съвет от мен ще дам (въпреки че не е поискан): не пиши за колата си какво и слагаш, защото се дразнят на хората, които с мерак си поддържат колите.
Аз моята Шкода лично си я глезя и и направих някои дребни козметични подобрения (включително със съдействието на моят дилър от Еуратек), но за тях като пусна темата или се видим на живо?
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

Добре дошли и на двамата! Шкода форумът е един - този. Аз лично си броя като екстра на шкодата това, че покрай нея се озовах тук :D
digitalundgrd написа: Моята е (ката)комби варианта
А на снимката изглежда и като да е в цвят Steel Grey, което автоматично ме кара да припадам по нея :)
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Мнение от Vinci74 »

Vinci74 написа:
digitalundgrd написа:Опс... И аз се присъединявам към групата и вече сме 2-ма с Монте Карло-та [smilie=pardon.gif] Моята е (ката)комби варианта, че е проекто бебевоз ;)

На ИКЕА-та ходя и аз често (събота и неделя), вече знаеш как изглежда Карлото, няма проблем ако ме мернеш/или мернете да ми се обадиш/те колегите да пием по кафе там? Колкото до другия клуб много точно си ги видял нещата, мене от първата среща започнаха да ме "ядат с парцалите" и плюят) за Монте Карлото, даже си имам цял фенклуб с почетен председател Белята. Не искам да ги коментирам нещата повече, меко казано имам неприятни преживявания. Но такова плюене каквото там имаше не съм видял никъде! Един съвет от мен ще дам (въпреки че не е поискан): не пиши във форума на другия клуб за колата си какво и слагаш, защото се дразнят на хората, които с мерак си поддържат колите. И започват с интригите, поне при мен започнаха така нещата (ще използват всеки удобен момент да се заядат с теб).
Аз моята Шкода лично си я глезя и и направих някои дребни козметични подобрения (включително със съдействието на моят дилър от Еуратек), но за тях като пусна темата или се видим на живо?
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Мнение от Vinci74 »

[smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

digitalundgrd, добре дошъл на правилното място, в такъв случай! Тук никой не причинява дискомфорт на другия или поне не целенасочено. Майтапите обаче са издигнати в култ [smilie=sarcastic.gif] Прави една тема и ни разкажи подробностите за автомобила! ;)

пп.: само с bondo внимавай, че е много бърз (1.4тси, на пръв поглед, ама сменя без съединител!!!) и след среща с него започваш да гледаш тунинг чаркове [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Добре дошли колеги, най-накрая ще се раздвижи и Фабия под форума.
digitalundgrd ще е интересно да я пробваш с bondo тамън да го видим racechip-a в действие и Тошко да намери душевен покой, че има надежда :D
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”