Здравейте
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Николай90
Здравейте
Здравейте колеги възнамерявам да се закупя супърб 2 можете ли да ми кажете за тях малко повече до момента не съм имал скода интересуваме слаби и силни страни насочил съм се към супърб 2 комби 2.0 тди 170 кс дсг понеже ми трябва по голяма кола.Как са за подържане .Благодаря предварително
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Здравейте
Аз бих казал, че няма слаби и силни страни за кола втора употреба. По скоро е важно в какво състояние ще я вземеш, как са се отнасяли с нея предишните собственици, защото може да изкара безпроблемно както 2000, така и 200000 км. само със смяна на консумативи.
Günter Stg 1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Здравейте
Най - известната болест е ЕГР клапана. Компресор на климатик също е известна болест.
И като всеки дизел с евро 5 - ядовете с дпф филтъра.
Маховици и съединители са си стандартно консуматив.
Другото е като цяло здраво, всичко е въпрос в какво състояние е колата при покупката. Добре е да не е минавала за ъпдейт с еко софтуер, това носи допълнителни ядове.
DSG бягаш от 7 степенния, но те 170 коньовите всичките май са с 6 степенен.
Карам такъв от година, но ръчка - доволен съм.
И като всеки дизел с евро 5 - ядовете с дпф филтъра.
Маховици и съединители са си стандартно консуматив.
Другото е като цяло здраво, всичко е въпрос в какво състояние е колата при покупката. Добре е да не е минавала за ъпдейт с еко софтуер, това носи допълнителни ядове.
DSG бягаш от 7 степенния, но те 170 коньовите всичките май са с 6 степенен.
Карам такъв от година, но ръчка - доволен съм.
Бееееее.....