Ауди
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ауди
Аз пък до сега на 4 дизелови звигатела от последно поколение 1,6 и 2.0тди, вадя блокирали водни помпи. За радост в отворено положение.
Ако ви загрява бавно дизела, да не се чудите, от какво е. Защо не ги извикат и дизелите?
Помпата затваря и отваря турбината си, но това не работи за сега на нито едната кола, на която съм сменял.
Ако ви загрява бавно дизела, да не се чудите, от какво е. Защо не ги извикат и дизелите?
Помпата затваря и отваря турбината си, но това не работи за сега на нито едната кола, на която съм сменял.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Ауди
Ние сме сменили стотици такива гаранционно. И на 1.4 тди са такива. Само, че при нас идват блокирали затворени.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ауди
Ей това е вече лошоskodko написа:Ние сме сменили стотици такива гаранционно. И на 1.4 тди са такива. Само, че при нас идват блокирали затворени.
Мойте всичките са имали късмет
GUNTER SERVICE

- skodko
- Обратна връзка:
Ауди
На 1.4-ките чак сервизна акция бяха пуснали за смяна на водна помпа,3 промивки на с-мата и друг антифриз.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
VASILDIMOV
Ауди
В ЕТ сте гайкаджии
- skodko
- Обратна връзка:
Ауди
Няколко модификации има тая помпа вече. Проблемите бяха повече в първите 2 години на ок3.
- C2H5OH
- Гараж: Honda Jazz 1.3 VTEC - десен волан
Opel Astra G 2.0 DTl - ляв волан
Ауди
Ей го бре...kalata написа:Днес видях едно такова и го поразгледах с кеф. Бруталия.Пешо - Щангата написа:Седановото А3 , ме кефи много повече от хечбека , а RS3 вече е бруталия...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T