Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
yep4u написа:Да ти кажа цвета ти е супер за сегашното време, чак като се доближих видях, че е яко изцапана отдолу.
Цветът, освен че е държелив на мръсотия, много добре крие и леки драскотини и точици от камъчета. Това последното го разбрах преди малко след като и направих първата "сериозна баня" след зимата. Ако не си на 10-15 сантиметра от детайла и не го гледаш под правилната светлина, въобще няма и да забележиш "раните"
Sawyer написа:yep4u сякаш беше забелязан да излиза от паркинга на The Mall около 14:00. Аз тъкмо влизах, обаче той много бързо се включи на Цариградско и отпраши
Аз съм бил сигурно.
В момента пак съм в мола на 2 коли разстояние от сивия кардинал
Хм, някой ми беше боднал една визитка на джама пред сградата на Райфайзен на бул. България след ОМВ покрай Борово. Свирни бре, колега, да почерпя по кафенце
мдааа, усетих се, след като ме поздрави с аварийки, но не бях сигурен дали на неговото отзад пишеше 530xd Боядисвали ли сте го? Или пастиране? Седеше много лачена боята! Как не му беше жал да преджапа така през локвата, не знам... Аз, за да я заобиколя, отидох в крайна лява лента
мдааа, усетих се, след като ме поздрави с аварийки, но не бях сигурен дали на неговото отзад пишеше 530xd Боядисвали ли сте го? Или пастиране? Седеше много лачена боята! Как не му беше жал да преджапа така през локвата, не знам... Аз, за да я заобиколя, отидох в крайна лява лента
Измили са го с ЕХО бе.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Набързо да се запозная с майсторите от ЕТ Бургас.
Адашът skodko ми представи и на живо немската икона Е28.
Ще се целя с датите да съм в Бургас за обслужвания.
intense написа:Мисля, че miro бе забелязан в събота на Соколския манастир, а неделя около 20ч малко преди Микре в посока София.
Не запомних номера, може и да бъркам