Octavia vRS 4x4
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Octavia vRS 4x4
Много инж. написано. Браво Сами.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia vRS 4x4
За 300+ коне, задължително генерацията трябва да е поне 76 мм, когато е единична.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia vRS 4x4
Така е Мадже,ама 3000 лв за 10 коня е малко доста.Ама е много маниашко.
Проблема е че примерно за себе си ще говоря.
Наливам пари,които после не се оценяват.
1000 лв за лампички и спойлерче,капачки,емблемки,амортисьорчета,кори и т.н.глупости дреболии
700 за фолио
Разни боядисвания на елементи....
4000 джанти само без гуми-тях Иван и гим подари
2400+100 катализатор и филтър
2500 за ремап
Грубо 11 бона ей тъй на бързо.И ауспух кат взема 14-15 000 ще е набъбнала цената.
Ами тези 15 по добре да ги спести човек и да ги прибави към сметката на следващата кола,ЗАЩОТО ПРИ ПРОДАЖБАТА НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ОЦЕНИ ТЕЗИ НЕЩА.Ще струват 0 лв.!!! И ще искат да ти купят цялата кола за 20 000 само след 5 години.И излиза,че си продаваш колата за 5000 лв. почти,колкото ти е било каското ,първоначалните разходи по придобиване и данъците за първата година.
Наливам пари,които после не се оценяват.
1000 лв за лампички и спойлерче,капачки,емблемки,амортисьорчета,кори и т.н.глупости дреболии
700 за фолио
Разни боядисвания на елементи....
4000 джанти само без гуми-тях Иван и гим подари
2400+100 катализатор и филтър
2500 за ремап
Грубо 11 бона ей тъй на бързо.И ауспух кат взема 14-15 000 ще е набъбнала цената.
Ами тези 15 по добре да ги спести човек и да ги прибави към сметката на следващата кола,ЗАЩОТО ПРИ ПРОДАЖБАТА НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ОЦЕНИ ТЕЗИ НЕЩА.Ще струват 0 лв.!!! И ще искат да ти купят цялата кола за 20 000 само след 5 години.И излиза,че си продаваш колата за 5000 лв. почти,колкото ти е било каското ,първоначалните разходи по придобиване и данъците за първата година.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia vRS 4x4
При продажба не се оценява дори това, че една кола е поддържана старателно, какво остава пък за подобрения.bega4kata написа:ПРИ ПРОДАЖБАТА НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ОЦЕНИ ТЕЗИ НЕЩА.Ще струват 0 лв.!!!
Когато продавах моята кола, един от кандидат-купувачите ме застреля с "И като ще я продаваш, за к'во си обслужил DSG 3000км предварително, купил си нови гуми, полирал си джанти и т.н.?" Грижите ми бяха отчетени като един вид "Ти колко си тъп, как си се минал", след което дойде репликата "Е да, ма У "мобиле-то" тия коли струват Х пари".
Та... една старателно поддържана кола се продава на сериозна загуба (надхвърляща нормалното обезценяване), а при маниашките проекти, в които са вложени не само пари, ами и безкрайно много мерак, загубите са направо неизчислими.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia vRS 4x4
Така е,аз старата я продадох на 5 г. ва 40 000 км,с мнооого повече тунинг от тази.
И тя е дизел
Тази бензиновата трудно ще се продаде.Защото хората купуващи втора ръка коли,са.....как да го кажа ....ПО ПРЕСМЕТЛИВИ и си търсят тди. НИКОЙ НЕ КУПУВА БЕНЗИНОВА ЛАМЯ на която не може да и сложиш газово.
И при мен се получаваха коментари-Ти луд ли си,кво продаваш,за тези пари знай къв мерцедес ше си купя!!!!Че и ми се карат по телефона.Коло вървели такива Шкоди...
И тя е дизел
Тази бензиновата трудно ще се продаде.Защото хората купуващи втора ръка коли,са.....как да го кажа ....ПО ПРЕСМЕТЛИВИ и си търсят тди. НИКОЙ НЕ КУПУВА БЕНЗИНОВА ЛАМЯ на която не може да и сложиш газово.
И при мен се получаваха коментари-Ти луд ли си,кво продаваш,за тези пари знай къв мерцедес ше си купя!!!!Че и ми се карат по телефона.Коло вървели такива Шкоди...
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Octavia vRS 4x4
Сами, четох, четох... кво е туй CMD?
