Škoda Форум - On Tour

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Вероломния Кръчмар »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Sec8200 »

@Вероломния Кръчмар, много хубави местенца и снимки :)
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

Škoda Форум - On Tour

Мнение от skauta »

Супер яко се получи срещата със страхотни местенца и готини моменти. [smilie=music.gif]
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Баш Майстора »

Брех,да не сте литнали с тея Шкоди бре,че да направите снимките? ;)
Много ми харесват колите ви една до друга,направо страхотна класика са комбито и лимузината в тези цветове!
Добре сте си попътували!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

@ТТодоров, Тоше, благодаря.

@Баш Майстора, радвам се, че ти харесват возилата ни, благодаря за топлите думи. Взеха ми здравето стъпалата в манастира, особено в режим изкачване, [smilie=sarcastic.gif] ама си заслужаваше всяка минута там.

Имаше един момент с летене, около 10 минути, на връщане от излета, на магистралата, след като два тира едва не предизвикаха катастрофа с малоумието си и още двама-трима .@@@. решаваха, че няма нищо лошо в това да се изнесеш и да започнеш да изпреварваш, без да пуснеш мигач, без да погледнеш в огледалото и после цъкъ цъкъ със 100 в най-лява лента, кво те е грижа, че има коли, дето се движат много по-бързо и ти ги засичаш. Та, като ми изнервиха шофьорката така, тя сгази Вики и известно време бяхме само 170, поне до знака за Южната дъга. [smilie=sarcastic.gif]

Още снимки на двете красавици в темата за Нашите Шкоди.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Баш Майстора »

Относно TiR-овете-трябва да сме по-толерантни с тях.Наистина от позиция на водач на лек автомобил изглежда малоумщина това тяхното изпреварване,но от тяхна позиция не е така. ...Де не се впускам в обяснения "защо",но е така.
Хайде,сега едно турче из Родопите! Навивайте там Ирина,Вики...и който още е необходимо и да се включим и ние.
Няма една тъща да разваля работата сега.. [smilie=pardon.gif]
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Ние сме готови винаги за разходка и излет. Родопите са ОК, просто няма да е там, където са на Ирина родителите и, това едва ли е проблем, региона предлага достатъчно други прекрасни дестинации.

За момента имаме идея да идем до Лесковац в Сърбия с преспиване за една нощ, има много евтини и добри хотели там.

За Родопите - кажете къде и ще си изберем дата, която да е удобна за всички желаещи да се присъединят на On Tour.

От средата на юли до началото на август не сме в БГ, през останалото време сме нa линия.

Поздрави.

Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Снимките от Осоговския манастир са качени, заповядайте. Почвам да водя битка със качването на снимките от кръчмата и красотите на Парк Гиновци. [smilie=sarcastic.gif]

Има някаква надежда, имгюра ми се праи на госпойца без възпитание и ми върти номера, ама аз не се давам, та напредвам и там. Приятно разглеждане. ;)

Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Баш Майстора »

Вероломния Кръчмар написа: 12.06.2018, 12:47:10 За Родопите - кажете къде и ще си изберем дата, която да е удобна за всички желаещи да се присъединят на On Tour.
Аз не мога да кажа,защото не съм ходил от 20г. из тая планина.Обаче спомените ми за много красота,мащаб и величие.Но дори не помня в кое селце ходихме.Ице,бях се зарадвал,като предложи маршрут,но...уви.Нека някой,който знае-да предложи!
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Шкода Фабия 1 TDI

Škoda Форум - On Tour

Мнение от skauta »

Много добре си направил албумите. браво Ице. Относно маршрут в Родопите мога да препоръчам Бялата къща в Ковачевица, където бяхме аз, Зарко от Бургас и JORDITО. Страхотно си изкарахме, супер кухня, обстановка, добри домакини, удобства по стаите и природа.
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Škoda Форум - On Tour

Мнение от Баш Майстора »

skauta,аз съм "за".Набързо прегледах това разказче:https://drumivdumi.com/%D0%B4%D0%B5%D0% ... %86%D0%B0/
Допадна ми!
Последно промяна от Баш Майстора на 12.06.2018, 21:58:00, променено общо 1 път.
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Шкода Фабия 1 TDI

Škoda Форум - On Tour

Мнение от skauta »

Десо, то и някъде у форума имаме тема със снимки, ама трябва да се търси. [smilie=pardon.gif] Не помня, къде беше.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Škoda Форум - On Tour

Мнение от JORDITO »

skauta, някъде в снимки на вашите шкоди темата или в случайни срещи беше.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T