Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа:И аз не разбирам защо не пускат мотор над 200 коня. Може би са проучили маркетолозите им, че целевата група ще е прекалено малка.
Или не им излизат сметките, или от Фолксваген искат да наложат новия си спортен бранд. Купра-пластмаса мотор срорт. Дето всички са се захласнали по Атеката с твърдото табло и пластмасовите ИЗЦЯЛО 100% врати, като на Поло.
Днеска бях в салона на Гешов на Шкода и си говорихме с дилъра. Това и той потвърди, че по-мощните мотори са запазена марка за Фолксваген като таргет.
Добрата новина е , че до края на тази или началото на следващата година ще излезе нов TSI бензинов мотор на Карок 190 к.с., а за суперба се предвижда 2.0 TSI 190 к.с., който ще замени сегашният 180 к.с.
Пълни глупости! Не знам кой им пълни главите (или обратното - налива от пусто в празно) на търговците с простотии. Съвсем официално Шкода заявиха, че разщирява vRS брандирането из моделите, наште дилъри - неее, не е точно така то VW...
Тези 190 к.с. варианти да си ги заврат отзад, да дават или 280 к.с. или да ходя да си поръчвам 180-те коня и тва е.
В Китай ли ходи бе
Сега за да не е пак хейт, спам.... Нямаше да е лощо и за Европа да има 280 бензин. Въпреки разхода, можеше и да се намерят луди като Вермера да си го купят.
Аз бих взел 240тди.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Ми,от вътрешен източник знам,че вече от Чехия никакви новопроизведени не идват с N1 и меко казано ми е чудно как скоро имаше Кодиак с 50 лв. данък и какво става...Някаква нова шашма ли има,що ли...
Няма шашми бе хора. Директива на европейския съюз е да се спре N1-то. За втори път го пиша. След май месец никой производител няма да предлага н1. Не е само Шкода. То за Кодиака и да сега нямаше Н1, а М1 само за седем местната версия.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!