Да разбирам ли, че не може да се барат картите през OBD? Вероятно е така де.
И ако е така, какво пречи да се закачиш директно към платката, както на ... ясно ти е на кое.
Ако проблема е в гаранцията - просто още един компютър да се вземе и да се ебаваш с него.
Да разбирам ли, че не може да се барат картите през OBD? Вероятно е така де.
И ако е така, какво пречи да се закачиш директно към платката, както на ... ясно ти е на кое.
Ако проблема е в гаранцията - просто още един компютър да се вземе и да се ебаваш с него.
Бееееее.....
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia vRS 4x4
bega4kata написа:4000 джанти само без гуми-тях Иван и гим подари
На тебе само 4 19ки гуми,а на Бай Миле 4 Екстрийма с 4 19ки Гуми.........bega4kata написа:Грубо 11 бона ей тъй на бързо.И ауспух кат взема 14-15 000 ще е набъбнала цената.
Баааааааааа Мааааааааааааааааааа Му
Цяла Генерация 76, Барабар със Спортния Каталист съм Ви подарил
Ама кво да ва прая.............така и така сте бавни
Последно промяна от La Furia Roja на 12.11.2015, 17:31:01, променено общо 1 път.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia vRS 4x4
Аааааааааааа................. Ти Ися ще ме откинеш.................Че Ти да ми подариш нещо.......няма все Аз ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
@bega4kata каза:
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia vRS 4x4
bega4kata написа:Така е Мадже,ама 3000 лв за 10 коня е малко доста.Ама е много маниашко.
Наливам пари,които после не се оценяват.....
Аз на моята, ако сметна коко пъти и преправях генерацията + клапати и т.н. над 2 бона са отишли! Така, че не е драма при вас толкова, даже имате готови решения, а при мен няма!
Относно наливането на пари, така е, но ако гледаш тази страна, ми не я пипай бе! Караш я стокова и толкова. Знам, че това няма как да стане, така че го приеми като "данък тунинг"
Пък после, колкото можеш, за токова ще я продадеш. Аз моята като я пуснах за 24 хил.? какво стана, никой не се обади! Еми не си продавам колата на всяка цена и на всеки. Само тези, които могат да оценят всичко, ще разберат.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Octavia vRS 4x4
Няма за какво да се оплаквате,който има брада си му требва гребенче.Щом искате да се лешперите,ще си плащате.Някой си дават парите за коли,други за жени,трети за нещо друго! ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Octavia vRS 4x4
Цецо , не става с друг комп, колата няма да го приеме. Само в дилъра може да се смени компа.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia vRS 4x4
CMD се казва хардуера и софтуера.
Както Кеси,МакПро,Галето и т.н.
Много е сложно вече при новите коли,ти ,едно радио не може да смениш,камо ли компютър.
Както Кеси,МакПро,Галето и т.н.
Много е сложно вече при новите коли,ти ,едно радио не може да смениш,камо ли компютър.
GUNTER SERVICE

- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Octavia vRS 4x4
Ники, не разделяй колите от жените, щот напоследък и малкият ми син ми изнася лекциии за колите пичеловки
Имам, обаче, въпроси към Сами, защото през годините много сериозно следя какво прави по колите си и от това черпя много информация.
Сами, като увеличаваш пропускателната способност на изпускателната генерация, съответно намаляваш и налягането, което сигурно помага при пълно натоварване. Обаче, при нормално натоварване тайминга на изпускателните клапани не е предвиден за това налягане......
Втори въпрос - за ква "кутийка" споменаваш?
Последен - кои ТСИ мотори имат променливо газоразпределение?
...........и нема се отчайваш - след година въпросната сума за "машинката" далеч няма да е петцифрена. Вервай ми!
Имам, обаче, въпроси към Сами, защото през годините много сериозно следя какво прави по колите си и от това черпя много информация.
Сами, като увеличаваш пропускателната способност на изпускателната генерация, съответно намаляваш и налягането, което сигурно помага при пълно натоварване. Обаче, при нормално натоварване тайминга на изпускателните клапани не е предвиден за това налягане......
Втори въпрос - за ква "кутийка" споменаваш?
Последен - кои ТСИ мотори имат променливо газоразпределение?
...........и нема се отчайваш - след година въпросната сума за "машинката" далеч няма да е петцифрена. Вервай ми!

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)