Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision - Zhelyazkov89
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Аз свикнах.Просто като вляза в колата,я изключвам преди да сложа колана
.Това с гасненето при ниска скорост е мноооого тъпо.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Да, по-рано.Zhelyazkov89 написа: 17.06.2018, 22:00:14 Ако преместя езичето на по-голяма капка, по-рано ли следва да реагират?
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Колеги,
Имате ли наблюдения върху следния продукт:
https://detailingbg.com/produkt/gold-class-quick-wax/
Целта ми е след като я измия да си я пръсна, без да претендирам, че очаквам чудеса. Търся нещо, което бързо да нанесе вакса, като съм наясно, че този продукт е по-скоро такъв, а не сериозна вакса.
Иначе да не е спам, вчера ми се включи автоматичното спиране, докато паркирах назад. Засече някакво храстче и заби на място, чак в началото се стреснах. Поне съм сигурен, че шансовете жената да спре в някой бордюр са по-малки!
П.П. Как се казва тази функция? Явно върви в пакета, защото не съм я поръчвал допълнително.
Поздрави!
Имате ли наблюдения върху следния продукт:
https://detailingbg.com/produkt/gold-class-quick-wax/
Целта ми е след като я измия да си я пръсна, без да претендирам, че очаквам чудеса. Търся нещо, което бързо да нанесе вакса, като съм наясно, че този продукт е по-скоро такъв, а не сериозна вакса.
Иначе да не е спам, вчера ми се включи автоматичното спиране, докато паркирах назад. Засече някакво храстче и заби на място, чак в началото се стреснах. Поне съм сигурен, че шансовете жената да спре в някой бордюр са по-малки!
Поздрави!
- igeorgiev82
-
Zhelyazkov89
Уникален е и твоят цвят! След като си я измил и подсушил, пръскаш детайл по детайл и мацаш с микрофибър, нали? П.П. Джантите, или тях с друго?igeorgiev82 написа: 20.06.2018, 13:58:42 Аз ползвам такава вакса.Един от най добрите продукти на пазара.
Ето как изглежда колата след нанасяне
- igeorgiev82
Мерси.Да.Измиваш,подсушаваш и след това пръскаш и полираш с микрофибър.Джантите не съм ги пръскал досега 
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Според мен по-добре дай някой лев отгоре и си вземи angelwax enigma qed. Ефекта е все едно си нанесъл керамика на колата.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Zhelyazkov89
Колеги,
Бих искал да споделя малко впечатления след 3200км за 25 дни:
+ Колата вози много стегнато, но и комфортно;
+ Щастлив съм, че избрах именно 1.8 - много динамичен и при нормално шофиране - бих казал икономичен за възможностите си. Като разход при продължителен пробег компютърът ми показва 7.6 - в този разход имам едно Вн-Сф-Вн, едно Вн-Русе-Вн, едно Вн-Бургас-Вн, няколко Вн-Добрич-Вн и градско. Мисля, че спокойно с моя маниер на каране(110-130 извънградско, темпомат 140 на магистрала и със всички ограничения в града), разходът при разработен двигател спокойно може да закове 7.0;
+ Всеки път като трябва да товаря багаж ми е кеф - багажникът е един от най-големите плюсове на този автомобил;
- Имам чувството, че кожата на волана и скоростният лост ще си замине бързо. Искаше ми се да е една идея по-качествена. Ако можех да избирам, със сигурност сега бих си поръчал спортния волан като мисля, че перфорацията ще прави ръцете по-малко изпотени и оттам износването ще бъде по-малко;
- Макси-дотът веднъж не искаше да запали. На третото гасене и палене тръгна. Явно копчетата работиха, защото бях нулирал километража в старанието си да го пусна. Има ли колега, който е имал подобен проблем?
- Когато стартирам Андроит Аутото, не мога да ползвам втори телефон, което ме дразни много. Менюто на телефона на Андроит Ауто-то няма търсачка и се налага да скролвам, докато намеря името, което е абсурдно.
- Започвам леко да съжалявам, че не взех автомат. Ръчката се държи добре, но като че ли на тази кола(с тази модификация и мотор) по би ѝ отивал автомат.
