Шкода Октавия - търся
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Шкода Октавия - търся
Ами честито.Мерца си е класа.Очакваме снимки 
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Шкода Октавия - търся
Печелиш "отлъчване от форума" заради разлюбване и липса на преданост към любимата маркаkograman написа: 15.05.2018, 19:27:45 Търсенето днес приключи. Скочих на Ц класата. Да видим колко голямо ще е дървото, и от кой край съм го хванал![]()
На първо четене, смешни цени за консумативи.Върви този петак, като го настъпиш ми хареса, 400NM. Автомата мазен. Ще я видим ...
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
-
kograman
Шкода Октавия - търся
Аааа не с лошо
Рано или късно пак ще си взема Шкодилак. Да съм честен, търсих и от любимата марка,ама поради ограниченото време, не попаднах на нещо читаво. Под читаво разбирам, да е справедлива сделка спрямо кола/цена. Та така ... Засега Мерца е с много поносима поддръжка. Това което намерих като информация за модела, комбито на тази версия е разработвана за таксита, т.е влагане на качествени материали. Затова дори и на много км, са доста запазени. Тази която взех не е била такси
, от Гремания. За км някъде около 250-270к км. Има читав сервзи в София, който ги хваща по часовете на еърбег модула.Тези часове се записват директно в компа, и няма мърадне. Знаех за тези км, та не ме изненада. Цялостен преглед, колата е много стегната.Няма належащти ремонти,дори напукани тампони. Но,все пак е кола на 14г, винаги може да изкочи нещо. В събота/неделя би трябвало да я взема регистрирана, и да я изчистия така като си знам 
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Шкода Октавия - търся
Честит да е. Много безаварийни километри 
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Шкода Октавия - търся
Просто се шегувам
Да ти е честита. И наистина, пусни някоя и друга снимка при възможност! ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
-
kograman
Шкода Октавия - търся
Е, как. По стар български обичай, ще трябва да се похваля
Въпреки,че на колата не гледам като на придобивка. Желязо, да ме вози, без да напомня много-много за себе си.
Ще и кача снимки.Само да я докопам.
Въпреки,че на колата не гледам като на придобивка. Желязо, да ме вози, без да напомня много-много за себе си.
Ще и кача снимки.Само да я докопам.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Шкода Октавия - търся
Ролка + пистов ремък - 650 лв. Управляващ блок за 1 бр. ксенон - 1200
-
kograman
Шкода Октавия - търся
Пълно обслужване на кутия(масло(оригинално на МБ),датчик,филтър,гарнитура)+ пълно обслужване на мотора(масло,филтри,филтър купе)+ работа =350лв.
На Супърба платих ~300лв само за мотора. Амортисьори 5-та врата на Супърба 200лв, Цедката-40лв. Като не се правят компромиси с частите.
Засега това мога да сравня.
На Супърба платих ~300лв само за мотора. Амортисьори 5-та врата на Супърба 200лв, Цедката-40лв. Като не се правят компромиси с частите.
Засега това мога да сравня.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Шкода Октавия - търся
Ех, не съм разбрал, че търсиш мерцедес, че за около 13к, може и по-малко, имаме една Е класа 2004-та на същите километри. Бащата обмисля покупката на нова октавия, че покара моята и му хареса. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
kograman
Шкода Октавия - търся
Мал шанс! Не търсих Мерцедес, търсих Шкода. Ама нищо не излезе като справедлива сделка.Загледах мерца,седнах, покарах,вписа се в бюджета/нуждите и ... отечеPijomir написа: 16.05.2018, 14:55:47 Ех, не съм разбрал, че търсиш мерцедес, че за около 13к, може и по-малко, имаме една Е класа 2004-та на същите километри. Бащата обмисля покупката на нова октавия, че покара моята и му хареса.![]()
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Шкода Октавия - търся
Е нищо, той баща ми така или инак не е решил на 100%, въпреки че наистина сериозно го обмисля.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“