Бушон за запалката в багажника
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Бушон за запалката в багажника
Някой знае ли къде е бушона на запалката в багажника. По невнимание дадох на късо запалката в багажника и бушона изгоря. Проверих всички бушони на таблото-здрави са. Запалките в купето работят и няма нищо друго ,което да не работи. Повдигнах и кората доколкото можах да видя дали няма на кабела букса с бушон ,но и там не видях. Не, че е голям проблем, но сега се налага да си включвам хладилната чанта в купето през отвора на задната седалка.
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Re: Бушон за запалката в багажника
Някой от 25 амп трябва да са. Малко над буксата за тоците.
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
За всички запалки пише, че е бушон 33 - 15А.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- PVV
Най-вероятно е изгоряла самата запалка, защото бушоните са здрави, а другите две запалки работят. Ще се помъча да я сменя цялата.
-
petel
Няма смисъл да сменяваш запалката, предпазителят се намира на най-долния ред, където са монтирани релетата, третият от ляво на дясно и е 20 А. За да стигнеш до там трябва да демонтираш пластмасовата кората под волана.
- PVV
Благодаря petel . Аз тази кора не съм я свалял. Проверявах само бушоните отляво на таблото. И от друго място ми казаха, че точно при релетата е този бушон 20 А . Ето затова е форума. Благодаря на всички ,които помогнаха. Като отида в гаража ще видя този бушон и ще пиша за резултата. Само че кога ще е това не знам ,че времето май не дава.