Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Няма значение коя година предполагам е искал да каже Здравко. В крайна сметка се гледа състоянието на автомобила, а не възрастта. Щото и за 2 години може да ѝ вземат здравето на колата, а може и за 15 да е поддържана и да е в много добро състояние.
Не съм съгласен.Колкото и да се грижиш и поддържаш една кола,годините си оказват влияние.Колко от вас,биха дали 15к лв. за 12г.Октавия на най-малко 300к км. пък била тя и гледана?
igeorgiev82, Това наистина е далече от здравия разум,и на мен ми е чудно как може да съществуват такива цени за коли,които гонят възръстта на моята Шкода
zloQQ написа: 15.07.2018, 09:08:00
Няма значение коя година предполагам е искал да каже Здравко. В крайна сметка се гледа състоянието на автомобила, а не възрастта. Щото и за 2 години може да ѝ вземат здравето на колата, а може и за 15 да е поддържана и да е в много добро състояние.
Ей това е истината.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
По хубаво от новото няма. Не го заблуждавайте човека. А относно Дачийте, ще помоля хора който не са карали такива коли просто да не споделят мнение. И да ми разяснят какво няма една нова сравнение с една 12г. и какли тази старата имала голяма возия. И как ли срещу една торба пари ще стане като нова. Виж колегата с Фабията колко мъдро е постъпил.
Здравейте,
Има наистина различни мнения по тази тема.
Ако се окаже, че работата по подобен автомобил е повече отколкото мога да си позволя сега, то тогава ще сляза на иво комби фабиа. (финансово ниво )
Отново благодаря за разнообразието по темата.
Ще ъпдейтна какво се случва и ако имам нужда ще питам пак.
Архимандрит Дионисий написа: 15.07.2018, 22:28:07
По хубаво от новото няма. Не го заблуждавайте човека. А относно Дачийте, ще помоля хора който не са карали такива коли просто да не споделят мнение. И да ми разяснят какво няма една нова сравнение с една 12г. и какли тази старата имала голяма возия.
Карал съм Логан,Сандеро и Докер.
Продължавам да твърдя,че моята Октавиа 2001 има много по-добро пътно поведение и комфорт спрямо шофираните от мен Дачии.
Здравейте
Дочувам, че има проблеми с този двигател 2.0 дизел 140 к. с. двигател BKD 635038. Моля споделете опит по темата. Вярно ли е, какви биха били проблемите и има ли начин и мерки за предприемане?
Поздрави