Първи автомобил Шкода Октавиа 2.0 TDI 2006 година нов внос
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
cecosd
Така, искам да кажа, че съм впечатлен от активността и съм много признателен.
Нека кажа за какво ми е колата, а вие като сте по опитни ще може да дадете мнение.
Аз съм неопитен шофьор и това ще ми е първа кола... която и да е. Смятам да карам градско и да ходя от време на време с детенцето ми и жената нанякъде извънградско.
Та, споделете вашия опит с примери. Много ще съм признарелен
Нека кажа за какво ми е колата, а вие като сте по опитни ще може да дадете мнение.
Аз съм неопитен шофьор и това ще ми е първа кола... която и да е. Смятам да карам градско и да ходя от време на време с детенцето ми и жената нанякъде извънградско.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Здравей в шкода общността
Като първа кола и предвид, че основно ще се ползва за градски маршрути, бих се насочил към Фабия на газ.
Като първа кола и предвид, че основно ще се ползва за градски маршрути, бих се насочил към Фабия на газ.
TSI Team
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Шкода Октавия е много повече кола от една Дачия.Не,че са лоши Дачиите(твърдя го от собствен опит),но Октавията е по-така..
Виж,вече с Фабията са на кантар.Но тука сравняваме два различни класа автомобили,като Фабия/Дачия са компактни,а Октавия е по-охранена
Уточни си своята концепция първо и успех!
Виж,вече с Фабията са на кантар.Но тука сравняваме два различни класа автомобили,като Фабия/Дачия са компактни,а Октавия е по-охранена
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Дачията е кола за работа, взимаш я нова, съдираш я от работа и после на вторични.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Стига, объркахте го човека.
Емо, Фабия на газ? Луд ли си?![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Той не е бакшиш човека бе.
Емо, Фабия на газ? Луд ли си?
Той не е бакшиш човека бе.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
cecosd
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Здравей и добре дошъл! Тепърва ще се впечатляваш тукаcecosd написа: 14.07.2018, 20:49:30 Така, искам да кажа, че съм впечатлен от активността и съм много признателен.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Имах същата дилема. Скрап за 10 хил. или....
И отидох в Еуратек, уж само да погледна, а си тръгнах със Фабия комби, нова на лизинг
Ако ще даваш толкова пари на куп, дай ги за първоначална вноска за нова кола.
Успех с избора
И отидох в Еуратек, уж само да погледна, а си тръгнах със Фабия комби, нова на лизинг
Успех с избора
-
kograman
Да не забравя, ще ти снимам салон на 270-280 000 км, на 14г на цедеса където карам в момента. Няма една гънка, протрито и т.н. Имаше и тук обяви на Октавия на около 300к, и пак не е толкова зле. А този е чистен и мазан да се изпъне. Преди това, не ми се мисли на какво е приличал.mischoka написа: 14.07.2018, 18:07:24 Аз мисля че това с салона е относително, какъв човек е седял 150 кг или 70 кг и как е сядал на него дали се хвърля с скокили сяда като човек. Конкретния салон е леко смачкан но мисля че за 160 к км си е нормално износване няма как.
Това не означава че колата е на реални км или че подтиквам хората да я купуват!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Имах удоволствието да покарам нова Дачия Докер.1.6,заводска газова уредба.
Климатик,тракшън,готино радио, мр3, блутут,слот за карта.
Бюджетна история.
Верно,16500 без ДДС.
Ама си е дръвче.
Климатик,тракшън,готино радио, мр3, блутут,слот за карта.
Бюджетна история.
Верно,16500 без ДДС.
Ама си е дръвче.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Няма какво да се сравнява Дачия с Шкода. Едното е работен катър, а другото кола. Все едно да си продам моята стара баба и да се метна на Катър
Колега реши си колко пари си готов да дадеш. Мнението за магазина Фабия не е лошо. Да ти кажа не е баш така, че с пари колата няма да стане нова 
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Да дам и моите “5 стинки” по темата. Колата, която си пуснал за коментар изглежда добре на снимките. Доста екстри има, които ще направят шофирането ти много по-приятно! На всички е ясно, че няма да е на 150 хиляди - факт! Салона най-малко трябва да те притеснява - щото видиш ли, седалките били понамачкани... Така като почнат да се оглеждат хората - честно, смешно ми е. Естествено, че няма да е изпъната като нова - все пак е на не малко години колата. Да не слагам и аз снимки на изкарания Мерцедес от магазина, как се цепи кожата, въпреки грижите дето се полагаха за него - срам!!! По-горе ти е писал колега от Варна, който може да ти е полезен я в огледа, я в последващо обслужване на автомобила. Важно е в какво състояние е двигатлея и ходовата част! Т’ва е кола все пак, не е канапе! Ако аз бях на твое място - бих отишъл да видя и покарам колата. Може да спазарите цената дори и в последствие да си свиркаш докато пътуваш със семейството в Октавията.
Относно новата Дачия - няма лошо, новото си е ново. Но ако сравниш тази или подобна Октавия с Дачия базово ниво на ниска цена - дачията има предимство само в годините. А, лично за мен, оборудванто/екстрите правят автомобила. В крайна сметка - хубаво е да има повече глезптийки за които, повярвай, няма да съжаляваш!
Успех в избора!
Относно новата Дачия - няма лошо, новото си е ново. Но ако сравниш тази или подобна Октавия с Дачия базово ниво на ниска цена - дачията има предимство само в годините. А, лично за мен, оборудванто/екстрите правят автомобила. В крайна сметка - хубаво е да има повече глезптийки за които, повярвай, няма да съжаляваш!
Успех в избора!
- Stefanov
- Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift
Аз съм за Октавията.Наскоро и аз се сдобих с такава. Ако те привлича някакси значи това е твоят автомобил. За Дачия дума да не става относно за возия и комфорта...
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
При покупка на кола втора ръка календара се оставя вкъщи.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Здравко,цяла нощ мислих и не можах да ти схвана мисълта
А календарът обикновено винаги си е в къщи-виси на стената и не виждам причина ако се засиля да купувам кола втора ръка да го взема с мене или пък не..