Преди 1 месец колата за малко да ме остави по пътищата, Пътувах Вр-Ра (200 км г/д) стигнах без никакви проблеми, не съм усетил проблеми в колата и всичко си беше наред. Настаних се и реших да я посместя малко, но тя не ще да запали. При въртене на ключа, всичко си светеше нормално освен
.Нямах друг избор, освен дизеларката да се бутне малко, че да запаля и тя взе че запали. Прибрах се и смених горивния филтър. Гледах реле 109, пробвах с друго реле и пак не пали. Минаха около 1-2 седмици, и отново същия проблем само че в движение на 2-ра и изгасна. Дърпаха ме и опитвах да паля, но без ефект. След това бутахме сигурно 10-15 мин и не ще да запали, и вече в края взе че се отпецна и запали. След 1-2 дни по същия начин, и вече все да го прави все по често и трябваше да търся някакво решение. Оставих я на майстор, проблема бил електронен. На същия ден я взех минах някакви 200-300 метра и отново, така 2 пъти го направи. Последния път като направи проблема, извадих реле 109 и пак го сложих, колата запали. Сменихме компютъра и ми махнаха чипа, намерих си същия като моя и за сега колата не ми е правила проблем. Карах я десетина дни, не имала проблеми. В събота отидох да ми сложат старият чип на новият компютър, за сега пак нямам проблеми (освен че след чипа ми светна лампата на ръчната). Слагаха и моя стария компютър да го проверят и колата си запали.
Та, къде бил проблема? В чипа ли, в стария компютър ли ... и аз вече се чудя. Хората който ми правиха чипа, казаха че майстора който ми сменял компютър при запойване са паднали топчета под някаква платка, че взеха и ги почистиха.
След 1 седмица ме чака яко път, така че се чудя дали ще ме остави това някъде по пътищата. От чипа ли е, не знам и аз вече...
Колата е Skoda Octavia 1 (1998г / 90-те коня)