Уикенд в Сапарева баня - 24-26 Август 2018

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Октавияна

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода

Мнение от Октавияна »

@ Шкодичка и @ Георги Г
Изображение
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

Изглежда готоно сте си прекарали.
ABBC3_OFFTOPIC
Явно чичко гугъл много ме следи какво правя и ми предложи да прочета това: https://bivol.bg/sapareva-bania-road-prsr.html
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Благодаря на Мишо (Купрата) за клипчето:
Изображение
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Мнение от Георги Г »

браво
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Ухааа този с пежото дава 12.3 на 400м ? По това, което се вижда на клипа или гонката е на дистанция повече от 400м или тоя се е объркал и да дава 12.3 , ама на 200м, защото разликата е една влакова композиция в полза на Шкодата [smilie=search.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

В случая ние сме в края на пистата, когато вече не ги настъпват.
goAPR
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Мнение от Георги Г »

Къдно разбрах, можеше някой от нас да застане на около 100м от старта.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

digitalundgrd написа: 27.08.2018, 14:05:59 Ухааа този с пежото дава 12.3 на 400м ? По това, което се вижда на клипа или гонката е на дистанция повече от 400м или тоя се е объркал и да дава 12.3 , ама на 200м, защото разликата е една влакова композиция в полза на Шкодата [smilie=search.gif]
Да уточним, да не стават грешки.
Пежото е 1.6 Турбо - 280 коня.
Правена е за драг: Кейдж имаше, изкорубена/олекотена и се вижда, как отзад е олекотена на макс, отпред да тежи.
Беше със сликове. След гонката, спряхме, поприказвахме с него: На мен ми каза 12.8 със 192к.м терминална.

Стуци и Бондака го накараха да се дръпнем.
Казах му, ако не е проблем, да е от движение, да си направим кефа- съгласи се.
Искаше да е на 4000оборота. Казах му, казваш (понеже се съгласи да не е от място), наместваш си колата на 4000оборота (независимо дали иска на 1ва или на 2ра), аз ще се нагодя според теб, даваме старта и тръгваме.
Така и стана. От около 50/60 може би стартирахме, аз бях на 2ра и до 120 някъде бяхме равни (тогава вече съм на 3та и нагоре с оборотите) и почнах да дърпам. На около 200-220 спирам аз, разликата беше колкото с Купрата някъде.
Той намали, аз пуснах колата и като подминах нашите хора, спрях (даже, малко по-агресивно).
Тръгнахме от около 60, аз стигнах около 220, не знам колко е дистанцията реално.
Все пак, силата на тази кола е на 400м. Първите 60фута, и е до около 140-150, после вече не набира така добре, все пак е 1.6 моторче.
Моят човек с Аудито, обратно: Има много пауър, но не може да я покаже на 1-2ра само върти (без сликове) и след това боца яко, но даде слабо време на 400м към висока 13ка , а терминалната му е 204км.
Тоест, да се приема, че това го направихме за кеф. Защото не е меродавно- колата му не е направена за такава дисциплина.
Както дадох пример с Аудито, на 400м. може би ще дам по-добро време от него, но ако тръгнем от 60 или от 80, ще ми направи 3-6 коли (поне) разлика. Той преди ми правеше 2-3 коли (1.8 налягане), сега наду на 2.2, не ми се мисли..... [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

