Аз си пръчах коректор/ боичка/...като отидох да го получавам се оказа че сбъркали цвета. След 3 дни ми го пратиха в офиса за тяхна сметка след като пристигна черния.Ако като поръчаш платиш 100% не виждам причина да не може да ти пратят нещо дребно с куриер за твоя сметкаPRO написа: 06.07.2018, 12:51:11 Някой дали е наясно какво означава, че дадена част е в Централен склад на ЕТ? Има ли възможност за взимане от този склад или се изпраща до даден офис? Има ли вариант за пратка с куриер, че Надежда ми е малко далеч?
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Еуратек
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Еуратек
централния склад е някакво складово хале/сграда, която е някъде си, и клиент там не може да отиде, трябва да си чакаш, ако в дадения момент има кола там , то за 30 минути ти докарват частта, иначе до края на деня или другия ден.PRO написа: 06.07.2018, 12:51:11 Някой дали е наясно какво означава, че дадена част е в Централен склад на ЕТ? Има ли възможност за взимане от този склад или се изпраща до даден офис? Има ли вариант за пратка с куриер, че Надежда ми е малко далеч?
Günter Stg 1
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Еуратек
Централен склад е до тец-а на 202 ра. Там клиент не може да ходи. Трябва от магазина да изтеглят часта.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Централен склад е на ТЕЦ-а. Можеш да я заявиш и на бул.Тотлебен в магазина , а при добро желание ще ти я пратят и с еконт с наложен платеж. Аз също мога да ти я взема от НадеждаPRO написа: 06.07.2018, 12:51:11 Някой дали е наясно какво означава, че дадена част е в Централен склад на ЕТ? Има ли възможност за взимане от този склад или се изпраща до даден офис? Има ли вариант за пратка с куриер, че Надежда ми е малко далеч?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Еуратек
Не Сами, не съм го сънувал. Човекът седи срещу мен в офиса. Даже ходихме да обядваме с Аудито. В лизинговата вноска са включени доста услуги и глезотии. И това за обикновена Шкода. Човекът си кара и хич не я мисли колата. Винаги е чиста, не кара мародерската, поддържа си я с желание. След време ще си вземе друга и така. И ако ме прочете тук случайно Баш Майстора - човекът си живее идеално живота, харчи си достатъчно и дори си спестява.bega4kata написа: 06.07.2018, 09:56:38Това го сънува ли?kalata написа: 06.07.2018, 00:32:02 А какво ще кажете за следната случка: Октавия 3 комби, съвсем обикновена, от сервиза се обаждат на собственика, че е дошло време за обслужване на колата. Масло, филтри. Уговарят се за ден. В този ден до офиса, където работи собственика на Шкодата, идва човек от сервиза да вземе колата. Оставя почти ново Ауди А4 и заминава със Шкодата. На другия ден се връща със Шкодата и си взима обратно Аудито. Стандартна услуга при лизингови автомобили, без значение каква е марката.![]()
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еуратек
Шегувах се Кала 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Еуратек
Ся ако кажете, че Еуратек предлага такова обсужване с опертивен лизинг............................... си продавам Форда... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Еуратек
За съжаление ще ви разочаровам - описаното по-горе не се случва в България. Георги още на предната страница правилно предположи. 

"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T