шкода октавия 2,0 автоматик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
shan_kall
Здравейте, имам следният проблем. Както си карам колата продължително време скоростната ми кутия сякаш отказва. Карам ли известно време на 1-2 скорост връща ми на първа и не иска да превключи. Изгасям колата за цигара време и след като запаля отново няма проблеми, до като не карам пак известно време на малка предавка.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
От къде си Баце?
Смени маслото на кутията.
Сигурно ѝ е набор.
Смени маслото на кутията.
Сигурно ѝ е набор.
-
shan_kall
козлодуй съм
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Я пъ познах,че си пустиняк.
Смени маслото.
Смени маслото.
-
shan_kall
Чух за някакъв сервиз до Ботевград ... някакви мнения
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Как си с парите?
От Ботевград до София са 50км.
Ходи при някой от посочените сервизи във форума.
По нашия край не знам читав за АСК.
От Ботевград до София са 50км.
Ходи при някой от посочените сервизи във форума.
По нашия край не знам читав за АСК.
-
shan_kall
това е проблема, че не съм добре. От работническата класа съм за това си купих октавия и съм супер доволен. Но говорят за порядъка от 200-250 лв
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Па ше разпитам,но сбирай парици.
Иначе паметник пред вас.
Иначе паметник пред вас.