Амииии по едно време се бях запалил да участвам на EMMA SQ Competition, на Expert категорията, даже се записах и таксата си платих, обаче нещо не стигнах до там, после желанието отмина, и те така, сега си слушам просто качествена музика.
Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision - Zhelyazkov89
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Günter Stg 1
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
В нощни шкафчета лиPijomir написа: 12.06.2018, 16:50:55 Явно много стоите в тия коли. Аз тия пари бих ги усвоил по друг начин
Абе общо взето всеки луд с номера си. Същото като в темата за часовниците.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
буахахахахахахахах.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Аз и за шкафчета не бих дал толкова...digitalundgrd написа: 12.06.2018, 17:42:36В нощни шкафчета лиPijomir написа: 12.06.2018, 16:50:55 Явно много стоите в тия коли. Аз тия пари бих ги усвоил по друг начин![]()
Абе общо взето всеки луд с номера си. Същото като в темата за часовниците.
Виж, компа, обаче, бих го ъпгрейднал скоро...
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Всеки луд,с номера си! ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Искам да я чуя тая музика как свири! Бравo за мерака.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Нареждам се на опашката,а също ми е интересно какво слуша dimibo в къщи ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Вкъщи нищо, защото имам две малки момчета, които окупират всичко и засега предпочитам да не правя нищо, докато не порастнат още малко и да станат малко по отговорни, т.е. да намалее риска от инциденти и ненужни кавгиБаш Майстора написа: 13.06.2018, 08:39:33 Нареждам се на опашката,а също ми е интересно какво слуша dimibo в къщи![]()
Günter Stg 1
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Здравейте, колеги,
Бих искал да споделя първите си впечатления, тъй като минах първите си 1000км с пътуване до София. Дотук автомобилът напълно оправдава и дори на моменти надхвърля очакванията ми. Тъй като в града карам сравнително спокойно, се постарах до София да усетя на какво е способен. Това, за което го купих, а именно комфортно шофиране+безпроблемно изпреварване, Октавията си го покри напълно - два автомобила + тир, 3 тира и т.н. - никакъв проблем с предавка надолу. Не съм шофирал прекалено бързо, извънградско между 120 и 140, магистралата - 140 на круиз с моментно ускорение до 160-170, но почти не ми се е налагало да карам зад някой и да изчаквам удобен момент да изпреварвам( с изключение на непрекъсната линия - опитвам се да съм стриктен). За любопитните - разходът, който ми даде за 1100км със средна скорост около 90 е 7.0л, което ме устройва напълно.
Значително е обезшумен спрямо Сити-то. Фаровете определено най-добрите, които съм виждал. Музиката е на ниво, инфотеймънта е абсолютно адекватен.Малко ме дразни старт-стопът, защото не се включва винаги, поради ред причини(увеличена влажност на въздуха и т.н.), но като цяло се държи адекватно. Има ли вариант, в който системата е активирана, но двигателят да не изключи, ако аз го искам(например при приближаване на светофар с малко оставащо червено)? Мисля, че с първа и натиснат съединител не изгася, но бих искал да разбера дали знаете и друг начин. Чистачките ми правят впечатление за леко "забиване" в горно положение, предполагам, че това е нормално. Иначе чистят перфектно. Ще си призная, че започвам леко да съжалявам за това, че не взех автомат - със сигурност много би ѝ отивал и премиум усещането би е засилило. Не, че ръчката не се справя перфектно, просто това е мое мнение.
Повече от доволен съм от колата. Напълно оправдава очакванията ми. Прави ми впечатление, че шофьорите по пътя не очакват да видят толкова бърза Шкода и при изпреварване и ускорение от моя страна остават изненадани, а аз - душевно удовлетворен
П.П. Направих си труда да преброя колко нови Шкоди видях от София до Варна - 23, като броях само актуалните модели и изключение беше само Октавия преди фейса. Това е, защото все повече хора осъзнават the unbeatable value for money
Поздрави!
