Ама те са мешана скара Лук и Закс. Само на хартия са различни. Купуваш от Закс, ама почти всичко е Лук

ЦИТИРАМ Хер БОДО от ЗАКС:
"In any way, on the modified clutch disc, there is a LUK friction material. LUK (Schaeffler Group) is an old fashion German company and one of
the biggest friction material supplier (especially after buying "Raybestos"). Beside that, LUK and SACHS working together in the clutch business
for many years. Means that, LUK is producing clutches for ZF SACHS (and vice versa). So in many cases, a customer receives an "original"
ZF SACHS clutch in a SACHS Box with a SACHS part number and after open the box, there´s a LUK-clutch inside".
Ох...дайте малко по-сериозно, че ми се реве като чета подобни постове когато става дума за сериозни въпроси:
Лук (май) бил мек, а стоковият (ма не го знам, хайде да е Закс например) - твърд.mischoka написа: 25.06.2018, 21:14:14 Моят съединител Сами го смени преди 2 год с Лук мисля беше, еми разликата от оригиналния от земята до небето. Оригиналния беше супер твърд, като влезеш в задръстване и ме заболи крака от натискане, отделно отделяше много ниско, новия не е прекалено мек, но се натиска супер, отделя супер направо се родих с една дума.