Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
xor написа:
Аз за момента съм се насочил към тези, но събирам мнения:
Philips X-treme Vision LED
Със същите параметри ги имат и Osram, но пишат че са 70 lumen. Мнооого са яки, вчера си ги сложих. След още впечатления ще пиша в темата за крушките.
Извинявам се за спама.
И аз нещо не схващам. Имаме досега само една снимка в темата на колата
и от нея не мога да намеря много разлики
Преден спойлер? Стойка за колела отзад?
Честито все пак, каквото и да е
Ставаше въпрос за спойлера под предната броня, който монтирах сам... Въпреки, че за повечето от вас това не е постижение, за мен е, при условие, че не можех да разчитам на подкрепа, а и не бях го правил преди. Понеже спойлера е все още черен, седи все в сянката, когато е на снимки. На живо се вижда по-добре.
Като погледнах снимката ,бях на плажа и на телефона,слънчево и не се виждаше.
СЕГА НА КОМПА ГО ВИДЯХ.
Знаете мнението ми за тези дъски там отпред като подарени стоят.
Важното е теб да те кефи.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Махни теглича и предния лип! Махни и калобраните.
Направи халогените жълти с фолио.
Сложи Айбах.
И е готова.
Аз така бих направил.
Сега е много грозна.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Относно Айбах-а - ще бъде, за халогените не разбрах, теглича го ползвам почти постоянно през лятото, сваляем е, но на него монтирам стойката за байка... ;-)
Жълто фолио на фаровете за мъгла, за да се вържат с джантите. И без калобрани.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl