Да идва, ма едва ли ще му хареса ценатаАрхимандрит Дионисий написа:Гледам едно момче търси О1 сега е момента ☺Бай Ненчо написа:Може и така да е, все пак ми беше първи стартzzankov написа: Ти от напрежението покрай салона си забраил да опънеш MILF-a.
Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
hvp800
За голямо мое съжаление не успях да присъствам на събора. Куп задачи ( къде приятни, къде не чак толкоз ) и просто времето не ми стигна
. Надявам се да не пропускам повече големи събития , но пък фотосите ме доближават атмосферата на събитието, и се радвам че сте си прекарали чудесно
ПП- все пак съм за първа година част от форума...![blush [smilie=blush.gif]](./images/smilies/blush.gif)
ПП- все пак съм за първа година част от форума...
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
Страхотен събор!
Браво на организаторите!
Дори неудобството на пистата не можа да помрачи събитието.
Благодаря ви, приятели!
Браво на организаторите!
Дори неудобството на пистата не можа да помрачи събитието.
Благодаря ви, приятели!
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Този събор за мен мина като вихър, много тичане, задачки, но и много весели и приятни моменти. Благодаря на всички, които допринесоха за високото ниво и страхотния дух на събора!
Добри сме, спор няма и по-добри ще ставаме!
Добри сме, спор няма и по-добри ще ставаме!
-
mecho_klecho
Благодаря на всички за това което направихте, смятам че това е правилният начин по който трябва да протича събора. Някой хора ме вдъхновиха да взема да направя още една кола.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мечка, ще те пръсна на сумо.....

- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
И аз да драсна няколко реда.
Събора мина перфектно. Много ме беше яд, че трябваше да си тръгна събота вечерта, но имам извинителна причина
.
Миналата година си спомням като дойдох за пръв път на събор на този форум бях много плах. Естествено се и срамувах, защото не познавах абсолютно никой, освен Искрен и Моркова, с когото окосихме поляната. Буквално час по късно вече се смях с глас на една маса с хора, които виждах за пръв път, Обстановката беше много топла и бързо ми мина срамежливостта.
Тази година вече се чувствах още по-добре и по на място. Това, което ми харесва на този форум е приятелската "топлина" която лъха от него. Не е като да отида и да ме гледат като гръмнати всички и да се чудя къде и с кого как да обеля две думи, да се чувствам излишен и не на място. Тук е точно обратното. Да вметна няколко реда от едно момче с което се запознах съботата. Пича кара голф и се от съседния форум, макар че е лайкнал и нашата Фейсбук страници и ни следи постовете. Беше дошъл абсолютно случайно на поляната докато е карал колело и се изкефи много. Дори следобеда дойде с голфа, но го спря отвън. Разказа ми, че е ходил много пъти на vw събори и там се усещало как хората са по-дръпнати. Със сигурност не са всички такива там, но се радвам че нашата атмосфера е по-приятна.
Събора беше страхотен. Радвам се, че се запознах с нови колеги, радвам се, че бях част и от организацията. Евала правя на всички, които допринасят с каквото могат към хората. Евала на човечността на Младен за помощта към Пепи (a4tech)! Благодаря на JORDITO и ма жена му за хубавите домашни банички с които ме почерпиха докато чаках пред хотела
. Евала и на Искрен, че издържа 3 дена в постоянни дивотии покрай събора. Благодаря и на Пепи - Печатаря за подготовката, на Ицето, защото горкия той постоянно с нещо беше нагърбен - занеси това, донеси онова.. Благодаря му и за пръскането с вода на пистата хахах.. освежи ни добре! Абе уникални сте всички!
Радвам се, че бях там с Вас!
П.С Ей Занков, най-накрая да се видим с теб. Нено..май вече ще се наложи да наблегнеш на двигател.. стига вече с тази стокаджийка
. Любомиров.. абе цели два дена се каня да ти видя халогенките от близо и пак забравих 
П.С.2 Който има хубави клипове от дните нека ми пише, за да мога да ги вкарам в едно обшо видео.
Събора мина перфектно. Много ме беше яд, че трябваше да си тръгна събота вечерта, но имам извинителна причина
Миналата година си спомням като дойдох за пръв път на събор на този форум бях много плах. Естествено се и срамувах, защото не познавах абсолютно никой, освен Искрен и Моркова, с когото окосихме поляната. Буквално час по късно вече се смях с глас на една маса с хора, които виждах за пръв път, Обстановката беше много топла и бързо ми мина срамежливостта.
Тази година вече се чувствах още по-добре и по на място. Това, което ми харесва на този форум е приятелската "топлина" която лъха от него. Не е като да отида и да ме гледат като гръмнати всички и да се чудя къде и с кого как да обеля две думи, да се чувствам излишен и не на място. Тук е точно обратното. Да вметна няколко реда от едно момче с което се запознах съботата. Пича кара голф и се от съседния форум, макар че е лайкнал и нашата Фейсбук страници и ни следи постовете. Беше дошъл абсолютно случайно на поляната докато е карал колело и се изкефи много. Дори следобеда дойде с голфа, но го спря отвън. Разказа ми, че е ходил много пъти на vw събори и там се усещало как хората са по-дръпнати. Със сигурност не са всички такива там, но се радвам че нашата атмосфера е по-приятна.
Събора беше страхотен. Радвам се, че се запознах с нови колеги, радвам се, че бях част и от организацията. Евала правя на всички, които допринасят с каквото могат към хората. Евала на човечността на Младен за помощта към Пепи (a4tech)! Благодаря на JORDITO и ма жена му за хубавите домашни банички с които ме почерпиха докато чаках пред хотела
Радвам се, че бях там с Вас!
П.С Ей Занков, най-накрая да се видим с теб. Нено..май вече ще се наложи да наблегнеш на двигател.. стига вече с тази стокаджийка
П.С.2 Който има хубави клипове от дните нека ми пише, за да мога да ги вкарам в едно обшо видео.
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Отличен събор. Отлична бира, отлични автомобили. Единственият пропуск е, че няма награда за най-икономичен шофьор.
Това е в Русе след 158км. 71км средна скорост. ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
hvp800
Мани бе, тия със Шкодите знаеш ли как дискриминират тия с вагените......аз като ходя на сбирки спирам най-далеч та да не ме усетят , и да ме дискриминиратuboy написа:Да вметна няколко реда от едно момче с което се запознах съботата. Пича кара голф и се от съседния форум, макар че е лайкнал и нашата Фейсбук страници и ни следи постовете. Беше дошъл абсолютно случайно на поляната докато е карал колело и се изкефи много. Дори следобеда дойде с голфа, но го спря отвън. Разказа ми, че е ходил много пъти на vw събори и там се усещало как хората са по-дръпнати. Със сигурност не са всички такива там, но се радвам че нашата атмосфера е по-приятна.
.
Майтапа настрани, това наистина е най-готиния автофорум

Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Само дето няма spam day.hvp800 написа: Майтапа настрани, това наистина е най-готиния автофорум
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Той Искрен, имаше пъклен интригантски план, относно финалната гонка.coverdale написа:Eми,липса на опит!BlackPearl написа:Бат Ники (поне от мястото където гледах аз) "проспа" старта.
С други думи, направи запазената марка на Бай Миле - Шивача!![]()
Пък и нямаше време няколко пробни ръна да направиме.За първи път стартирам с лаунч контрола и при гонката с Милчо усетих момента,но при тази със Сами се забавих,то се видя от всички.Все пак той има по- голям опит а аз съм си аматьор.
По добре,че така стана,че да има мир и любов във форума!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
@Uboy, само да вметна, че това е сестрата на Жорко, не жена му ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Вагон събора има проблем обратен на нашия - хората са прекалено много и всеки има различни интереси. Един иска драг, друг писта, трети просто оптичен тунинг, четвърти поляна, пети хотел... и то как да го организираш това... И като се изтъпанят на онова голо Калояново, реално целия събор минава на пистата. Което за мен си е тъпотийка. 1/2 от хората идват, карат и си тръгват, баси събора. Другата половина се разхвърлят по хотелите и накрая вечер на поляната остават едни хора дето си сформират отделни клубове по интереси. Тегаво.
Нашия събор си е много по-хубав, щото хората се знаем. Състезанията са важни, но не доминират събора, според мен са много точно дозирани. А в крайна сметка състезанията се правят за да има после веселба на масата. А не масата да е просто допълнение за хипитата покрай състезанията както се получава на Калояново.
Освен това Сокола е много благодатно място, защото е истинска поляна, горичка. Има и трите нива на лукс за спане - палатка (ако не ти я изядат), спартанска стая и прилично луксозни хотелчета на 5 мин. с колата. Кой каквото му кефне. Децата ги пускаш и вършеят цяла вечер, после спят като къпани. На Калояново за палатки и шатри е гадно, щото няма едно дърво, бахти пустинята. Децата няма какво да правят, жега, прахоляк....Видял съм и Шкода събор на Калояново... ами просто ще замълча...
Та мисълта ми е, че събора си ни е супер сравнено с другите дето съм бил. Още малко коли ни трябват, златната среда ще е около 100 броя. Имаме потенциал да го достигнем, защото форума е нов, има накъде да се развива. Вагоните тъпчат на едно място вече, не трябва да ставаме като тях.
Като дата мисля, че е идеалното началото на Юли. Вярно жега е, обаче Сокола си ОК вечер. Две седмици по рано рискуваме да ни издави, случвало се е... и събора се скапва, гадно е.
Нашия събор си е много по-хубав, щото хората се знаем. Състезанията са важни, но не доминират събора, според мен са много точно дозирани. А в крайна сметка състезанията се правят за да има после веселба на масата. А не масата да е просто допълнение за хипитата покрай състезанията както се получава на Калояново.
Освен това Сокола е много благодатно място, защото е истинска поляна, горичка. Има и трите нива на лукс за спане - палатка (ако не ти я изядат), спартанска стая и прилично луксозни хотелчета на 5 мин. с колата. Кой каквото му кефне. Децата ги пускаш и вършеят цяла вечер, после спят като къпани. На Калояново за палатки и шатри е гадно, щото няма едно дърво, бахти пустинята. Децата няма какво да правят, жега, прахоляк....Видял съм и Шкода събор на Калояново... ами просто ще замълча...
Та мисълта ми е, че събора си ни е супер сравнено с другите дето съм бил. Още малко коли ни трябват, златната среда ще е около 100 броя. Имаме потенциал да го достигнем, защото форума е нов, има накъде да се развива. Вагоните тъпчат на едно място вече, не трябва да ставаме като тях.
Като дата мисля, че е идеалното началото на Юли. Вярно жега е, обаче Сокола си ОК вечер. Две седмици по рано рискуваме да ни издави, случвало се е... и събора се скапва, гадно е.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мда, и аз мисля, че края на Юни, началото на Юли е по удачно да се прави!
GUNTER SERVICE

- aleksander
- Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...
На мен ми беше за първи път и се изкефих много,обтановката и хората са супер.В пъти по-добре от Калояново и всякакви други места.

И аз съм съгласен с това порсто сега нацелхме най-голямата жега,но по-добре отколкото да ни вали.Чичо Сами-bega4kata написа:Мда, и аз мисля, че края на Юни, началото на Юли е по удачно да се прави!