Въпреки, че отскоро съм регистриран съм изчел повечето теми, както в един друг форум (след като се запознах със Сами той ме насочи в правия път
Та така - от около две седмици (и две хиляди и нещо километра - просто не мога да сляза от нея) съм горд собственик на Октавиа RS TDI, 6-степенна ръчна, със следното допълнително оборудване:
- Джемини антрацит 18''
- Радио болеро
- KESSY + аларма
- Black пакет
- Избор на режим
- цвят Лунно бял металик
Това ми е първата Шкода и впечатленията ми засега са повече от добри, както казах и по-горе не мога да сляза от нея. Изписани са бая суперлативи от колегите относно RS-ките и само мога да потвърдя всяко едно нещо - от това че возията е супер за кола със заводско спортно окачване, през това че седалките са супер удобни за дълъг път, но пък и имат достатъчно опора при по спортно каране и т.н., и т.н. Имам доста идеи относно колата, но засега си е стокова както ще видите от снимките (съжалявам за качеството понеже за правени с телефон, но ще и направя една подобаваща фотосесия при първа възможност и тогава повече...). Няма си горката и гръмко име засега, но и по този въпрос работя усилено
Поздрави,
Иво

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)