Бингоodo написа: 11.06.2018, 15:24:48Да не работиш за Друмев?igeorgiev82 написа: 11.06.2018, 15:19:25 Убеден съмВсе пак фирмата в която работя с това се занимава
![]()
Нова Octavia III 1.8 TSI 7 DSG - мнения
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Аз мисля да си поръчам ето това : WITTE Digital
Колата е с един ключ (защото е на лизинг), а я кара повече от един човек. И всеки път - остави ли ми ключа, къде е ключа...До 2-3 седмици трябва да получа цена и ще преценя дали си струва или не...
Колата е с един ключ (защото е на лизинг), а я кара повече от един човек. И всеки път - остави ли ми ключа, къде е ключа...До 2-3 седмици трябва да получа цена и ще преценя дали си струва или не...
- odo
- Гараж: Х3 М40i
- igeorgiev82
- redalex
- Гараж: i3
Това с даването на акъл за екстрите вече няколко пъти го засичам по разните теми... едни харесват дебели жени, други без цици, а трети ги обичат тъпи... та ми е много интересно как ще си бодна някоя екстра в колата, защото на еди кой си му харесва/удобна му е.
ПС - задната камера е задължителна
ПС - задната камера е задължителна
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
7DSG като чета и по други форуми, само положителни неща - не вярвам да издъхне не след 5 ами дори и след 15г. Удобство е и не само за градски условия поне според мен. Аз много бих се замислил ако пак трябва да се върна на ръчка. Панорамния покрив изглежда супер и е красиво, но лятото пек на кратуната, а и зимата не от най-практичните. Ако си привърженик на практичното, можеш и без него.Джантите 17;-ки на това купе кола седят по-добре от 16-ки, разликата във возията и стабилността по мое мнение е почти недоловима.
-
Nako
Благодаря много за мненията и споделения опит - много е полезно. Днеска си поиграх с конфигуратора за външния вид и този сив металик с черните джанти ми допада много.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Чакам “ревю” или дори цена (първоначално), че изглежда джазова шукарийка. Що да не се оборудван и аз...SimichOil написа: 11.06.2018, 15:28:48 Аз мисля да си поръчам ето това : WITTE Digital
Последно промяна от zloQQ на 11.06.2018, 21:38:27, променено общо 1 път.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Аз съм със същият цвят - и на мен това най-много ми допадна, седи много елегантно и придава стил. За лятото сложих и същите джанти, но сребристи, първоначално бях решил на 100% и аз да съм на черни, но на този цвят ги налагах сравняваах, играх си един месец и категорично поне за мен сребристото на този цвят отива повече - сега не съжалявам. Ако искаш мога да ти пусна снимки как тия джанти седят на моята да сравниш, че от конфигуратора не се придобива представа напълно.Nako написа: 11.06.2018, 18:10:57 Благодаря много за мненията и споделения опит - много е полезно. Днеска си поиграх с конфигуратора за външния вид и този сив металик с черните джанти ми допада много.
-
Nako
Ще съм благодарен за снимки.gdadov написа: 11.06.2018, 20:56:59Аз съм със същият цвят - и на мен това най-много ми допадна, седи много елегантно и придава стил. За лятото сложих и същите джанти, но сребристи, първоначално бях решил на 100% и аз да съм на черни, но на този цвят ги налагах сравняваах, играх си един месец и категорично поне за мен сребристото на този цвят отива повече - сега не съжалявам. Ако искаш мога да ти пусна снимки как тия джанти седят на моята да сравниш, че от конфигуратора не се придобива представа напълно.Nako написа: 11.06.2018, 18:10:57 Благодаря много за мненията и споделения опит - много е полезно. Днеска си поиграх с конфигуратора за външния вид и този сив металик с черните джанти ми допада много.
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Това WITTE DIGITAL много ме замисли... Гледах видеото и не мога да си отговоря на въпроса: ако ти откраднат телефона, а ключа (единствен) е в колата какво се случва. Иначе, докато е в кутията, разбирам, че не може да се сканира сигнала от апашите, но и те не са тъпи - натоварват я на репатрак за отрицателно време и хоп - в някой подземен паркинг, където да "работят" на спокойствие. Не, че не ми харесва идеята, де...
-
Nako
Отскочих до ЕТ днеска в обедната почивка и резултатите са следните:
Новите ценови листи ги очакват "всеки момент", но не е ясно точно кога.
Двигателя 1.8 TSI го спират и го заменят с 2.0 190 коня. Нямаха представа каква ще е разликата в цената и параметрите на новия двигател.
Конфигурирахме каквото исках - 1.8 + DSG + Вижън + екстри - крайна цена 57 389 по конфигуратор, след отстъпката от старата ценова листа дойде 49 863.
Ако се поръчало сега, можела да дойде с 1.8 или новото 2.0 не било ясно.
Като цяло се върнах с повече въпроси отколкото отговори
Новите ценови листи ги очакват "всеки момент", но не е ясно точно кога.
Двигателя 1.8 TSI го спират и го заменят с 2.0 190 коня. Нямаха представа каква ще е разликата в цената и параметрите на новия двигател.
Конфигурирахме каквото исках - 1.8 + DSG + Вижън + екстри - крайна цена 57 389 по конфигуратор, след отстъпката от старата ценова листа дойде 49 863.
Ако се поръчало сега, можела да дойде с 1.8 или новото 2.0 не било ясно.
Като цяло се върнах с повече въпроси отколкото отговори
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Нямам и аз много информация за този продукт. Надявам се като отида до Германия скоро - дано ме пратят командировка да успея да го видя наживо и ако е прилична цената да си го взема направо. Лошото е примерно баща ми - дето не признава телефони без копчета как ще си отвори колата...но това ще го мисля на друг етапГерманеца написа: 12.06.2018, 11:44:04 Това WITTE DIGITAL много ме замисли... Гледах видеото и не мога да си отговоря на въпроса: ако ти откраднат телефона, а ключа (единствен) е в колата какво се случва. Иначе, докато е в кутията, разбирам, че не може да се сканира сигнала от апашите, но и те не са тъпи - натоварват я на репатрак за отрицателно време и хоп - в някой подземен паркинг, където да "работят" на спокойствие. Не, че не ми харесва идеята, де...
- igeorgiev82
Баси,50к.лв.Та ти доближаваш цената на Супърб,който е на светлинни години по изработка,возия,оборудване от Октавия
.В момента има налични автомобили на склад,та Супърб1.8tsi с ниво Едишън излиза с цена,колкото са ти дали за Октавията.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Супърб бизнес модификация с боя по избор и същия двигател е около 51500. Ако е с 1.5, излиза същите пари като конфигурираната о3.
Както и Иван коментира, за тези пари по-добре вземи супърб.
Както и Иван коментира, за тези пари по-добре вземи супърб.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“