Нов член в отбора на Octavia III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- batzarov
- Гараж: Octavia 3 TDI 2.0 combi Elegance/Edition, Seat Leon FR 1.8 TSI
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Голяма красавица, поздравления !!!
Малко късно виждам темата, радвам се че се сработвате и се обичате, все така да сте и занапред !!!
Поздрави.
Малко късно виждам темата, радвам се че се сработвате и се обичате, все така да сте и занапред !!!
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Ние също ви обичаме и благодарим за поздравите.
-
Motorhead
Лаишки въпрос или просто мързел но не ми дава.Как де сменя от менюто за настройки на амтомобила зимни с летни гуми.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
CAR SETTINGS - TYRES
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Аз мисля, че като ги смениш, се ресетва ТРМС-то. Май Жоро същото каза, ама да добавя.
-
Motorhead
Да,аз съм го ресетнал но си мислех че може да се замени winter със summer там където е огр.за скоростта но явно не.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Май по подразбиране са летни. За т'ва има възможност само да избереш "зимни". Поне при Октавия 2, избера ли просто "зимни" ми мрънка, стигна ли 140 км/ч. Ако не е селектирана тази опция за гумите - мрънкалника не се появява. Разбира се, сам може да си нагласиш лимит, който да те подсеща като се поотпуснеш 
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Има опция да няма зададен лимит за скоростта през зимата, че за мен лично е дразнещо. Просто не задавайте нищо, най-горе в полето има едно тиренце, оставете го така или го изберете него. Че иначе над 150 км/ч. по километраж почват звуците.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
-
Motorhead
Предварителни извинения ако е коментирано та да попитам:
Става въпрос за моя автомобил , напоследък при по рязко ускорение и особено на 2ра или 3та без да е на спорт режим ,оборотите отиват застрашително към 5хил.
Километрите са още 30К.
Има ли повод за обръщане на внимание на DSG-то?
Става въпрос за моя автомобил , напоследък при по рязко ускорение и особено на 2ра или 3та без да е на спорт режим ,оборотите отиват застрашително към 5хил.
Километрите са още 30К.
Има ли повод за обръщане на внимание на DSG-то?
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
За кой е застрашително
Нещо не разбирам какво те притеснява?![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Нещо не разбирам какво те притеснява?
-
Motorhead
Благодаря за включването.Нямам опит с тази кутия.Имам усещането че ако не отпусна газта и оборотите ще минат в критичната зона.Нещо софтуерен бъг ли е това?
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Не се притеснявай. Раздавай газ колкото си искаш. Не знам от къде й е червената зона, но повече от 6200-6300 няма вариант да мине. На загрял автомобил с 5к и 6к да караш не го бърка
Ето нагледно
Ето нагледно
-
Motorhead