Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир

Мнение от Бай Ненчо »

Архимандрит Дионисий написа:
Бай Ненчо написа:
zzankov написа: Ти от напрежението покрай салона си забраил да опънеш MILF-a.
[smilie=sarcastic.gif]
Може и така да е, все пак ми беше първи старт ;)
Гледам едно момче търси О1 сега е момента ☺
Да идва, ма едва ли ще му хареса цената [smilie=sarcastic.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
hvp800

Škoda Ludicrous

Мнение от hvp800 »

За голямо мое съжаление не успях да присъствам на събора. Куп задачи ( къде приятни, къде не чак толкоз ) и просто времето не ми стигна [smilie=pardon.gif] . Надявам се да не пропускам повече големи събития , но пък фотосите ме доближават атмосферата на събитието, и се радвам че сте си прекарали чудесно [smilie=good.gif]

ПП- все пак съм за първа година част от форума... [smilie=blush.gif]
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Мнение от SeVo »

Страхотен събор!
Браво на организаторите!
Дори неудобството на пистата не можа да помрачи събитието.
Благодаря ви, приятели!
Аватар
pechatara

Почетен член

Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
Обратна връзка:

Мнение от pechatara »

Този събор за мен мина като вихър, много тичане, задачки, но и много весели и приятни моменти. Благодаря на всички, които допринесоха за високото ниво и страхотния дух на събора!
Добри сме, спор няма и по-добри ще ставаме! номер1
mecho_klecho

Шкода Новак

Мнение от mecho_klecho »

Благодаря на всички за това което направихте, смятам че това е правилният начин по който трябва да протича събора. Някой хора ме вдъхновиха да взема да направя още една кола.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Мечка, ще те пръсна на сумо.....
Изображение
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

И аз да драсна няколко реда.
Събора мина перфектно. Много ме беше яд, че трябваше да си тръгна събота вечерта, но имам извинителна причина :D .
Миналата година си спомням като дойдох за пръв път на събор на този форум бях много плах. Естествено се и срамувах, защото не познавах абсолютно никой, освен Искрен и Моркова, с когото окосихме поляната. Буквално час по късно вече се смях с глас на една маса с хора, които виждах за пръв път, Обстановката беше много топла и бързо ми мина срамежливостта.
Тази година вече се чувствах още по-добре и по на място. Това, което ми харесва на този форум е приятелската "топлина" която лъха от него. Не е като да отида и да ме гледат като гръмнати всички и да се чудя къде и с кого как да обеля две думи, да се чувствам излишен и не на място. Тук е точно обратното. Да вметна няколко реда от едно момче с което се запознах съботата. Пича кара голф и се от съседния форум, макар че е лайкнал и нашата Фейсбук страници и ни следи постовете. Беше дошъл абсолютно случайно на поляната докато е карал колело и се изкефи много. Дори следобеда дойде с голфа, но го спря отвън. Разказа ми, че е ходил много пъти на vw събори и там се усещало как хората са по-дръпнати. Със сигурност не са всички такива там, но се радвам че нашата атмосфера е по-приятна.
Събора беше страхотен. Радвам се, че се запознах с нови колеги, радвам се, че бях част и от организацията. Евала правя на всички, които допринасят с каквото могат към хората. Евала на човечността на Младен за помощта към Пепи (a4tech)! Благодаря на JORDITO и ма жена му за хубавите домашни банички с които ме почерпиха докато чаках пред хотела :D. Евала и на Искрен, че издържа 3 дена в постоянни дивотии покрай събора. Благодаря и на Пепи - Печатаря за подготовката, на Ицето, защото горкия той постоянно с нещо беше нагърбен - занеси това, донеси онова.. Благодаря му и за пръскането с вода на пистата хахах.. освежи ни добре! Абе уникални сте всички!
Радвам се, че бях там с Вас!

