Казвам се Васил, но можете да ми викате само Васко. Темата ще я имате, събрал съм към 100 снимки от интериора и екстериора на Монте Карлото. Трябва ми малко време да понапиша впечатленията си от едногодишния драйв с нея. В тази връзка имам питане относно бъдещата тема: колко като обем мога да напиша, всичко на едно място ли ще бъде или пасаж от нея ще отиде отиде в подтема за гуми, сложено допълнително оборудване, аксесоари и т.н.?Stuci написа:Чакаме и тема за Фабията! Много е готина и отвън, и отвътре. Човекът ни отвори и с кеф се намърдах вътреБай Ненчо написа:Ще чакаме снимки на Монте КарлотоТапицерията е с рейсинг червени детайли. Красота! На мен ми липсват черните джанти, защото е сложил зимните с тасове...
На едно друго място вече щях да бъда наплют, че няма такъв модел на Шкода, че това е ниво на оборудване, че се фукам с Канона...... Стари работи. Но аз така си и казвам, а и така и лепнаха в Еуратек прякора на Шкодата ми.
Благодаря още веднъж на колегите за посрещането на барбекюто, идвам за първи път. Обаче докарах Карлото мръсно, прашно и вече със зимните гуми - стоманени 15" джанти, които нямат визията на 17" черни спортни арумитиеви джанти.
Имам и още едно питане: кога се правят сбирките в София?