Нека да напиша как мина за мен срещата.
Първо,с пристигането с жена ми се изпокарахме-явно емоцията ни дойде в повече и трябваше да избие на някъде..Лошото е,че дори някои колеги разбраха за това,но беше неизбежно просто..До вечерта пак си се обичахме [smilie=sarcastic.gif]
От там на сетне настроението започна да се вдига по лека-лека и на края на срещата беше като индикатор за пълен резервоар!
Първият ден(петък),за мен беше ден за запознанства с колеги.Запознах се със Цвети(Шкодичка) и Георги Г.
Изключително готини хора, с които много си допаднахме(семействата ни).Много,много се радвам,че се запознахме!
През деня бяхме на басейн,а вечерта,благодарение на Георги и Цвети имахме резервация за ресторант,където се събрахме всички шкодаджии,които бяхме пристигнали от петък.В ресторанта избухнахме яко,като Искрен беше моторът,както винаги..Страшно много смях и настроение,като Морковчето беше в центъра на вниманието(клиповете говорят красноречиво)
Запознах се с Боби(Бондо) и обсъдихме някои детайли относно
Ден втори(събота) и Пистата.Прекрасен слънчев ден в полите на Рила!Прекрасна писта,безкрайно дълга и предлагаща неограничени възможности,дори за Перлата :)
Този ден за мен бе отново пълен със запознанства:посрещнахме подобаващо колегата ИГеоргиев,запознах се с Редалекс после и със Зло-то ку-ку).Много се радвам!
След това дойде ред на запознанството ми с Ицето(Вероломния кръчмар).Този човек директно ми навря ключовете на Шкодата си в ръцете ми и вика:Карай!
Не знам колко широко скроен трябва да е човек,за да направи подобен жест...!!!На всичкото от горе позволи на жена ми да паркира Топазената принцеса на "софийски гараж",с включено"самопаркиране"(как се казваше екстрата?),което буквално самО паркира колата,без да докосваш волана.Жена ми беше супер изненадана и като слезе от колата думите и бяха:"искам такава Шкода"
Ице,безкрайно съм ти благодарен за всичко!!!
На пистата добихте вече представа кое и как.Изкоментирах,че Бондо падна от Нено,но реално не е точно така,защото Неновата кола е 30 коня повече,а разликата е наистина нищожна.Боби ми предложи да пробвам неговия изтребител(благодаря ти!),но аз вече бях карал тази на Ицето,а те са еднакви като двигател(1.4тси) и имах представа.Много пъргави автомобили са 1.4,перфектен двигател за ежедневка.
Емоциите от пистата още ни държаха,когато се озовах отново на едно басейнче заедно с Баш,Баш Админа.Е,в такава компания вече премисляш всяка своя дума по два пъти,под страх от БАНанче..хаха,Емо,да не ми се вържеш!
Вечерта се събрахме отново всички в едно друго ресторантче и хапнахме и пийнахме,обобщавайки изминалия прекрасен ден.
Така неусетно,след много положителни емоции дойде и
Ден трети(неделя).Много колеги предпочетоха да си тръгнат,но се намериха и едни луди глави,които поеха по стръмните завойчета на горе към лифта.Пътят е уникален-хубав асвалт и невероятно готини завойчета сред вековните борови гори!
Благодаря на Цвети и Митко,Нено и Нели за това,че споделихме изкачването до Рилските езера.Това преживяване няма да го описвам.Който е ходил-знае.Който не е(като нас),трябва да го направи в този живот!
Това беше срещата в Сепарева баня през моята призма.
Много ми хареса и благодаря безкрайно на организатора Боби(Бондо)и всички колеги,допринесли с присъствието си да се случи този прекрасен уикенд!!!
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Да драсна и аз. Пристигам в Сапарева баня, гледам таз навигация викам не може къщата за гости да е тоз каманак., Гиогле бърка. Да ама не баш там. Почна едно скубане на коси. Как да е някак стигнах до мястото. Настанихме се всичко 6. Излизаме да се зарходим виждана Цвети и Георги, казаха че има запазеба маса еди си къде и ще се чакаме там. Разходихме се ние отиваме на срещата. Както винаги много емоционална. Тати е най големия, щом певеца запя ,, черна Шкода ме преследва в живота и т.н. Много емоция, много смях. Събота на писта се пуснахме с Боби колите едва ли не бяха разни до 150-160 някъде, после го победих с един калник. Това е истината. Полсе се плацикахме на басейнче Неделя.... Майко мила на лифта добре ма после..... Как не хвърлих някоя гарнитура не знам. Тук искам да похваля@Баш Майстора, как си превзе байрите по джапанки. Просто поредното много добро събиране
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Банда, браво на вас!

За съжаление нямам никакво време напоследък и се наложи да пропусна...
Като гледам добре сте изкарали и без мен, щом Моркова е там [smilie=kiss3.gif]

А Исята можем спокойно да го обявим за "кралица" на пистата [smilie=hunter.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Мнение от bondo »

Благодарско много на всички които уважиха евънта.
На пистата си изкарахме прекрасно,както и извън нея.
Наложи ми се да тръгна преждевременно още в Събота,но и без това си бяхте голяма и весела компания и съм сигурен,че сте се забавлявали до Неделя.
За организацията няма какво да ми благодарите на мен,реално вие сами си уредихте спането,програмата,даже и кръчмите на които с Исята си бяхме,като на гости! [smilie=sarcastic.gif]
Другата година пак,ама ще измислим още по-яко място с писта естествено.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

bondo написа: 27.08.2018, 22:47:33 Другата година пак,ама ще измислим още по-яко място с писта естествено.
Къде, ма? Писта ли ще строиш? [smilie=pardon.gif]
goAPR
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

bondo написа: 27.08.2018, 22:47:33 Другата година пак,ама ще измислим още по-яко място с писта естествено.
Гледайте да е по в централна България. :)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Октавияна

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода

Мнение от Октавияна »

Ето ме и мен, малко да се посмеете! Благодаря на Боби (bondo), че запази клипчето. Аз му се радвам. Беше си много вълнуващо за мен.

"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”