Мисля да стартирам с кора за предния капак - оказа се, че е гола ламарина отдолу, без нищо, което да шумоизолира. Това ме изненада неприятно. Обмислям и фолиране на цялата предница.
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Тъкмо докато измислят как да дтане фокусът ще ми е попреминала еуфорията от новата кола и вече ще са ме засърбели ръцете за ъпгрейди.
Мисля да стартирам с кора за предния капак - оказа се, че е гола ламарина отдолу, без нищо, което да шумоизолира. Това ме изненада неприятно. Обмислям и фолиране на цялата предница.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Това беше първото нещо,което поръчах още преди да я изкарам от двора на ЕТ.Sawyer написа: Мисля да стартирам с кора за предния капак - оказа се, че е гола ламарина отдолу, без нищо, което да шумоизолира. Това ме изненада неприятно.
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Би ли споделил откъде я поръча? Super Skoda?
Мисля да я купя още сега и да я сложа още пърия ден.
Струва ми се доста странно, че няма такава кора, но явно са решили да спестят някое и друго евро и от това.
Мисля да я купя още сега и да я сложа още пърия ден.
Струва ми се доста странно, че няма такава кора, но явно са решили да спестят някое и друго евро и от това.
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Поръчах си е от ЕТ.Струваше 60 и няколко лева.Сигурно имат налични!Недей да бързаш.Може пък твойта да има!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Първите неща: кора под капака( Шкода), фут - рест ( него от Порше) , задните прагове vRS (от Супершкода).
Това са за мен първите неща който трябва да се сложат.
П.С: Ако ти трябва копче от Голф 7 за фаровете, аз имам.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Това са за мен първите неща който трябва да се сложат.
П.С: Ако ти трябва копче от Голф 7 за фаровете, аз имам.

- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Това също трябва да се направи, поне според мен.
http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA ... r-set-KI-R
Започвам да й купувам подаръчета още отсега, малко по малко.
http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA ... r-set-KI-R
Започвам да й купувам подаръчета още отсега, малко по малко.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Да,амортисьорите, тях ги забравих. После следва оледяване и тн. и се влиза в джаза

- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
То се влиза в джаза още с поръчката на колата.
Кори, амортисьорчета и прагове са дреболии и ще се направят още с изкарването от ЕТ. От по-сериозните неща за оледяването не съм напълно сигурен, че държа да се случи незабавно, но фолирането ми се вижда задължително. Някой да е правил нещо подобно и да може да ме ориентира каква сума да си приготвя (предполагам, около 2к) и, най-важното, да препоръча място, където ще се справят добре?
Кори, амортисьорчета и прагове са дреболии и ще се направят още с изкарването от ЕТ. От по-сериозните неща за оледяването не съм напълно сигурен, че държа да се случи незабавно, но фолирането ми се вижда задължително. Някой да е правил нещо подобно и да може да ме ориентира каква сума да си приготвя (предполагам, около 2к) и, най-важното, да препоръча място, където ще се справят добре?
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
НЕЗАБАВНО ФОЛИРАНЕ.АМА КАТО ПИША НЕЗАБАВНО........ЗНАЧИ ОТ ШОУРУМА ДИРЕКТНО КАРАШ В СТУДИОТО ЗА ФОЛИРАНЕ.ВСЕКИ ЧАС КАРАНЕ НЕЗАЩИТЕНА НОСИ РИСК ОТ КАМЪЧЕ И КРАЙ
ВСИЧКО ДРУГО МОЖЕ ДА ПОЧАКА.
Предна броня,Преден капак,Предни калници,Фарове,Халогени,Странични огледала,Стопове,Липче,Долна част на задната броня........точно зад гумите,ръбче на покрива,който при мен е панорамен.Това фолирах аз при Миро Фолио в Рогачево след като вече я бях очукал за 3-4 месеца и трябваше да я опръска Тони Магьосника първо цялата отпред,че така. Ти имаш уникалния шанс да си я караш фолирана и със заводска боя.На мен нямаше кой да ми каже какво да правя................ТИ НЕ ДОПУСКАЙ ТАЗИ ГРЕШКА.
ПРЕДУПРЕДЕН СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВСИЧКО ДРУГО МОЖЕ ДА ПОЧАКА.
Предна броня,Преден капак,Предни калници,Фарове,Халогени,Странични огледала,Стопове,Липче,Долна част на задната броня........точно зад гумите,ръбче на покрива,който при мен е панорамен.Това фолирах аз при Миро Фолио в Рогачево след като вече я бях очукал за 3-4 месеца и трябваше да я опръска Тони Магьосника първо цялата отпред,че така. Ти имаш уникалния шанс да си я караш фолирана и със заводска боя.На мен нямаше кой да ми каже какво да правя................ТИ НЕ ДОПУСКАЙ ТАЗИ ГРЕШКА.
ПРЕДУПРЕДЕН СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Точно понеже няма да ми стане никак приятно да я начукат камъчета, възнамерявам да си уредя фолирането много в аванс и... от ЕТ директно в студиото. В момента проучвам кой (не е задължително да е в София) може да свърши работата качествено.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Иване,не е така,аз я бях фолирал отдавна и ви бях казал,АМА ВИЕ.....КАЗАХТЕ: ООО,АААА,НЯМА НУЖДА,ЩЕ Я БОЯДИСАМЕ КАТО СЕ НАЧУКА,...дистанционното в къщи все едно в найлонче да си го държа,същото било.
Ама сега и ти я фолира и брат ти иска на пролет да ми я оставя да я карам при Тони и Миро после.
Ама сега и ти я фолира и брат ти иска на пролет да ми я оставя да я карам при Тони и Миро после.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Пистолета с горещ въздух и на ново
Както казва Тони-бояджията, моного по-скъпо от едно пребоядисване, но си запазваш оригиналната боя.
Кои както си е решил, кефа цена няма
Кои както си е решил, кефа цена няма
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Фолиото не се начуква.
GUNTER SERVICE

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
bega4kata написа:Иване,не е така,аз я бях фолирал отдавна и ви бях казал,АМА ВИЕ.....КАЗАХТЕ: ООО,АААА,НЯМА НУЖДА,ЩЕ Я БОЯДИСАМЕ КАТО СЕ НАЧУКА,...дистанционното в къщи все едно в найлонче да си го държа,същото било.
Аз имам предвид Миро,че не ми каза. Фаровете и халогените знаеш,Сами,че ги фолирах моментално.Аз ако не бях чел тогава СТАРИЯ ФОРУМ и темата за Бялата стрела
Когато ти фолира твоята,моята вече бе очукана тук таме и нямаше смисъл да го правя.После вече реших да я опръскам и така.
Фолиото не се очуква,Валдес. Само става на плюски от насекомите,но то и боята с времето по предния капак става така. Абе незаменима работа. Аз вече щях да съм с бял капак ако не бях пръскал и фолирал. Фурията щеше да се преобрази в Хладилник от към предницата
@bega4kata каза: