Kodiaq 2021 FL впечатления.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Търся, търся няма. Има някакви предишни запазени, но търсени през медията. Изобщо UI&UX са потрес.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
style34,
Сега се сетих, при мен влизах в някакво приложение каркънект или нещо подобно в навигацията и там бяха изпратените.
Сега се сетих, при мен влизах в някакво приложение каркънект или нещо подобно в навигацията и там бяха изпратените.
-
style34
При мен няма такова в менюто на колата. Дървена работа. Ще карам само на уейз ама е супер тъпо да предлагаш куца екстра, която е калкулирана и в цената.
-
PT1982
В Шкода Кънект,в онлайн цели. Актуализация и излиза
-
shpeki
style34 написа: 15.06.2024, 16:59:46 Търся, търся няма. Има някакви предишни запазени, но търсени през медията. Изобщо UI&UX са потрес.
style34 написа: 15.06.2024, 19:24:37 При мен няма такова в менюто на колата. Дървена работа. Ще карам само на уейз ама е супер тъпо да предлагаш куца екстра, която е калкулирана и в цената.
Абсолютно съм съгласен, такива елементарни неща да не работят.
-
style34
Нямам такова приложение.
@storm1st, мерси.
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Аз преди малко за тест пуснах цел през приложението . Отидох до паркинга . Взех колата и покарах малко и след 10 Тина минути излезна на екрана че е дошла изпратената цел и да води ли по нея да я записва ли и т н т . А вече бях почти стигнал до целта
. Много крива рабита с този интервал . Имам някакъв смътен спомен че като взимах колата и тествах стана по бързо някак си . аз не го ползвам така или иначе но не е ОК това определено .
-
bozhkov
Това ново приложение отряза половината функционалности. Няма вече:glorious написа: 15.06.2024, 11:31:54 Абре новото приложение на Шкода показва около 300км по-малко навъртяни километра отколкото са реално на километража? Старото essentials показва акуратно,но скоро го спират. На какво се дължи?
1. Нотификация за зона
2. Нотификация за скорост
3. Статистика за едно пътуване (има само за ден)
Плащаш за нещо и после до няма

-
PT1982
На мен , пък ми прави впечатление следното:
- В сравнение с Октавия 3 ФЛ, която имам, тук много по бавно хваща лентите, за Лейн асистент; някак си му е нужно малко време. При Октавия , над 50 км/ч, веднага светва зелено;
- Имал съм няколко коли със ‘’самостоятелно паркиране’’, но винаги е било сравнително плавно. Тук заради габаритите ли, заради нещо друго , но направо е страшно бързо.
- В сравнение с Октавия 3 ФЛ, която имам, тук много по бавно хваща лентите, за Лейн асистент; някак си му е нужно малко време. При Октавия , над 50 км/ч, веднага светва зелено;
- Имал съм няколко коли със ‘’самостоятелно паркиране’’, но винаги е било сравнително плавно. Тук заради габаритите ли, заради нещо друго , но направо е страшно бързо.
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Да, и ма мен това ми се струва тъпо, че са го орязали. Като цяло доста повече ми харесва старото и докато работи ще ползвам него
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Да , има сякаш повече неща в старото а в новото има определено "криви работи" . Дано го оправят .
Днес докато отивах на работа пуснах пак "цели, маршрути" към фабричната навигация НО бях в колата и телефона си беше вързан безжично , двигателя работеше . Единия тест беше точно преди да тръгна , другия беше като бях спрял, пълзях в едно задръстване а колата беше и с ТА активиран
.
Ами з апо малко от секунда излизаха вече на екрана пуснатите маршрути.
Хубавото ,е че от приложението може да си пише човек кирилицата по подредбата на клавиатурата на телефона, в случая qwerty докато от екрана на медията си е само БДС и на мен ми е тегаво .
Днес докато отивах на работа пуснах пак "цели, маршрути" към фабричната навигация НО бях в колата и телефона си беше вързан безжично , двигателя работеше . Единия тест беше точно преди да тръгна , другия беше като бях спрял, пълзях в едно задръстване а колата беше и с ТА активиран
Ами з апо малко от секунда излизаха вече на екрана пуснатите маршрути.
Хубавото ,е че от приложението може да си пише човек кирилицата по подредбата на клавиатурата на телефона, в случая qwerty докато от екрана на медията си е само БДС и на мен ми е тегаво .
-
Bekriyski
Здрасти, колеги! Абе на вас като телефона ви е сдвоен с амундсена ( и Андроид ауто , не съм обърнал внимание без него как е) като ви звънне телефона показва ли ви и на телефона, че звъни, т. е. да изскача попъп или да нещо, че да се вижда кой звъни и да можеш да вдигнеш или затвориш? При мен само звъни, но се вижда само на дисплея на колата. А примерно ако не шофирам аз, но телефона е сдвоен и ми е в ръцете да мога да вдигна или затворя с телефона в ръце, макар че ако вдигна знам, че ще говоря през колата. Кофти е само да звъни така и да не мога да вдигна или затворя от телефона.
- martinp
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp
Показва, да.
Мен ме дразни обаче колко бавно се сдвоява телефона и системата. Ако говоря по телефона, и включа колата, има едни 10-20 секунди в които нито по телефона чувам, нито през колата. На старата октавия прехвърлянето ставаше на мига, и нямаше и 1 секунда да се чака.
Мен ме дразни обаче колко бавно се сдвоява телефона и системата. Ако говоря по телефона, и включа колата, има едни 10-20 секунди в които нито по телефона чувам, нито през колата. На старата октавия прехвърлянето ставаше на мига, и нямаше и 1 секунда да се чака.
-
style34
На Кодиака не съм забелязал как е, но на Октавията също отнемаше 10-тина секунди прехвърлянето, но говоря за BT, там нямаше АУ.
-
Bekriyski
Здрасти, сега опитах пак и забелязах, че обаждането на телефона не изскача само ако е свързан Андроид ауто. Ако просто е сдвоен телефона без Андроид ауто поп-ъп-а си изскача. Някой друг с наблюдения и решение? Благодаря предварително.