Octavia 3 FL L&K - Filip
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Страхотна конфигурация...биеш ме с доста в чакането , но пък си е струвало
със здраве да и се радвате!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Ах, ах, ах...Filip Andonov написа: 23.05.2018, 22:02:17 Благодаря ви. Децата набързо разучиха всичко. Двойното дъно и нишите вече са пълни с играчки. Нещо любопитно, ядохме и много шоколад, а петната изобщо не си личат по интериора![]()
Поздрави и хубава вечер!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Octavia 3 Фейслифт 2017
Ах,мах някои хора са над нещата
На първата среща, на която дойде подаряваме на Филип кутийка с калцуни ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Octavia 3 FL L&K - Filip
Честито бижу
Само усмивки с новата кола. А шоколада, солетите, зрънчото, сладоледа носят много усмивки
От опит го знам. А най много ми се усмихват на автомивките 
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Octavia 3 FL L&K - Filip
Честито колега! Да Ви вози безгрижно и неусетно по ваканцийки. Перфектен избор 
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Octavia 3 FL L&K - Filip
То заради "има си всичко" вероятно толкова сте чакали... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Нищо, вече е при вас.
Нищо, вече е при вас.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Octavia 3 FL L&K - Filip
Е много ясно...
То си личи.
Много ми харесва кафявия интериор - така щеше да тича на моята, ама го предлагат само за L&K...
Много ми харесва кафявия интериор - така щеше да тича на моята, ама го предлагат само за L&K...
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Octavia 3 FL L&K - Filip
Честито, страхотна кола, прекрасно семейство, имаш милион причини винаги да си засмян и доволен.
Моята първа Шкода получи плодов айрян на задната седалка, три часа след излизането и от автосалона...... Разля го приятелка на жена ми, не дъщеря ми. От злоба и завист, че сме си взели нова кола от магазина.
Поздрави.
Моята първа Шкода получи плодов айрян на задната седалка, три часа след излизането и от автосалона...... Разля го приятелка на жена ми, не дъщеря ми. От злоба и завист, че сме си взели нова кола от магазина.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Octavia 3 FL L&K - Filip
Не си сложил пакетчето захар в подлакътника. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
noby_007
- Гараж: SKODA OCTAVIA III vRS 2.0 TDI (184 Hp) DSG 2014
VW Tiguan 2.0TDi DSG (190hp) 2019
SEAT Altea 1.6TDi (105hp)
LAND ROVER 90 2.25d (64Hp) 1983 "T.O.R." registred - Обратна връзка:
Octavia 3 FL L&K - Filip
Браво, много е красива. Страхотна е. Честито и безаварийни км. 

MAY THE FORCE BE WITH YOU!
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
Octavia 3 FL L&K - Filip
Охоо имам си вече и тема, благодаря !
Ще имам грижата от време на време да споделям по нещо интересно.
Първоначално искахме да купим Супърб, но се отказахме, защото в Октавията, децата на задните седалки са по лесни за "обслужване". Колата е осезаемо по къса! Освен това при едни и същи екстри LK Superb е и по-скъп от LK Octavia. Георги Писашки от шоурума на Тотлебен въобще не ме остави да се чудя и предложи добра цена, (понеже видя че хвърлям по едно око и на Style + много екстри). В този ред на мисли, препоръчвам Жоро за всякакви консултации относно автомобил или аксесоар. Колата беше планирана за седмицата преди Коледа, и набързо добавих и зимен комплект джанти и гуми към поръчката. Джантите са същите като тези с които идва колата, но в сребрист цвят. Гумите са тези Не успях да карам със зимните гуми, но за следващата зима ще съм подготвен. Между другото тези джанти и гуми още са в склада в шоурума на Шкода, та тези дни ще мина да си ги взема, като дилъра обеща да ми смени гумите със същите, но с по нов дот.
Ще имам грижата от време на време да споделям по нещо интересно.
Първоначално искахме да купим Супърб, но се отказахме, защото в Октавията, децата на задните седалки са по лесни за "обслужване". Колата е осезаемо по къса! Освен това при едни и същи екстри LK Superb е и по-скъп от LK Octavia. Георги Писашки от шоурума на Тотлебен въобще не ме остави да се чудя и предложи добра цена, (понеже видя че хвърлям по едно око и на Style + много екстри). В този ред на мисли, препоръчвам Жоро за всякакви консултации относно автомобил или аксесоар. Колата беше планирана за седмицата преди Коледа, и набързо добавих и зимен комплект джанти и гуми към поръчката. Джантите са същите като тези с които идва колата, но в сребрист цвят. Гумите са тези Не успях да карам със зимните гуми, но за следващата зима ще съм подготвен. Между другото тези джанти и гуми още са в склада в шоурума на Шкода, та тези дни ще мина да си ги взема, като дилъра обеща да ми смени гумите със същите, но с по нов дот.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T