Škoda Форум - On Tour

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Škoda Форум - On Tour

Мнение от PRO »

Ися де си ходил бре! Важното е, че всичко е е разминало, аз не хванах буря и дъжд изобщо.
TSI Team
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Никола Иванов »

И при нас беше подобно! След Гурково заваля. На 20 км след това, една патрулка затворила подбалканския път за Казанлък и ни пренасочи през селата. Там едни ветрове, дъжд...- потоп. Доста дупки нацелих, но мисля че няма поражения. Колкото повече приближаваме Стара Загора, толкова се усилва бурята. .. В града беше като библейски потоп. Захвана и градушка. Дабре, че бе не повече от бобчета.... След 10 мин. спря и пекна...
Ще ходя утре ако не вали да я мия и да огледам.
П.С. Около Стара Загора има повече дупки, отколкото в цяла Румъния!
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от TheSaint »

BlackPearl написа: 22.07.2018, 19:19:03 Аз се прибрах жив и здрав (в буквален смисъл), колата ми е цяла ( по чудо)!
В темата за снимки, там може да пусна.
П.С: Ще ходя да запаля свещички!
[smilie=shock.gif] кофти преживяване, важно че си се разминал
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Баш Майстора »

PRO написа: 22.07.2018, 21:24:15 Ися де си ходил бре! Важното е, че всичко е е разминало, аз не хванах биря и дъжд изобщо.
Глей човека кви проблеми има-че не хванал бИря ;)
Радвам се ,че сте се прибрали по живо по здраво и лошото е останало назад без последствия!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от bega4kata »

Ися, голям стрес си преживял [smilie=sarcastic.gif] маалеее.
Другия път със СитрУена.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Цецо75 »

То с тия дънери, последния проблем е с коя кола точно си. Голям късмет, сипи си едно миризливо и релаксирай цял ден.
Бееееее.....
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Škoda Форум - On Tour

Мнение от lubomirov1985 »

Майко - мила. Било е страшно, но пък поне сте имали яко емоции. Голяма красота - а съм сигурен, че и голям кеф
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Sec8200 »

Всичко е добре, когатоо завършва добре.
Важното е, че сте ок.
Благодарим за клиповете и информацията, страхотни места.
Аватар
ivand911

Škoda Фен²

Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от ivand911 »

Ей къде се загубихте, чакаме заключения от пътуването? Кой път беше по-хубав? Трансалпина май има по добър асфалт? Искрене, тая маскираната кола каква беше според вас? Нова Дачия? Нисан Лийф 2? Някой минавал ли е по средния път Е81 който отива към Сибиу? Кажете нещо за хотелите в които бяхте?
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Škoda Форум - On Tour

Мнение от BlackPearl »

Иване, Рендак беше според мен.

За пътуването. Енцо беше измислил всичко- маршрут, примерна програма и всеки си караше както му е кеф.
Петък пристигнахме в Ранка ( Трансалпина).
Тя почва от Новачи , минава през Ранка и се вдигаш нагоре.
Аз си бях запазил в Кабана Трансалпина.
Супер доволен съм. Хубава, чиста стая, баня голяма, парното на макс, завивки не ни трябваха с Моркова. Паркингът е ОК, след като влязохме и 2те коли по чакъла. За 35 евро- супер е. Собствениците на къщата- даже прекалено любезни. Разясниха ни, ако нямаме (не сме си купили храна) в кой магазин е най-евтино и качествено , казаха ни и за 3те пътя към Фагарашана.
Супер беше.

Събота сутринта потеглихме. След като имаше "неразбирателство" с Енцо и Пепи и не успяхме да се движим пакет, боцахме само с Моркова.
Минахме Алпина и отидохме към Себеш. От там са 80км. към Турда, което за нас беше нищо и (предварително) желаехме да видим солната мина Салина Турда.

Отидохме, направихме си кефа и тръгнахме да се връщаме.
Боцахме отново Себеш, магистрала към Сибиу и после Къртишоара.
П.С: Румънците са си направили и магистралата - Себеш/Турда и до незнам къде си, но не беше пусната оше, на Себеш се правеше околовръстното.

После си бяхме запазили в Балеа Трансфагарашан - за 25 евро.
Ко да ти кажа- все едно си по комунизма. Малка стая, само едно легло (2но), банята супер малка, едва влизаш, но на нас ни трябваше само да спим.
С Никола и КО бяхме, излязохме си на двора, опънахме се на масата и хапка , пийка, лафче- кеф.
Бесни румънски чалгии се чуваха, хората играеха. До нас бяха едни, дето пристигнаха с един Мерджан ГЛ и Пасат, мъжът излиза и гледа и вика- ПАРЦАРЕ (или Паркаре), гледа къде да паркира. Жена му нещо му се скара, отвори багажника- там ЩАЙГИ 5-6 броя с какво ли не. Онази набързо ги свали (има явно бая тренинг) и ги опъна на масата.
9 човека бяха- от 8 до 10 часа само пекоха на скарата, какво ли не: крилца, бутчета и тн. Пяха песни, дива раОта.

И на сутринта си станахме пак в 7 часа, докато няма още туризъм , хапнахме и към 7и30 запознахме изкачването. Всичко го има на клиповете.

Относно пътя: Алпина е с по-добър асвалт. По - малка е, няма много хора / туристи, защото е по-отдалечена. Супер се кара на нея.
Емо каза, че преди е нямало мантинели, сега са сложили. Голям кеф е да се кара.
Трансфагарашан е определено с по-лош асфалт, но нищо фрапантно, кара се пак супер. По-дълъг е, има повече неща за гледане, снимане и прочие.

Голям кеф беше, мисля лично да повторя.
Изображение
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Škoda Форум - On Tour

Мнение от digitalundgrd »

Цялата трансалпина ли минахте, защото 2013 година като ходих по едно време пътят стана оффроуд и асфалта беше през 100 метра рязан от край до край по ширина. Над 10 км карах - тръгни спри хоп в трапа и пак тръгни спри трап...(визирам отсечката от Obarsia Lotrului нагоре по шосе 67С, което води до Себеш ).
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Никола Иванов »

Да. Минали са я предполагам. Ние завихме по път 106E. Не беше лош, като изключим падналата земна маса. Много са живописни селцата там. Страхотно красиви къщи и тесен път между тях, с мирис на крави... [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Bobeca »

digitalundgrd написа: 24.07.2018, 13:47:40 Цялата трансалпина ли минахте, защото 2013 година като ходих по едно време пътят стана оффроуд и асфалта беше през 100 метра рязан от край до край по ширина. Над 10 км карах - тръгни спри хоп в трапа и пак тръгни спри трап...(визирам отсечката от Obarsia Lotrului нагоре по шосе 67С, което води до Себеш ).
Миналото лято им оставаха едни 10 метра само да асфалтират.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T