- Предният парктроник също ми липсва. Не, че имам проблем да паркирам така, но със сигурност би било по-удачно да имам такъв.
Така, както съм я подкарал, след 2-3 месеца съм на смяна на масло
Поздрави!
Бих искал да споделя малко впечатления след 3200км за 25 дни:
+ Колата вози много стегнато, но и комфортно;
+ Щастлив съм, че избрах именно 1.8 - много динамичен и при нормално шофиране - бих казал икономичен за възможностите си. Като разход при продължителен пробег компютърът ми показва 7.6 - в този разход имам едно Вн-Сф-Вн, едно Вн-Русе-Вн, едно Вн-Бургас-Вн, няколко Вн-Добрич-Вн и градско. Мисля, че спокойно с моя маниер на каране(110-130 извънградско, темпомат 140 на магистрала и със всички ограничения в града), разходът при разработен двигател спокойно може да закове 7.0;
+ Всеки път като трябва да товаря багаж ми е кеф - багажникът е един от най-големите плюсове на този автомобил;
- Имам чувството, че кожата на волана и скоростният лост ще си замине бързо. Искаше ми се да е една идея по-качествена. Ако можех да избирам, със сигурност сега бих си поръчал спортния волан като мисля, че перфорацията ще прави ръцете по-малко изпотени и оттам износването ще бъде по-малко;
- Макси-дотът веднъж не искаше да запали. На третото гасене и палене тръгна. Явно копчетата работиха, защото бях нулирал километража в старанието си да го пусна. Има ли колега, който е имал подобен проблем?
- Когато стартирам Андроит Аутото, не мога да ползвам втори телефон, което ме дразни много. Менюто на телефона на Андроит Ауто-то няма търсачка и се налага да скролвам, докато намеря името, което е абсурдно.
- Започвам леко да съжалявам, че не взех автомат. Ръчката се държи добре, но като че ли на тази кола(с тази модификация и мотор) по би ѝ отивал автомат.
- Предният парктроник също ми липсва. Не, че имам проблем да паркирам така, но със сигурност би било по-удачно да имам такъв.
Така, както съм я подкарал, след 2-3 месеца съм на смяна на масло
Поздрави!
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Ти си я сцепил от каране бре
.
Това за волана е често срещан проблем, дискутирано е по други теми.
Масло на 10к ли ще сменяш?
Това за волана е често срещан проблем, дискутирано е по други теми.
Масло на 10к ли ще сменяш?
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
"перфорацията ще прави ръцете по-малко изпотени и оттам износването ще бъде по-малко" - то изпотяването на ръцете си е проблем на водача!
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Моите ръце се изпотяват само когато карам с 200 и то по-продължително, а ти със 110-140 незнам как го стискаш волана, то тя с толкова и сама си върви 
Günter Stg 1
-
Zhelyazkov89
Поправете ме ако греша, но перфорираният волан е именно перфориран, за да има по-малко тотална контактна повърхност с кожата и прокарването на въздух спомага за по-малкото изпотяване на ръцете.
По принцип не съм от хората, които се потят много и не отдавам мокрите длани на чисто субективен фактор.
Планирам да сменя маслото между 10 и 15к.
По принцип не съм от хората, които се потят много и не отдавам мокрите длани на чисто субективен фактор.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Няма да ти помогне перфорирания волан.
Виж, велурен, който се кара с ръкавици задължително, вече ще ти върши работа
Виж, велурен, който се кара с ръкавици задължително, вече ще ти върши работа
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ако принципно не ти се потят ръцете, а сега се е случило, може да е нещо свързано с пътя, обстановката и прочее. Но за съжаление, качеството пада и не малко колеги се оплакват и сменят разни детайли по гаранция (най-вече скоростния лост).
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Аз бих избягвал използването на т.н. мокри кърпички за почистването на коя да е част от интериора.Имам предвид основно кожени детайли и покритията на пластмасовите.Който го интересува може да потърси информация за т.н. рециклирани кожи.Zhelyazkov89 написа: 07.07.2018, 07:48:37 Поправете ме ако греша, но перфорираният волан е именно перфориран, за да има по-малко тотална контактна повърхност с кожата и прокарването на въздух спомага за по-малкото изпотяване на ръцете.