Дизел и платен в кеш-най голямата набутвация.
Само баламурник мже да направи такова нещо.

При 6км на ден...а дано! Освен, ако не е влюбен в дизели, разбира се.
За вторите съм чувал и съм ги виждал (И аз съм от тях)...ама за първия вид за пръв път чувамSimichOil написа: 27.08.2018, 13:14:07 Има хора които просто не харесват да карат бензин, както и такива които не харесват да карат дизели.
Е има - повярвай ми. Личен пример - баща ми. Не е като да не е карал бензинови коли, не е като да не може да си позволи да зарежда бензин, не е като да не може да си позволи и да си купи бензинова кола. Имаме такава турбо бензин - караме я всички - и на никой не му харесва. Спор няма, че е по-безшумна, че загрява по-бързо, че е уж по-безпроблемна (въпреки че с нито един дизел досега не сме имали проблеми зимите). Плюсовете свършват до тук обаче.
Не е вярно! Ей на, как резнах дизеловото Паджеро (3.2d, 165 коня) с Leon 2005г. 1.6 бензин (105к.с.). Знаеш ли - ГОЛЯМ КЕФ МИ БЕШЕ, още повече, че в него седеше бондюгатаTDI-RS написа: 27.08.2018, 15:13:14 нали не пропускате, че има и атмосферен бензин![]()
което в същност е доста гадно![]()
once upon a time или няугиш у миналото.
Е те пачките и златните кюлчета вътре тежат. Няма как
ти нас ще излъжеш, ама вечер ще си легнеш сам със съвестта сиStuci написа: 27.08.2018, 13:32:43 Няма такова нещо, дизел - мечта. Да покара дизел и бензин и да си реши човекът. Съжалявам, но 1 плюс не откривам на 2.0tdi (150hp) пред 1.4tsi (150hp).