Нова Шкода Фабия 3 - d3stan
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Пробутват си застояла стока (гуми) така.
Чикиджийски мурафети.
Чикиджийски мурафети.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Гледам вече си сменил и джантите.
Според мен вече е късно да се оплакваш на ЕТ Добрич, за гумите. Преспокойно ще ти кажат, че сам си си ги сменил някъде и сега се връщаш за фалшива рекламация, трябвало е още там на място, веднъж излезнала и след няколко дни рекламация, въобще доказателствата ще издишат.
Карай ги лятото и после нови зимни, и после нови летни догодина, и така.
Честито за новата придобивка.
Според мен вече е късно да се оплакваш на ЕТ Добрич, за гумите. Преспокойно ще ти кажат, че сам си си ги сменил някъде и сега се връщаш за фалшива рекламация, трябвало е още там на място, веднъж излезнала и след няколко дни рекламация, въобще доказателствата ще издишат.
Карай ги лятото и после нови зимни, и после нови летни догодина, и така.
Честито за новата придобивка.
Günter Stg 1
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Абе глупости. Отивай веднага и им сипи .... Те много добре знаят какво са направили - знаят се колко пари струват и ще ти ги сменят.
Няма да се примирява човек с такива олигофренски изпълнения.....
Днес ще го направят - ще мине номера. Утре пак - пак ще мине. Трябва да се научат говедата, че не може да се подиграват така с хората.
Няма да се примирява човек с такива олигофренски изпълнения.....
Днес ще го направят - ще мине номера. Утре пак - пак ще мине. Трябва да се научат говедата, че не може да се подиграват така с хората.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Честита кола, със здраве да си я карате!
Подкрепям SimichOil, отиди и опитай с добро. Ако не стане ги понатисни.. Но нека не остава, ще се научат на номера..
Мен ми бяха "забравили" в бързината двойна стелка за багажника.
Обадих се културно, снимах и пратих от гаража си 30 минс след като беше излязла. Оправиха грешката.
Като цяло ЕТ не да педанти както знаем. Дано не забравят така да сменят маслата, че там нямам как да ги проверявам
Подкрепям SimichOil, отиди и опитай с добро. Ако не стане ги понатисни.. Но нека не остава, ще се научат на номера..
Мен ми бяха "забравили" в бързината двойна стелка за багажника.
Обадих се културно, снимах и пратих от гаража си 30 минс след като беше излязла. Оправиха грешката.
Като цяло ЕТ не да педанти както знаем. Дано не забравят така да сменят маслата, че там нямам как да ги проверявам
-
d3stan
Колеги много се извинявам,грешката е в мен,че и ги нахраних много от ЕТ Добрич.
Жена ми е продиктувала други цифри от дота и аз рева.
Тъй като не съм в града я пратих пак да снима и праща снимки (от гумите),че ми стана много съмнителна тая работа и се оказа ,че са си наред дот 1918
Съжалявам много за недоразумението от наша страна.
ИЗВИНЯВАЙТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
Моля темата да бъде затворена ,че голям срам......
Жена ми е продиктувала други цифри от дота и аз рева.
Тъй като не съм в града я пратих пак да снима и праща снимки (от гумите),че ми стана много съмнителна тая работа и се оказа ,че са си наред дот 1918
Съжалявам много за недоразумението от наша страна.
ИЗВИНЯВАЙТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
Моля темата да бъде затворена ,че голям срам......
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Карай бе - ти пак върви и си ги нахрани
Супер - важното е, че всичко е наред. Хайде радвайте и се и само на хубави места да ви отведе. Ще ви очакваме на някоя от срещите да се видим.
-
d3stan
Мерси
Чак се замислих дали да не си изтрия профила от невежеството
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Чак се замислих дали да не си изтрия профила от невежеството
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Да ти е честита колата, колега, със емоции сте почнали, дано от тук нататък само приятни, весели, забавни и незабравими такива да имате, негативното от вас да бяга и далеч да стои.
Правят номера от този тип дори и в София - 2016-та колата дойде зимата с летни гуми от завода с дот две седмици преди самата кола да бъде произведена, комплекта зимни, които закупих от ЕТ и ги монтираха преди издаването, бяха със шестмесечен дот, от лятото. Така че.....
Поздрави.
Правят номера от този тип дори и в София - 2016-та колата дойде зимата с летни гуми от завода с дот две седмици преди самата кола да бъде произведена, комплекта зимни, които закупих от ЕТ и ги монтираха преди издаването, бяха със шестмесечен дот, от лятото. Така че.....
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
d3stan
Мерси колега
Засега удържам фронта,няма подигравки на мой гръб
Засега удържам фронта,няма подигравки на мой гръб
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Честита да ви е и само хубави моменти!
Никой няма да ти се подиграва бре,
недоразумение...случва се. Радвам се, че всичко е точно.
Никой няма да ти се подиграва бре,
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T