Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Айде стига сте се оплаквали,важното е,че сте на няколко дни от полчаването на колата!
Миналата година Супърба ми се отвися десет дена в ЕТ поради липса на номера от КАТ.
Ама дойде за по-малко от два месеца от поръчката.
Предишния ми през 2010год. си го взех след двайсет дни от пристигането,щото ми се обадиха,че е готов,точно на границата на влизане в Унгария(отивахме на екскурзия към Чехия със старата ми Октавия),а как ми се ходеше с новата!
Аз съм доволен от "моя търговец".Звънна ми за седмица на производство,(въпреки,че променях доста пъти поръчката)като се произведе,звънна и вчера сутринта в 10ч.,че колата е пристигнала в големия им склад.Казах му е искам да я видя,но ще отида към 18.30ч.Каза ми човека,че до 17.30 може да ме заведе в големия склад,след това не можело,но ще се опита да я докарат в шоурума.Ами бяха я докарали.Днес подписах финалния договор,преведох им остатъка от парите,колата е готова за приемане.Само чакаме КАТ за номера.Вече нищо не зависи от тях.За мен си свърши работата идеално.
igeorgiev82 написа:Аз съм доволен от "моя търговец".Звънна ми за седмица на производство,(въпреки,че променях доста пъти поръчката)като се произведе,звънна и вчера сутринта в 10ч.,че колата е пристигнала в големия им склад.Казах му е искам да я видя,но ще отида към 18.30ч.Каза ми човека,че до 17.30 може да ме заведе в големия склад,след това не можело,но ще се опита да я докарат в шоурума.Ами бяха я докарали.Днес подписах финалния договор,преведох им остатъка от парите,колата е готова за приемане.Само чакаме КАТ за номера.Вече нищо не зависи от тях.За мен си свърши работата идеално.
Ами супер - това е важно - клиентът, който си плаща да получи качествена услуга...аз не се оплаквам - просто споделям, че за предишната ми (Опел Астра) търговецът бе много активен...не че не съм получил оферта за аксесоари или консултация за ниво на оборудване...Именно твоите данни - за седмица, за производство, за пристигане - ме караха да питам. И получих отговор - факт. Малко остана - така че...търпение...
Явно просто така си бачкат Според мен, трябва да има още дилъри/вносители на Шкода и ще имаме доста по-добро обслужване, след като се налага да се преборят за клиента.
Продавал съм коли в различно от БГ място. Като се поръча колата, всяка промяна около поръчката или информация за нея се записва и се уведомява клиента възможно най-скоро. След предаването на автомобила си има също неща, за които да се говори с клиента. Точно като филмчето по-горе с Дженезис-а... И хората са доволни! И пращат нови клиенти към мен, а аз взимам добра комисионна, като влезе някой в шоурум-а и търси точно мен!
igeorgiev82, miro, един съвет при вземането огледайте обстойно всичко ли е там.
При мен липсваше двулицевата подложка за багажника. Сега дали е дошла от Чехия, тук миячите на коли са направили едни бързи 80лв или пакета екстри е само за БГ и някой е забравил да я сложи - не знам.
Разбира се поправиха грешката на следващия ден.
ТТодоров написа: igeorgiev82, miro, един съвет при вземането огледайте обстойно всичко ли е там.
При мен липсваше двулицевата подложка за багажника. Сега дали е дошла от Чехия, тук миячите на коли са направили едни бързи 80лв или пакета екстри е само за БГ и някой е забравил да я сложи - не знам.
Разбира се поправиха грешката на следващия ден.
Напълно те подкрепям, моята друлицева стелка за багажника също липсваше, самоче го забелязах твърде късно, при което те уж направиха проверка и казаха, че уж била дошла с такава. После дилъра ми обеща, че щял да ми изпише една с някой нов автомобил, ама тогава бяха спрели временно производството заради фейс лифта и ... още си я чакам, което ми напомня, че трябва да ида пак да му мрънкам.
А знаете ли,че има и чадър Лично го видях в багажника в плика със стелките.Имаше скъсана дупка в плика.Не знам какво са вадили от там.То май никой не знае какво идва от завода.Двулицевата стелка беше там.При приемането ще проверя пак.Като нищо, може да си има и секрети,да ги вадят и да ни ги продават после.Вече доверие на никой да нямаш в нашата мила родина.