Новият SUV на Шкода - Kodiaq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
n000dles
Много благодаря
Така и така съм почнал да питам... какво мислите за Amundsen vs Columbus и 5 vs 7 места?
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Имайки mirrorlink може и с Болеро да минеш ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Немците от abt се захванаха с Чешката Мечка - Бензиновия двигател, от 180 коня е напомпан до 216, нютонметрите са увеличени до 360.
За по-мощния дизел 190-те кончета стават 215, а 150-коньовата версия се превръща в 180 такава. Нютонметрите се променят от 400 на 440 за по-мощната печка и от 340 на 380 за по-слабичката. Джанти има също, как без тях, от 18 до 21 цола, според вкуса, лудостта и финансовите Ви възможности.
https://www.abt-sportsline.de/en/skoda-tuning/kodiaq/
Поздрави.
За по-мощния дизел 190-те кончета стават 215, а 150-коньовата версия се превръща в 180 такава. Нютонметрите се променят от 400 на 440 за по-мощната печка и от 340 на 380 за по-слабичката. Джанти има също, как без тях, от 18 до 21 цола, според вкуса, лудостта и финансовите Ви възможности.
https://www.abt-sportsline.de/en/skoda-tuning/kodiaq/
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Аз карах 190 DSG и 150 ръчка. Ръчката със 150 коня се чуства по жив отколкото автомата с по-големия мотор.
Аз лично ще изчакам около година ако до тогава изкарат би турбо дизеловия агрегат и цената е прилична скачам на него ако ли не взимам 150 на ръчка и толкоз.
Аз лично ще изчакам около година ако до тогава изкарат би турбо дизеловия агрегат и цената е прилична скачам на него ако ли не взимам 150 на ръчка и толкоз.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Автомата със 7те предавки е по-удобен за дълъг път.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Това с мощността си е на принципа на Мечо Пух, а и разликата в разхода е нищожна. Кутия вече кой каквато го кефи 
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Двете допълнителни места изяждат доста от дълбочината на багажника,но май намаляват и данъка.Зависи к'во ти трябва...
-
n000dles
- Георги Г
Добре си решил за 190тката. То това животно е 1,8 тона, трябва мощност
Прави ми впечатление разликата в цената на някои екстри. Виртуалният педал е близо 1100 лв., на супърба беше наполовина, амундсена пък при мен беше 1100 лв., а тук е под 500
.
Прави ми впечатление разликата в цената на някои екстри. Виртуалният педал е близо 1100 лв., на супърба беше наполовина, амундсена пък при мен беше 1100 лв., а тук е под 500
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Аз като знам 190тката как е тромавка, предатавям си 150 как ще е
7 Dsg-то не е лошо както казвате за дълъг път ама при най малкото ускорение веднага от 7 връща на 6. При изпреварвания и по надолу сваля и то с не особено големи натискания на педала. Общо взето много често си сменя предавки нагоре надолу.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
То на суперб 4х4 е зле,какво остава за големия туч.Но е субективно.Аз след извънградско с Октавията,като яхна Тигуана все едно е спрял.Много ми е терсене,но се свиква с времето.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Георги Г
Сами, при теб е много голяма разликата в пауъра
А това, което написа@SlipX, е основната причина да взема ръчка. Просто моят начин на шофиране и мисленето на dsg са коренно различни, нооо...въпрос на вкус.
Иначе като за 4-цилиндров дизел 190-ката се справя доста добре. Изключвам 240-ката, която не можах да дочакам, на я пробвах на пасат-8....успя да ме впечатли
А това, което написа@SlipX, е основната причина да взема ръчка. Просто моят начин на шофиране и мисленето на dsg са коренно различни, нооо...въпрос на вкус.
Иначе като за 4-цилиндров дизел 190-ката се справя доста добре. Изключвам 240-ката, която не можах да дочакам, на я пробвах на пасат-8....успя да ме впечатли
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Точно това си мисля като шофирам Тигуана. Ако е автомат, както му е тежко на мотора, и карам в трафик и все трябва ту леко да ускоря, ту да намаля(това си го правя на 6-та по принцип) той си викам, постоянно ще ми превключва нагоре, надолу... Страх ме е да не ме изнервя това.
А иначе с Октавията с фул багаж, климатик, 4 членно семейство, изпреварванията са КЕФ. Така се изстрелва с лекота от ниски обороти,че направо е забавно. Безопасно и мега бързо, само дето понеже ускорението е доста екстремно, както и (по-рядко) спирането, на жената и става гадно. Защото както се е отпуснала на седалката, като тръгне да изпреварва колата и жената изпъва крачетата. Виждам я.
Фрапираща е разликата после, много ми е гадно. Пълен сплелок.
А иначе с Октавията с фул багаж, климатик, 4 членно семейство, изпреварванията са КЕФ. Така се изстрелва с лекота от ниски обороти,че направо е забавно. Безопасно и мега бързо, само дето понеже ускорението е доста екстремно, както и (по-рядко) спирането, на жената и става гадно. Защото както се е отпуснала на седалката, като тръгне да изпреварва колата и жената изпъва крачетата. Виждам я.
Фрапираща е разликата после, много ми е гадно. Пълен сплелок.
GUNTER SERVICE

- Георги Г
Ще ги изпъва я, то и аз на нейно място ще ги изпъвам
.
Аз с ускорение не мога да я впечатля моята, но все отпива от кафето или водата баш когато стане по-екстремно на пътя и си намира повод за мрънкане
Аз с ускорение не мога да я впечатля моята, но все отпива от кафето или водата баш когато стане по-екстремно на пътя и си намира повод за мрънкане
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Оплаква се и моята....главата и се клатила напред,назад,заболявала я....ама като беше на 18 като я свалих...как лудо съм я возил...Нищо не казваше.Остаря и викам
,веднага опровергава
с доводи разни.Но,определено с Кодияк и се вози 
GUNTER SERVICE