Търся модул за ABS , ESP
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Привет колеги. Търся модул, който управлява ABS и ESP. Според ЕТ отговаря на номер 1J1 907 638 F. Може ли някой да ми помогне да намеря такъв и може ли да бъде заменен с друг, ако се разминава някоя буква или цифра. Благодаря предварително.
предложиха ми 1J2 907 637 F, но не знам дали ще стане.
предложиха ми 1J2 907 637 F, но не знам дали ще стане.
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
забравих да уточня, че се намира под волана... и че говорим за Октавия 2003 г., 4х4, 101 к.с. , 1.9 тди, 6 ст.ск. кутия, комфорт. Правена за Швейцария, ако не се лъжа
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Не разбирам людски езици. През телефона нищо се не види.
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Търся модул за ABS , ESP
Колега, няма кой да свърши твоята работа вместо теб.
Има translate.google.bg използвай го.
Или изсипи една торба пари в ЕТ.
Има translate.google.bg използвай го.
Или изсипи една торба пари в ЕТ.
Günter Stg 1
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Според ЕТ датчика няма заместител. Според този сайт също няма заместител / https://drive.by/spare/etka/part/1J1907638F/ /. Проверил съм в една камара сайтове. Та затова се обърнах към форума - да ми отговори някой, който се е сблъскал с този проблем и ако случайно има заместител да го търся.
Във връзка с отговора на колегата dimido и посочения сайт ABS-ESP Controler възниква нов въпрос - Този датчик 1J0 907 652 A може ли да замести адекватно моя датчик 1J1 907 638 F /моля без отговори - вземи и пробвай, пари нема.
Благодаря предварително
Във връзка с отговора на колегата dimido и посочения сайт ABS-ESP Controler възниква нов въпрос - Този датчик 1J0 907 652 A може ли да замести адекватно моя датчик 1J1 907 638 F /моля без отговори - вземи и пробвай, пари нема.
Благодаря предварително
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Търся модул за ABS , ESP
Едва ли ще може да го замести модул с друг номер
Има шанс само, ако се различава последната буква и то възходящо.
Както си разбрал, цената му не е лев-два.
За това, аз първо бих пробвал някой ел.техник да го ремонтира, понеже гледам, че ги правят или си купувам втора ръка, като този:
http://www.ebay.de/itm/262755475198
Успех.
Има шанс само, ако се различава последната буква и то възходящо.
Както си разбрал, цената му не е лев-два.
За това, аз първо бих пробвал някой ел.техник да го ремонтира, понеже гледам, че ги правят или си купувам втора ръка, като този:
http://www.ebay.de/itm/262755475198
Успех.
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Търся модул за ABS , ESP
@todor87, Тоше, този дето ти му предлагаш е същия като моя дето съм му намерил, като продуктов номер, само дето моя е ~100 евро, а твоя в ибей е 299 евро.
Не е малка разликата.
@Korchev, колега на 99% ще ти свърши работа, за тези пари си заслужава, освен ако не намериш някой в България да ти го отремонтира или да намериш от някоя морга същия.
Не е малка разликата.
@Korchev, колега на 99% ще ти свърши работа, за тези пари си заслужава, освен ако не намериш някой в България да ти го отремонтира или да намериш от някоя морга същия.
Günter Stg 1
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Търся модул за ABS , ESP
dimibo, да бе Дими видях. То не е мой, нито твой де ама айде...
Като пример го дадох само, колегата да си решава![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Като пример го дадох само, колегата да си решава
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Колеги, проблемът е, че моят е откраднат в един сервиз /без да упоменаване кой, защото не мога да го докажа/ и е добре изолиран. Тия дни ще ходя на майстор да видя букси и т.н.
dimbo как да съм сигурен, че ще стане тоя датчик и да олекна с 200 лв. За мен 200 лв са много пари и ако не стане няма какво да го правя. Благодаря. Явно ще продължавам да търся същия
dimbo как да съм сигурен, че ще стане тоя датчик и да олекна с 200 лв. За мен 200 лв са много пари и ако не стане няма какво да го правя. Благодаря. Явно ще продължавам да търся същия
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Търся модул за ABS , ESP
Korchev, нещо не схващам. Ти даваш номера на датчика/модула и ние ти намерихме не един, а два. Пита дали има алтернативен, разбра се, че няма. 200лв. са си доста, ама видя ли му цената като нов?
Пък сега се чудиш дали ще станел и какво да го правиш? Знаеш ли какво търсиш точно?
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Пък сега се чудиш дали ще станел и какво да го правиш? Знаеш ли какво търсиш точно?
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Колега, имам предвид, че след като не отговаря номера и няма алтернатива, защо да го поръчвам този, който ми предложихте. Оценявам усилията ви и това, че си губите времето. Принципно не разбирам грам от тия електрики по колите.
едно не разбирам в сайта, който ми предлагате. номера на модула е различен, а в описанието пише и моя номер. Ей тук не ми е ясно.
едно не разбирам в сайта, който ми предлагате. номера на модула е различен, а в описанието пише и моя номер. Ей тук не ми е ясно.
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Търся модул за ABS , ESP
Сега ще ти го изясня, щото сега се зачетох.
Колегата ти е пратил оферта за ремонт, пращаш твоя, поправят го и ти го връщат. За това са изброени трите номера. При моя линк си е това, което търсиш. Цената мисля, че е адекватна предвид това, че нов струва 1000+.
Изяснихме ли се вече?
Колегата ти е пратил оферта за ремонт, пращаш твоя, поправят го и ти го връщат. За това са изброени трите номера. При моя линк си е това, което търсиш. Цената мисля, че е адекватна предвид това, че нов струва 1000+.
Изяснихме ли се вече?
-
Korchev
Търся модул за ABS , ESP
Да колеги. Благодаря още веднъж. Ще продължавам да си търся. Тия цени са непосилни за мен за съжаление...