П.С Ей Занков, най-накрая да се видим с теб. Нено..май вече ще се наложи да наблегнеш на двигател.. стига вече с тази стокаджийка :D. Любомиров.. абе цели два дена се каня да ти видя халогенките от близо и пак забравих :D

П.С.2 Който има хубави клипове от дните нека ми пише, за да мога да ги вкарам в едно обшо видео.
Аватар
ivand911

Škoda Фен²

Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
Обратна връзка:

Мнение от ivand911 »

Отличен събор. Отлична бира, отлични автомобили. Единственият пропуск е, че няма награда за най-икономичен шофьор.
IMG_20170702_111351.jpg
Това е в Русе след 158км. 71км средна скорост. [smilie=music.gif]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
hvp800

Škoda Ludicrous

Мнение от hvp800 »

uboy написа:Да вметна няколко реда от едно момче с което се запознах съботата. Пича кара голф и се от съседния форум, макар че е лайкнал и нашата Фейсбук страници и ни следи постовете. Беше дошъл абсолютно случайно на поляната докато е карал колело и се изкефи много. Дори следобеда дойде с голфа, но го спря отвън. Разказа ми, че е ходил много пъти на vw събори и там се усещало как хората са по-дръпнати. Със сигурност не са всички такива там, но се радвам че нашата атмосфера е по-приятна.
.
Мани бе, тия със Шкодите знаеш ли как дискриминират тия с вагените......аз като ходя на сбирки спирам най-далеч та да не ме усетят , и да ме дискриминират [smilie=sarcastic.gif]
Майтапа настрани, това наистина е най-готиния автофорум браво
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

hvp800 написа: Майтапа настрани, това наистина е най-готиния автофорум браво
Само дето няма spam day.
[smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

coverdale написа:
BlackPearl написа:Бат Ники (поне от мястото където гледах аз) "проспа" старта.
С други думи, направи запазената марка на Бай Миле - Шивача!
Eми,липса на опит! [smilie=pardon.gif]
Пък и нямаше време няколко пробни ръна да направиме.За първи път стартирам с лаунч контрола и при гонката с Милчо усетих момента,но при тази със Сами се забавих,то се видя от всички.Все пак той има по- голям опит а аз съм си аматьор.
По добре,че така стана,че да има мир и любов във форума! ;)
Той Искрен, имаше пъклен интригантски план, относно финалната гонка. :)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

@Uboy, само да вметна, че това е сестрата на Жорко, не жена му [smilie=sarcastic.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Вагон събора има проблем обратен на нашия - хората са прекалено много и всеки има различни интереси. Един иска драг, друг писта, трети просто оптичен тунинг, четвърти поляна, пети хотел... и то как да го организираш това... И като се изтъпанят на онова голо Калояново, реално целия събор минава на пистата. Което за мен си е тъпотийка. 1/2 от хората идват, карат и си тръгват, баси събора. Другата половина се разхвърлят по хотелите и накрая вечер на поляната остават едни хора дето си сформират отделни клубове по интереси. Тегаво.

Нашия събор си е много по-хубав, щото хората се знаем. Състезанията са важни, но не доминират събора, според мен са много точно дозирани. А в крайна сметка състезанията се правят за да има после веселба на масата. А не масата да е просто допълнение за хипитата покрай състезанията както се получава на Калояново.

Освен това Сокола е много благодатно място, защото е истинска поляна, горичка. Има и трите нива на лукс за спане - палатка (ако не ти я изядат), спартанска стая и прилично луксозни хотелчета на 5 мин. с колата. Кой каквото му кефне. Децата ги пускаш и вършеят цяла вечер, после спят като къпани. На Калояново за палатки и шатри е гадно, щото няма едно дърво, бахти пустинята. Децата няма какво да правят, жега, прахоляк....Видял съм и Шкода събор на Калояново... ами просто ще замълча...

Та мисълта ми е, че събора си ни е супер сравнено с другите дето съм бил. Още малко коли ни трябват, златната среда ще е около 100 броя. Имаме потенциал да го достигнем, защото форума е нов, има накъде да се развива. Вагоните тъпчат на едно място вече, не трябва да ставаме като тях.

Като дата мисля, че е идеалното началото на Юли. Вярно жега е, обаче Сокола си ОК вечер. Две седмици по рано рискуваме да ни издави, случвало се е... и събора се скапва, гадно е.
Бееееее.....
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Мда, и аз мисля, че края на Юни, началото на Юли е по удачно да се прави!
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
aleksander

Škoda Фен

Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...

Мнение от aleksander »

На мен ми беше за първи път и се изкефих много,обтановката и хората са супер.В пъти по-добре от Калояново и всякакви други места.
Чичо Сами-bega4kata написа:Мда, и аз мисля, че края на Юни, началото на Юли е по удачно да се прави!
И аз съм съгласен с това порсто сега нацелхме най-голямата жега,но по-добре отколкото да ни вали. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”