Моята Octavia 3 FL завръщане

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

Айде стига сте се оплаквали,важното е,че сте на няколко дни от полчаването на колата! :)
Миналата година Супърба ми се отвися десет дена в ЕТ поради липса на номера от КАТ.
Ама дойде за по-малко от два месеца от поръчката.
Предишния ми през 2010год. си го взех след двайсет дни от пристигането,щото ми се обадиха,че е готов,точно на границата на влизане в Унгария(отивахме на екскурзия към Чехия със старата ми Октавия),а как ми се ходеше с новата! [smilie=pardon.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Моята от налична в София им трябваха 10 дена за КАТ. Само споделям.

Канада, доставка на Genesis (луксозната марка на Хюндай)

Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Аз съм доволен от "моя търговец".Звънна ми за седмица на производство,(въпреки,че променях доста пъти поръчката)като се произведе,звънна и вчера сутринта в 10ч.,че колата е пристигнала в големия им склад.Казах му е искам да я видя,но ще отида към 18.30ч.Каза ми човека,че до 17.30 може да ме заведе в големия склад,след това не можело,но ще се опита да я докарат в шоурума.Ами бяха я докарали.Днес подписах финалния договор,преведох им остатъка от парите,колата е готова за приемане.Само чакаме КАТ за номера.Вече нищо не зависи от тях.За мен си свърши работата идеално.
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

igeorgiev82 написа:Аз съм доволен от "моя търговец".Звънна ми за седмица на производство,(въпреки,че променях доста пъти поръчката)като се произведе,звънна и вчера сутринта в 10ч.,че колата е пристигнала в големия им склад.Казах му е искам да я видя,но ще отида към 18.30ч.Каза ми човека,че до 17.30 може да ме заведе в големия склад,след това не можело,но ще се опита да я докарат в шоурума.Ами бяха я докарали.Днес подписах финалния договор,преведох им остатъка от парите,колата е готова за приемане.Само чакаме КАТ за номера.Вече нищо не зависи от тях.За мен си свърши работата идеално.
Ами супер - това е важно - клиентът, който си плаща да получи качествена услуга...аз не се оплаквам :) - просто споделям, че за предишната ми (Опел Астра) търговецът бе много активен...не че не съм получил оферта за аксесоари или консултация за ниво на оборудване...Именно твоите данни - за седмица, за производство, за пристигане - ме караха да питам. И получих отговор - факт. Малко остана - така че...търпение...
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Аз също останах доволен. Бях информиран за всичко случващо се без да съм настоявал за това. Срока на доставка беше август, дойде февруари. :)
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Явно просто така си бачкат :) Според мен, трябва да има още дилъри/вносители на Шкода и ще имаме доста по-добро обслужване, след като се налага да се преборят за клиента.
Продавал съм коли в различно от БГ място. Като се поръча колата, всяка промяна около поръчката или информация за нея се записва и се уведомява клиента възможно най-скоро. След предаването на автомобила си има също неща, за които да се говори с клиента. Точно като филмчето по-горе с Дженезис-а... И хората са доволни! И пращат нови клиенти към мен, а аз взимам добра комисионна, като влезе някой в шоурум-а и търси точно мен!
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

igeorgiev82, miro, един съвет при вземането огледайте обстойно всичко ли е там.
При мен липсваше двулицевата подложка за багажника. Сега дали е дошла от Чехия, тук миячите на коли са направили едни бързи 80лв или пакета екстри е само за БГ и някой е забравил да я сложи - не знам.
Разбира се поправиха грешката на следващия ден.
Аватар
xor

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia III, 1.8 TSI, L&K
ex: Skoda Octavia II, 1.9 TDI DSG, powered by Günter

Мнение от xor »

ТТодоров написа: igeorgiev82, miro, един съвет при вземането огледайте обстойно всичко ли е там.
При мен липсваше двулицевата подложка за багажника. Сега дали е дошла от Чехия, тук миячите на коли са направили едни бързи 80лв или пакета екстри е само за БГ и някой е забравил да я сложи - не знам.
Разбира се поправиха грешката на следващия ден.
Напълно те подкрепям, моята друлицева стелка за багажника също липсваше, самоче го забелязах твърде късно, при което те уж направиха проверка и казаха, че уж била дошла с такава. После дилъра ми обеща, че щял да ми изпише една с някой нов автомобил, ама тогава бяха спрели временно производството заради фейс лифта и ... още си я чакам, което ми напомня, че трябва да ида пак да му мрънкам.

Та... гледай всичко е налично, докато е време!
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

Аз съм доволен от дилъра, пратих снимка, звъннах, извини се и на следващия ден отидох да ми я даде.

Бяха забравили и секретните болтове, но мисля,че беше заради липса на комуникация вътрешно при тях. И това оправиха и то веднага.

Не казвам,че са нарочни грешки ( а може и някой в мивката да прави пари ), но са факти и трябва да се огледат нещата обстойно.
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Мнение от fancko »

а как може да се провери дали всички са си на мястото ? Въобще какво се гледа ?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Мнение от igeorgiev82 »

А знаете ли,че има и чадър ;) Лично го видях в багажника в плика със стелките.Имаше скъсана дупка в плика.Не знам какво са вадили от там.То май никой не знае какво идва от завода.Двулицевата стелка беше там.При приемането ще проверя пак.Като нищо, може да си има и секрети,да ги вадят и да ни ги продават после.Вече доверие на никой да нямаш в нашата мила родина.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

igeorgiev82, аз чадър нямах, добър комплимент си е.
Да го снимаш после - виждал съм в СуперШкода много добри брандирани.

Къде можем да пишем ескалации и оплаквания?Някой знае ли?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Мнение от igeorgiev82 »

ТТодоров написа: Къде можем да пишем ескалации и оплаквания?Някой знае ли?
Най-вероятно до арменския поп [smilie=sarcastic.gif]
Може и на ФЛ да го слагат само.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

igeorgiev82, да видим дали на Миро ще му го оставят без да ги предупреждава и ще разберем ;)
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Само фейсовите идват с чадър, преди това нямаха. А това за секретите вече за 100-тен път го пиша, че от завода си идват без секрети.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”