За новите членове да поясня, които не ме познават и евентуално ще се запишат и ще прочетат темата, колата е с двигател 2.0 TDI CR-140к. Закупена е 2016г., внос от Швейцария. Тепърва ще пиша, когато не ме мързи
RED LINE for SCOUT
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
С едно доооста голямо закъснение и доста изтървани развития по колата, все пак се реших и аз да направя най-после тема. Днеска ходихме малко по родния край на жената, Кюстендил, по нейни роднини там, съчетано с много готина разходка и хубави снимки на колата.
За новите членове да поясня, които не ме познават и евентуално ще се запишат и ще прочетат темата, колата е с двигател 2.0 TDI CR-140к. Закупена е 2016г., внос от Швейцария. Тепърва ще пиша, когато не ме мързи
, за неволите, които минах при закупуването на кола втора употреба, но засега толкова, да не почваме с лошото. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
RED LINE for SCOUT
Красавица е. Милион безаварийни и със здраве да си я ползвате!
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
RED LINE for SCOUT
Браво, Иво. Най-после да се решиш, да си направиш тема
За изтърваните ти решения, добре са се получили. На мен колата много ми харесва. Пожелавам на повече колеги да могат да я видят и да й се порадват ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Георги Г, Шкодичка, ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
RED LINE for SCOUT
Браво бат Иво, колата заслужава да си има тема 

Магистрала няма финал ....."masterOne"
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Това вече е скаута на годината
бат Иво. Сега всички коли ще й завиждат за красивия дизайн. Спойлера сега ли го сложи или го имаше? Джантите са застани много яко!!!
Адмирации!
бат Иво. Сега всички коли ще й завиждат за красивия дизайн. Спойлера сега ли го сложи или го имаше? Джантите са застани много яко!!! Адмирации!
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Относно крилото (спойлера) си от една година, ама явно не си обърнал внимание.- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
@skauta, Майстор Иво, ма тя тая кола мноо убава бре !!!
От завода са се постарали, но след като ти си пипнал нещата, се е получил проект, достоен за възхищение !!!
Поклон до земята, имаш вечните ми адмирации за всичко, което правиш, както и за таланта и хъса, които притежаваш !!!
П.С. И аз съм с родители от едно село на 8 км от Кюстендил, не знаех, че и във вашето семейство има черешова връзка.
Вече знам къде ще ходим някой ден заедно.
Поздрави
От завода са се постарали, но след като ти си пипнал нещата, се е получил проект, достоен за възхищение !!!
Поклон до земята, имаш вечните ми адмирации за всичко, което правиш, както и за таланта и хъса, които притежаваш !!!П.С. И аз съм с родители от едно село на 8 км от Кюстендил, не знаех, че и във вашето семейство има черешова връзка.
Поздрави
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Ице знаеш, че нямаме проблеми относно дестинациите. Винаги сме навити. 
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Реших да кача малко снимки и на старото ми бижу, бях страшно доволен от колата но за съжаление ми трябваше нещо по-голямо и направихме трампата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
RED LINE for SCOUT
Иво, поздравления за постигнатите и желани от теб резултати.
Най-важното е , теб да те кефи и да си караш колата с усмивка и безаварийно! Влязъл си във филма и ти.

Най-важното е , теб да те кефи и да си караш колата с усмивка и безаварийно! Влязъл си във филма и ти.

- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Мерси, Ися, гледам много с облъчването да не изоставам, че после трудно ще наваксам. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Не изоставай 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
RED LINE for SCOUT
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/