Fabia Combi Monte Carlo - Бандитът
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
noby_007
- Гараж: SKODA OCTAVIA III vRS 2.0 TDI (184 Hp) DSG 2014
VW Tiguan 2.0TDi DSG (190hp) 2019
SEAT Altea 1.6TDi (105hp)
LAND ROVER 90 2.25d (64Hp) 1983 "T.O.R." registred - Обратна връзка:
Къде правят тази "500 левова" екстра за "жълти стотинки"?!?!?!?!
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Пред блока на една полянаnoby_007 написа: 05.06.2018, 10:18:18 Къде правят тази "500 левова" екстра за "жълти стотинки"?!?!?!?!
Свържи се с JORDITO, за точен модел на камерата.
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Днес, близо година след покупката намерих време да се занимая по-обстойно с тоя мирър линк - андроид ауто.
Тааа подкарах вече пълното клониране на екрана на телефона и функциите му на екрана на болерото... Вече мога да джиткам ютуб, браузър и всичко от гсма, докато вися в колата или пасажерите да зяпат филми хахаха
Тааа подкарах вече пълното клониране на екрана на телефона и функциите му на екрана на болерото... Вече мога да джиткам ютуб, браузър и всичко от гсма, докато вися в колата или пасажерите да зяпат филми хахаха
- xor
- Гараж: Skoda Octavia III, 1.8 TSI, L&K
ex: Skoda Octavia II, 1.9 TDI DSG, powered by Günter
Wow! Как го излъга да показва видео? Ползвам Android Auto отдавна, но само с приложенията които го поддържат.
Сподели как си го накарал да ти показва браузър и ютуб.
Сподели как си го накарал да ти показва браузър и ютуб.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Еми точно това е идеята на този мирър линк мамка му. И аз се борих със аифона ама ядец. Нищо не става. Честита ти прмиум придобивка.digitalundgrd написа: 21.06.2018, 00:04:29 Днес, близо година след покупката намерих време да се занимая по-обстойно с тоя мирър линк - андроид ауто.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Ама верно digitalundgrd,кажи как подкара клиповете,всичко?И аз като колегата xor, само това ползвам.
Значи само си мислим,че ползваме всичко![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Значи само си мислим,че ползваме всичко
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Андроид и айфон са несъвместими неща.
Много неща работят на андроида, а на айфона въобще не правят и опит да ги подкарат.
Много неща работят на андроида, а на айфона въобще не правят и опит да ги подкарат.
Günter Stg 1
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Здравейте, малко късно ви пиша, ама аз тия дни съм малко наопаки с работното време. Както и да е...
Значи с айфоня не знам дали може да стане. Аз лично съм много анти - епъл още от време оно, когато излезе първия и не е щото не мога да си го позволя... За гъзарееене по кафетата и показване на "статус" става, ама иначе...
Към момента съм с гнусмас S8. Деинсталира се актуалния хемороид ауто. Трябва да е активиран девелопър моуда на телефона. Освен това се деинсталират всички ъпдейти на google play services и си намирате версия 12.2.21, която инсталирате. Намирате хемороид ауто версия 2.9, защото от 3.0 нагоре не ти позволява да ползваш допълнителни програми. Инсталирате. След това се инсталира програмка АА Mirror, чрез която се прави "огледалото" на телефонния екран върху това на болерото/медията.
Малко объркано го обясних може би, но ето клип в youtube, който нагледно показва стъпка по стъпка :
Значи с айфоня не знам дали може да стане. Аз лично съм много анти - епъл още от време оно, когато излезе първия и не е щото не мога да си го позволя... За гъзарееене по кафетата и показване на "статус" става, ама иначе...
Към момента съм с гнусмас S8. Деинсталира се актуалния хемороид ауто. Трябва да е активиран девелопър моуда на телефона. Освен това се деинсталират всички ъпдейти на google play services и си намирате версия 12.2.21, която инсталирате. Намирате хемороид ауто версия 2.9, защото от 3.0 нагоре не ти позволява да ползваш допълнителни програми. Инсталирате. След това се инсталира програмка АА Mirror, чрез която се прави "огледалото" на телефонния екран върху това на болерото/медията.
Малко объркано го обясних може би, но ето клип в youtube, който нагледно показва стъпка по стъпка :
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
За бат JORDITO специално показно как се гледа HBO и световното на болерото ахахах
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
ей сега разбуни духовете във форума Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Брее баце с това изкърти всички бегачки из форума
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Пробвал ли си след 24 часа, дали хваща програмите които не са за деца
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Тоа па
он ги еве бре,не ги гледа ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
А така кАжи му
Коги евем, коги гледам, но важното е винаги да си в секса
Сега сериозно, успях да подкарам Мирър линка през Самсунга S8
. Така не минавам през хемороид ауто. И всичко е на фуул скрийн, без тая лентата на андроид ауто долу, което ме дразнеше. Също така вече си ползвам тъч-екрана на болерото, а с хемороид аутото екрана не беше тъч. Всичко правиш през телефона, а на болерото само гледаш кво се случва...