Mazda
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
Mazda
Тойота да не е премиум, а Ситроен е?
Това което продават в Европа е една малка част от това което предлага Тойота. Години наред са 1 в Сащ, където пазара е толкова разглезен, че няма накъде...
Това което продават в Европа е една малка част от това което предлага Тойота. Години наред са 1 в Сащ, където пазара е толкова разглезен, че няма накъде...
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Mazda
stefan L, на 2.5 нямат, имат на 2.2 дизел 175кс 4х4 система. Тя е доста умна, по което съм чел - гледа много сензори - дали ускорява от място, дали в завой , дали друго. Водят я про-активна.
Иначе не знам за материалите как са, бих покарал една. Мерак са ми още от GH (2011г) - широки калници, гумите описват калника, не изглежда скоклеста, двойка ауспуси,директен волан. Красавица. Но нямах пари тогава за такава. Сегашните 6ци не съм ги карал за повече от 15 минс..
Иначе не знам за материалите как са, бих покарал една. Мерак са ми още от GH (2011г) - широки калници, гумите описват калника, не изглежда скоклеста, двойка ауспуси,директен волан. Красавица. Но нямах пари тогава за такава. Сегашните 6ци не съм ги карал за повече от 15 минс..
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Mazda
http://www.carexpert.ru/compare.php?vie ... s-2015w214&
Така като гледам, не виждам кое би ме накарало да си купя Мазда. А тя май е и по-скъпа![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Така като гледам, не виждам кое би ме накарало да си купя Мазда. А тя май е и по-скъпа
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Mazda
Аз също няма да я купувам. Просто споделям мнение. Казвам ,че са направили стъпка напред и заслужават адмираций.
Цената обаче заедно със късата гаранция не е по моя вкус и възможности.
Цената обаче заедно със късата гаранция не е по моя вкус и възможности.
- redalex
- Гараж: i3
Mazda
Каква е цената на това недоразумение?
Преди почти 2 години карах чисто нова 3ка мазда ...верно, че беше под наем и ни дадоха някакво скопено кенефче с автомат, но по-голяма пръчка мисля, че не бях карал през живота си...евентуално едни короли 1.6 бензин автомат с касетка от 2011та може би биеха мазда 3 по гадност![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Преди почти 2 години карах чисто нова 3ка мазда ...верно, че беше под наем и ни дадоха някакво скопено кенефче с автомат, но по-голяма пръчка мисля, че не бях карал през живота си...евентуално едни короли 1.6 бензин автомат с касетка от 2011та може би биеха мазда 3 по гадност
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Mazda
74 000лв. е цената на конкретния екземпляр/Takumi/ Но повярвай ми не е кенеф изощо.
Аз отидох доста предобеден но си тръгнах приятно озненадан.
Естествено на тази цена трябва да си много фен на марката защото за същите пари взимам Мерц Цедка от магазина доста добре оборудван.
Аз отидох доста предобеден но си тръгнах приятно озненадан.
Естествено на тази цена трябва да си много фен на марката защото за същите пари взимам Мерц Цедка от магазина доста добре оборудван.
- redalex
- Гараж: i3
Mazda
Аз съм почти 2 метра и съм силно предубеден към всички японски коли, а съм карал доста.
Няма сила на света, която да ме накара да купя тази кола на тази цена. Наскоро се качвах в новата А класа - направо е космос ... както казваш ти - за тия пари ще вземеш дори по-голям мерцедес с доста неща като екстри.
Онзи ден като сменях маслото на октавията в ЕТ останах силно впечатлен от Кодиака, който е изложен в шоурума - имам сериозно подозрение, че с малко пазарлък ще го дадат за около 56-58к лева, което е нечовешки добра цена за такъв автомобил.
А понеже Мазда 6 е в класа на Супърб ... там конкуренция бих казал, че просто няма. (за същите пари може да се вземе и страхотен Пасат, нищо, че не ги харесвам тях)
Няма сила на света, която да ме накара да купя тази кола на тази цена. Наскоро се качвах в новата А класа - направо е космос ... както казваш ти - за тия пари ще вземеш дори по-голям мерцедес с доста неща като екстри.
Онзи ден като сменях маслото на октавията в ЕТ останах силно впечатлен от Кодиака, който е изложен в шоурума - имам сериозно подозрение, че с малко пазарлък ще го дадат за около 56-58к лева, което е нечовешки добра цена за такъв автомобил.
А понеже Мазда 6 е в класа на Супърб ... там конкуренция бих казал, че просто няма. (за същите пари може да се вземе и страхотен Пасат, нищо, че не ги харесвам тях)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T