Здравейте,
От скоро съм собственик на Йети 2.0 ТДИ 4х4 с пълно оборудване - края на 2009.
Колата е в Шкода Пловдив в момента и се оказа , че е претърпяла доста силен удар ... който е прикрит.
Следните проблеми имам за решаване:
1 - дръжката за отваряне капака от пред е счупена и точно там е нагънато , дори и да сложат нова пак ще се счупи ... търся/т решение
2 - от долу протекторите не са оригинални ... пак има деформации от удара и някак са закрепени, но хлопа. От Шкода ми казват,
че трябва да се изправи отпред, за да пасне оригинална, което е свързано с доста пари. До колко са ми нужни тия протектори ? Мога ли да поръчам от някде
Rough Road Package и някак си да се нагоди на леко изкривеното, но да не е от Шкода ?
3 - другия проблем е със светлините и по специално afs системата: no berhind afs lighting (afs) function owner's manual , крушките са ок, някъде по верията е проблема ... незнам колко са и скъпи джаджите на адаптивна система за светлините.
4 - Последният ми въпрос е за : https://www.ebay.co.uk/itm/OBD2-Chip-Sk ... SwY~1Z5dOx
Очаквам съвети и мнения, благодаря предварително. Не разбирам особенно от коли , колата изглежда много добре и двигателя е в много добро състояние.
Проблеми с Шкода Йети 2.0 TDI 4х4 2009
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nikkon
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Трябва да се направи предницата, за да не се чупи при отваряне дръжката - няма как. Не си пасват нещата ако не се изправи така, както трябва да си е. Със сигурност може да караш без протектори, но е по-добре да ги имаш. Относно AFS - открий, какъв точно е проблема, за да се намери решение. Не са едно и две нещата при тези фарове. За чип-а...нямам мнение. Успех колега!
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Сложи снимка на “силния удар”.
По принцип няма нещо, което да не може да се поправи.
По принцип няма нещо, което да не може да се поправи.
Günter Stg 1
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Не знам Еуратек колко биха ти свършили работа с “тенекиджийство”
Търси такъв човек да ти я доразпъне и да оправи тенекиджийските проблеми първо за да пасне като хората дръжката и протекторите
Търси такъв човек да ти я доразпъне и да оправи тенекиджийските проблеми първо за да пасне като хората дръжката и протекторите
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
В софия, знам поне 2 сервиза където могат да я разпънат, като единия съм го ползвал.
Günter Stg 1
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Te тия от ЕТ май продават само ударени Йетита. Моето също има удар отпред, но след смяната на веригата Сами каза, че не е нещо фрапиращо. Май и те са като дилърите в барачките продават кото дойде.
-
nikkon
Мерси за отговорите 
За сега я оставих така и го отварям с чалъм. Оправих другите неща...които ми се сториха по-важни. Успях да намеря и инсталация за фар, в противен случай трябваше да дам 900-1000лв за нов . Така . че съм доволен.
За сега я оставих така и го отварям с чалъм. Оправих другите неща...които ми се сториха по-важни. Успях да намеря и инсталация за фар, в противен случай трябваше да дам 900-1000лв за нов . Така . че съм доволен.