Нови халогенни светлини
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Здравейте, да споделя какво направих днес. От доста време се каня да подменя крушките на халогените който светят жълто 2700к. и поради това, че съм с заводски ксенон доста дразнеше. Като начало мислех да сложа LED крушки и поради това че са доста по-дълги от стандартните Н3 днес реших да отворя фара и да измеря дълбочината.
4.6см. После забелязах, че самата лупа вътре не е куха, а има някакъв много странен рефлектор ( половината е затворена ).
Предположих, че лупата е проектирана точно за фокусиране на Н3 стандартни халогенни крушки.
При което се отказах от LED крушки чиято форма няма нищо общо и като цвят на фара ще са бели 6000к, но като светлина и функционалност надали.
Поради тази причина се спрях на Osram 4300к халогенни.
Ето и резултата.
Нов LED габарит и Osram. Досега на габаритите бях с крушки на Филипс светещи бяло, но не и колкото LED за това ги подмених и тях.
габарит
халуген
+ ксенона
Според мене се получи доста добре. На снимките не се вижда може би добре но на живо е супер.
Ето и резултата.
Нов LED габарит и Osram. Досега на габаритите бях с крушки на Филипс светещи бяло, но не и колкото LED за това ги подмених и тях.
габарит
халуген
+ ксенона
Според мене се получи доста добре. На снимките не се вижда може би добре но на живо е супер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Архимандрит Дионисий на 17.10.2015, 17:12:25, променено общо 1 път.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
габарит
халуген
+ ксенона
Не ми позволява да качвам повече от 5 снимки за това са 2 поста. Ако модераторите могат да го съберат в един.
Не ми позволява да качвам повече от 5 снимки за това са 2 поста. Ако модераторите могат да го съберат в един.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Нови халогенни светлини
Интересно е на живо да се види резултата. От снимките няма как да се добие представа.

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
О,то голяма разлика и на снимките има.
Браво.Ще ги демонстрираш в Балчик на срещата.
Браво.Ще ги демонстрираш в Балчик на срещата.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Тя разликата се вижда когато са разнородни крушките. Ще ги сравняваме с на някой друг колега.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Хайде и нови LED крушки на задния номер.
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5
Нови халогенни светлини
Много добре
Какво сложи отзад, че аз се наиграх с едни филипс, които постоянно губеха контакт.
Какво сложи отзад, че аз се наиграх с едни филипс, които постоянно губеха контакт.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Китайски по 2лв. бройката.
Контакта може да е от самите цокли. Доста им се бяха окислили пластинките и им сложих малко контактен спрей.
Контакта може да е от самите цокли. Доста им се бяха окислили пластинките и им сложих малко контактен спрей.
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5
Нови халогенни светлини
И аз пробвах, но ще сменя направо цоклите. То и при теб има известна неравномерност на осветяването, но може да е от самите крушки.
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
Добре че ме подсетихте. Едната ми светлина на задния номер беше изгоряла и а днес, а утре, все не можех да се наканя да погледна каква крушка трябва да си взема.
Е днес след като видях снимката изпратена от dimitrovdimi и аз смених моите с диодни.
Довечера на тъмно ще направя снимка да видим на моя заден номер LED как му стои
Е днес след като видях снимката изпратена от dimitrovdimi и аз смених моите с диодни.
Довечера на тъмно ще направя снимка да видим на моя заден номер LED как му стои
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Неравномерността е от самите светло отражатели не са пригодени за ледове.niki написа:И аз пробвах, но ще сменя направо цоклите. То и при теб има известна неравномерност на осветяването, но може да е от самите крушки.
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
Едно въпросче имам.
Предполагам, че няма да има проблем от гледна точка на комфорд блока на колата, ако подменя крушките и в багажника с LED? А на плафоните в купето?
Предполагам, че няма да има проблем от гледна точка на комфорд блока на колата, ако подменя крушките и в багажника с LED? А на плафоните в купето?
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
При мене всичко е Лед вътре и вънка без мигачите. Няма проблеми.