Бих искал да споделя първите си впечатления, тъй като минах първите си 1000км с пътуване до София. Дотук автомобилът напълно оправдава и дори на моменти надхвърля очакванията ми. Тъй като в града карам сравнително спокойно, се постарах до София да усетя на какво е способен. Това, за което го купих, а именно комфортно шофиране+безпроблемно изпреварване, Октавията си го покри напълно - два автомобила + тир, 3 тира и т.н. - никакъв проблем с предавка надолу. Не съм шофирал прекалено бързо, извънградско между 120 и 140, магистралата - 140 на круиз с моментно ускорение до 160-170, но почти не ми се е налагало да карам зад някой и да изчаквам удобен момент да изпреварвам( с изключение на непрекъсната линия - опитвам се да съм стриктен). За любопитните - разходът, който ми даде за 1100км със средна скорост около 90 е 7.0л, което ме устройва напълно.
Значително е обезшумен спрямо Сити-то. Фаровете определено най-добрите, които съм виждал. Музиката е на ниво, инфотеймънта е абсолютно адекватен.Малко ме дразни старт-стопът, защото не се включва винаги, поради ред причини(увеличена влажност на въздуха и т.н.), но като цяло се държи адекватно. Има ли вариант, в който системата е активирана, но двигателят да не изключи, ако аз го искам(например при приближаване на светофар с малко оставащо червено)? Мисля, че с първа и натиснат съединител не изгася, но бих искал да разбера дали знаете и друг начин. Чистачките ми правят впечатление за леко "забиване" в горно положение, предполагам, че това е нормално. Иначе чистят перфектно. Ще си призная, че започвам леко да съжалявам за това, че не взех автомат - със сигурност много би ѝ отивал и премиум усещането би е засилило. Не, че ръчката не се справя перфектно, просто това е мое мнение.
Повече от доволен съм от колата. Напълно оправдава очакванията ми. Прави ми впечатление, че шофьорите по пътя не очакват да видят толкова бърза Шкода и при изпреварване и ускорение от моя страна остават изненадани, а аз - душевно удовлетворен
П.П. Направих си труда да преброя колко нови Шкоди видях от София до Варна - 23, като броях само актуалните модели и изключение беше само Октавия преди фейса. Това е, защото все повече хора осъзнават the unbeatable value for money
Поздрави!
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
И при мен са така чистачките.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
При натиснат съединител няма как да изгасне. По-добре, при тръгване си натискай бутончето за изкл. на старт-стопа, и когато си на светофар за повече от минута, го включвай.Zhelyazkov89 написа: 17.06.2018, 19:56:47 Мисля, че с първа и натиснат съединител не изгася, но бих искал да разбера дали знаете и друг начин.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
И на мен ми беше странна старт-стоп системата в началото, но сега хич не и обръщам внимание. Да прави каквото ще. Пали, гасне, и за две секунди ми се е случвало да се гаси, не мога да се тревожа и за нея
Карай и си свиркай.
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
На мен ми е все тая за това дали ще й стане нещо, но понякога работи малко неадекватно и ме дразни. На светофар 1 минута не се включва, а на 7-8 секунден такъв гасне. Ще я включвам само тогава, когато съм на дълъг червен светофар.
За чистачките - езичето с капките(подозирам това е функцията за интетзитет на честотата на включване) при автоматичен режим ли работи? Понякога, когато са на такъв, ми се иска да се включат малко по-рано, или по-скоро ако нямах автоматични, бих ги включил по-рано. Ако преместя езичето на по-голяма капка, по-рано ли следва да реагират?
За чистачките - езичето с капките(подозирам това е функцията за интетзитет на честотата на включване) при автоматичен режим ли работи? Понякога, когато са на такъв, ми се иска да се включат малко по-рано, или по-скоро ако нямах автоматични, бих ги включил по-рано. Ако преместя езичето на по-голяма капка, по-рано ли следва да реагират?
- redalex
- Гараж: i3
Никога не изключвай от скорост, освен в последните 5-10 метра преди спирането.
Авто старт/стопът не би трябвало да гаси двигателя, ако колата е в движение - на октавията го прави при 1-2км/ч, което не е съвсем ок според мен.
иначе ще свикнеш с авто старт/стоп системата - след 2 седмици няма да ти прави впечатление.
Авто старт/стопът не би трябвало да гаси двигателя, ако колата е в движение - на октавията го прави при 1-2км/ч, което не е съвсем ок според мен.
иначе ще свикнеш с авто старт/стоп системата - след 2 седмици няма да ти прави впечатление.