Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Попитай майстора?
Абе не е нормално според мен. При мен на С2 и на О2 си духа яко студено и на по-големи градуси, докато изравни.
Бееееее.....
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Попитай майстора?
Странно. При мен във Фабията е точно, така както във всеки друг автомобил, който съм имал до сега.
Ако колата е седяла на слънце, задам ли на 20-22 градуса в режим Ауто, а вътре сигурно е 40-45, то първоначално започва да духа бая силна струя студено. След няколко минути лека-полека се намаля силата на вентилатора и вече си балансира температурата до колкото трябва.
п.с. Сега се сещам, че в Киа-та на кума има някаква опция на климатроника, точно да не ти издухва яйчниците. Когато е активирана, климатроника работи така, както си описал за твоята vRS-ка ( не охлажда отначало ударно ). Виж дали в някое меню не е отметнато.
В сайта на VW намерих това :
The air conditioning regulation has three different settings ("Gentle", "Medium", "Strong") to suit individual preferences. The "Gentle" setting, for instance, was conceived for families with young children.
The 3-zone "Pure Air Climatronic" automatically ensures clean air and healthy air conditioning in the interior of the vehicle. An air quality sensor and an anti-allergenic filter keep the air quality at a constantly high level and prevent the intrusion of harmful substances, including fungal spores and allergens. Using the 3-zone climate control and the selectable climate profiles, all the passengers can choose their own individual feel-good climate settings. The "Gentle" climate profile is specifically designed to meet the needs of sensitive people and small children.
Ако колата е седяла на слънце, задам ли на 20-22 градуса в режим Ауто, а вътре сигурно е 40-45, то първоначално започва да духа бая силна струя студено. След няколко минути лека-полека се намаля силата на вентилатора и вече си балансира температурата до колкото трябва.
п.с. Сега се сещам, че в Киа-та на кума има някаква опция на климатроника, точно да не ти издухва яйчниците. Когато е активирана, климатроника работи така, както си описал за твоята vRS-ка ( не охлажда отначало ударно ). Виж дали в някое меню не е отметнато.
В сайта на VW намерих това :
The air conditioning regulation has three different settings ("Gentle", "Medium", "Strong") to suit individual preferences. The "Gentle" setting, for instance, was conceived for families with young children.
The 3-zone "Pure Air Climatronic" automatically ensures clean air and healthy air conditioning in the interior of the vehicle. An air quality sensor and an anti-allergenic filter keep the air quality at a constantly high level and prevent the intrusion of harmful substances, including fungal spores and allergens. Using the 3-zone climate control and the selectable climate profiles, all the passengers can choose their own individual feel-good climate settings. The "Gentle" climate profile is specifically designed to meet the needs of sensitive people and small children.
- redalex
- Гараж: i3
Попитай майстора?
Мерси ще погледна и на колата и в менюъла.
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Попитай майстора?
Най - вероятно е това, което @digitalundgrd, e написал. На супърба при еко режим също духа слабо. При нормален и настройка на 22гр. при външна 30 включва вентилатора на макс.
- redalex
Попитай майстора?
Това се оказа... не го бях видял.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Бих те посъветвал да ползваш индивидуал настройката от лежимите за шофиране.там си нагласяш всичка според ситуацията...не забравяй и черното като фактор..при мен има голяма разлика след "фолЬОто"redalex написа: 09.06.2018, 15:21:52 Това се оказа... не го бях видял.
72437455-E797-49DE-B516-18379A925043.jpeg
- redalex
Попитай майстора?
Повечето ми коли са били черни та горе долу съм свикнал.
фольо не мисля да слагам - не ме кефи.
ако я сложа на спорт или индивидуал ще смени ли настройката на климатика???
фольо не мисля да слагам - не ме кефи.
ако я сложа на спорт или индивидуал ще смени ли настройката на климатика???
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Да.. при промяна на режима на шофиране се променят и другите настройки.
Цъкай change на индивидуал и си избирай как да бъде
Цъкай change на индивидуал и си избирай как да бъде
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Попитай майстора?
Още като взех колата(С3) видях, че има пълноразмерна резервна гума 16". Вчера чистих багажника и се загледах - размера е 205/55/16, който не е стандартен за тази кола. Калкулатора за гуми показва минус 37мм - несъвместим. Чудя се дали ще има проблем когато ми се наложи да я ползвам?
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Негативите са абсолютно минимални,ако се наложи -умерено със скоростта и в завои.Но няма да ти се наложи 
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Попитай майстора?
Това е стандартния размер на нормалните резервни гуми, иначе умалена тип патерицаГеорги Г написа: 11.06.2018, 08:50:04 Още като взех колата(С3) видях, че има пълноразмерна резервна гума 16". Вчера чистих багажника и се загледах - размера е 205/55/16, който не е стандартен за тази кола. Калкулатора за гуми показва минус 37мм - несъвместим. Чудя се дали ще има проблем когато ми се наложи да я ползвам?
Ако е по-голяма ще надига кората, а може и въобще да не влезне в мястото за резервната гума поради голям диаметър.
Günter Stg 1
-
AUTOCOMPLEX RS
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Ей безгрешни хора няма ,нали са оправили поразията ,нищо му няма на двигателя ,усмивки повече живи и здрави са и женати и децата така че.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Попитай майстора?
В сетъп копчето което за позициите на вентилатора има сетъп. От там има три профила за работа на климатика, виж да не е light. При мен на медиум на 21-22 е ок, на доло става бахър.
- Martin Pashov
- Гараж: Октавия 3 2.0 TDI 2014 г.
Румстър 1.4 TDI 2009 - първата служебка
Октавия 3 1.6 TDI 2015 г. - новата служебка
Октавия 2 1.9 TDI 2005 г. - на жената
Попитай майстора?
При мен е така както казваш с бмв-то. Включа ли на auto и почва да духа на макс докато не достигне температура пък било настроени и на 22 или 24 градуса. И двете октавии са така.
- redalex
Попитай майстора?
Да бе пичове, това го решихме на предната страница още - мерси на всички!
Въпрос - някой знае ли дали може и как на болерото да ползвам google maps вместо айфонската навигация?
Чета, че като излезе iOS 12 щяло да може да си нагласяш кои апове да да излизат на екрана ама нещо се надявам да намеря решение и преди това.
Въпрос - някой знае ли дали може и как на болерото да ползвам google maps вместо айфонската навигация?
Чета, че като излезе iOS 12 щяло да може да си нагласяш кои апове да да излизат на екрана ама нещо се надявам да намеря решение и преди това.