Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ето я още веднъж новата А6, презентирана от Томас, заел обичайната му поза - приклекнал пред колата, все едно ще й го подава ..хмм, сега като се замисля ми напомня на една моя снимка с Перлата, ама аз бях отзад
Пешо - Щангата написа:Седановото А3 , ме кефи много повече от хечбека , а RS3 вече е бруталия...
Днес видях едно такова и го поразгледах с кеф. Бруталия.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
"Установено е, че помпата може да блокира заради остатъци от охладителната система. До момента не е регистриран нито един такъв случай,но в Audi искат да се застраховат. Проблемната помпа ще бъде заменена с нова в сервизните центрове на марката, като това ее вторият проблем с този агрегат през последната година.
През 2017 г. Audi привика в сервизите си в САЩ същите тези автомобили, за да актуализира софтуера на помпата. След препрограмирането му той трябва да спре захранването на помпата с охладителна течност, ако тя се напълни с боклуци."