Kodiaq RS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Kodiaq RS
Бързата мечка иде, официалното представяне и нанесените поразии на Нюрбургринг са само след два дни.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Новият SUV на Шкода - Kodiaq
"...обаче бе потвърдено официално, че новият кросоувър на марката -Kodiaq, ще получи спортна модификация. Пред изданието Evo шефът на отдела за изследвания и разработки на Skoda – Кристиан Щрубе, разкри подробности за автомобила. Той ще може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди, което ще го превърне в един от най-бързите модели на марката.
Любопитното е, че за Kodiaq RS е предвиден дизелов, а не бензинов двигател. Спортната версия на всъдехода ще получи 2,0-литров турбодвигател, развиващ 240 к.с. и 500 Нм, които ще бъдат достъпни в диапазона 1750-2500 об/мин.
Щрубе допълни, че и флагманът на марката – Superb, също ще получи модификация RS, но засега този проект не е сред приоритетите на марката и сроковете за неговото реализиране са все още далеч във времето."
Апропо, това чух и аз още преди време.
Ще е интересно да се види истината.
Аз лично не вярвам да сложат засега бензиновия мотор, не само заради големият разход който ще произлезе от това!
Любопитното е, че за Kodiaq RS е предвиден дизелов, а не бензинов двигател. Спортната версия на всъдехода ще получи 2,0-литров турбодвигател, развиващ 240 к.с. и 500 Нм, които ще бъдат достъпни в диапазона 1750-2500 об/мин.
Щрубе допълни, че и флагманът на марката – Superb, също ще получи модификация RS, но засега този проект не е сред приоритетите на марката и сроковете за неговото реализиране са все още далеч във времето."
Апропо, това чух и аз още преди време.
Ще е интересно да се види истината.
Аз лично не вярвам да сложат засега бензиновия мотор, не само заради големият разход който ще произлезе от това!
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
240 к.с., 2 литров битурбо дизел, и сега го има в някои VW, ама нали Шкода все е на опашката, та все чакаме да излезе нова версия, че да дойде старата към Шкодите. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Günter Stg 1
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Истината за мен е, че ууупър - дуупър моторът от пасат се продава по - малко от очакваното.
И сега за да се поемат големите разходи за разработка се "дава" и на други коли/модели.
Затова няма да е голямо чудо ако Октавия 4 РС е базово с този двигател +4х4 и 7дсг, което въобще не е лоша идея![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
И сега за да се поемат големите разходи за разработка се "дава" и на други коли/модели.
Затова няма да е голямо чудо ако Октавия 4 РС е базово с този двигател +4х4 и 7дсг, което въобще не е лоша идея
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Да, ама заради нова Шкодите са най здрави.
Защото се слатат вече изпитани двигатели с изчистени дефекти и детдки болести.
Защото се слатат вече изпитани двигатели с изчистени дефекти и детдки болести.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Sec8200
- Гараж: под наем
...ако Шкодите са изчистени не ща никога да купувам Ауди/Волкс... много ще съм бесен
За яката мечка нищо чудно да има 240ката, но все и бензинката 245кс ми се струва да сложат.
Честно казано повече виждам смисъл в Карок RS, тип Атека Купра - crossover 4x4 с як двигател и визия. Но стават безобразно скъпи вече в тези модификации и двете, така че да си ги карат. Атека FR засега много ме кефи като идея.
Чакаме 14ти да видим Мечката ще мачка ли
За яката мечка нищо чудно да има 240ката, но все и бензинката 245кс ми се струва да сложат.
Честно казано повече виждам смисъл в Карок RS, тип Атека Купра - crossover 4x4 с як двигател и визия. Но стават безобразно скъпи вече в тези модификации и двете, така че да си ги карат. Атека FR засега много ме кефи като идея.
Чакаме 14ти да видим Мечката ще мачка ли
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Определено шкодите са поизчистени от "детски болести". Това доста наклони везните при мен, като прохождащ във ВАГ.
240 коньовия дизел го карах малко миналата година в пасат 8. Честно казано доста ме впечатли. Добре ще е да го заложат вече и при шкода.
240 коньовия дизел го карах малко миналата година в пасат 8. Честно казано доста ме впечатли. Добре ще е да го заложат вече и при шкода.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T